Gönderen Konu: Doktor gözüyle saç simülasyonu.  (Okunma sayısı 33100 defa)

Danismankemal

• Full Member
Ynt: Doktor gözüyle saç simülasyonu.
« Yanıtla #106 : 10 Aralık 2019, 02:07:50 »
Hocam bazi simulasyoncular hayat boyu kaliyor boya diyor. Boyle birsey mumkun mu?

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #107 : 11 Aralık 2019, 17:12:41 »
Hocam bazi simulasyoncular hayat boyu kaliyor boya diyor. Boyle birsey mumkun mu?
merhaba
Çok yerinde bir soru. Yaşam boyu kalan boyu kalan boya kullanmak mümkün olsa bile  kullanmıyoruz. Çünkü kalıcı boyalarda renk değişimi ve saçlı deride görünümü uygun değildir.  Boyalar organik ve bitkisel kökenli olmalı ve zararlı madde içermemelidir.

Abd_uyar

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #108 : 12 Aralık 2019, 22:14:41 »
Fiyat konusunda kesinlikle absürt bir orantı var. Diğer sac simülatörlerininde fiyat skalasi bu arakilta. arasında anlaşmış gibi fiyat çok yukarıda tutuluyor nedense. Bir sac ekimi için min 6 kişi ve 10 saatlik bir zamana ihtiyac duyuluyor. Bu insanların maaşları ve ekipmanları vs 6000 tl. E burada adı dövme olan ama yok öyle değilde biz böyle yapiyoruz bu garanti yok ozel boya  vs. Ee tek bir kisi boyama yapacak ve tum kafayi taş  catlasa 4 saate yapacak ve 6000 tl alacak. Kapitalizmin sınırlarını bukadar zorlamanın ne anlamı var .1 e 1000 kazanmanın ne  anlamı var. Gerçekten insanlardaki para hırsını anlamıyorum. Kardeşim kar edin tabiki emek var vs ama bukadar fais fiyatlarla insanları yormayin.

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #109 : 13 Aralık 2019, 05:48:58 »
Fiyat konusunda kesinlikle absürt bir orantı var. Diğer sac simülatörlerininde fiyat skalasi bu arakilta. arasında anlaşmış gibi fiyat çok yukarıda tutuluyor nedense. Bir sac ekimi için min 6 kişi ve 10 saatlik bir zamana ihtiyac duyuluyor. Bu insanların maaşları ve ekipmanları vs 6000 tl. E burada adı dövme olan ama yok öyle değilde biz böyle yapiyoruz bu garanti yok ozel boya  vs. Ee tek bir kisi boyama yapacak ve tum kafayi taş  catlasa 4 saate yapacak ve 6000 tl alacak. Kapitalizmin sınırlarını bukadar zorlamanın ne anlamı var .1 e 1000 kazanmanın ne  anlamı var. Gerçekten insanlardaki para hırsını anlamıyorum. Kardeşim kar edin tabiki emek var vs ama bukadar fais fiyatlarla insanları yormayin.

Kesinlikle katiliyorum. Tas catlasin 1.000 tl olmasi gereken isin piyasasi minumum 3.000-4.000 tl.

Italya'da bile 200 euroya yapan cok iyi yerler var artik. Ki 1.200 euro askeri maas italya'da. Siz hesaplayin.

Sanki altin kaplaniyor kafaya. Ustelik sac ekimi gibi kalici bir tarafi da yok sadece 3 yil kafanda kaliyor veya kalmiyor.

Yanlis anlasilmasin yapilan isi asla kucumsemiyorum ama bu kadar abartilmasinin da bir espirisi yok.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #110 : 13 Aralık 2019, 08:26:56 »
Miletin parası çook   boş  işlere   gereksiz   yere  para harcıyorlar  gidip bir fakır 50 tl vermez ler ama .

Kordinaryus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #111 : 14 Ocak 2020, 14:50:55 »
Güncel fiyatları
Serkan bozkurt : asgari 3000 tl max 10000 tl
Fatih Serdaroğlu :asgari 7500 tl max 2000 euro

Gecen hafta fiyat aldım   ikisinden
Bu kadar uçmanın  manası nedir  ?  Ayıp denen birsey hakikaten var yani
O fiyata insanlar saç ekiyor
Organik boyaların araştırmasını yaptım  bir kişiye ortalama harcanan boya maksimum  tl ile 200 tl
Yurtdışı fiyatları En iyi boyalara baktım
Hadi birazda emeginizi sanatinizi koyun üzerine
En fazla 1000 veya 2000 tl arasında olmasi gerek
Adaletli rakamlar bunlar bence

Genellemenin her türlüsüne bende karşıyım ama
Ülkenin durumu bu etik ahlak ekonomik şartlar hak getire
İşçi  emekçi öğrenci adam harcligindan maaşından  biriktirip  bu tarz işlemlere giriyor
Biraz enpati yapın..  lafa gelince humanizmin  zirvesini yaşıyorsunuz.  Tek derdiniz insan hasta memnuniyeti vs medyada  sloganlar
İki kolumda  sanat eseri tablo gibi boydan boya dövme var istanbulun en bilindik dövmecilerinden  yapan şahıs emin olun bu rakamların neredeyse yarısına yaptırdım ..
Konu saç olunca  hep birlikte uçuyoruzz

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #112 : 14 Ocak 2020, 15:27:19 »
Güncel fiyatları

Organik boyaların araştırmasını yaptım  bir kişiye ortalama harcanan boya maksimum  tl ile 200 tl

İşçi  emekçi öğrenci adam harcligindan maaşından  biriktirip  bu tarz işlemlere giriyor
Biraz enpati yapın..  lafa gelince humanizmin  zirvesini yaşıyorsunuz.  Tek derdiniz insan hasta memnuniyeti vs medyada  sloganlar
İki kolumda  sanat eseri tablo gibi boydan boya dövme var istanbulun en bilindik dövmecilerinden  yapan şahıs emin olun bu rakamların neredeyse yarısına yaptırdım ..

Ben heryerde bunu anlatmaya çalışıyorum.

500-1000 tl arası olsun herkes ufak tefek boyatsın kafasını.Hem uygun olduğu için herkes gelir.
Sonuçta saç ekimi gibi bir "Ameliyat" değil.Bu konuyla ilgili araştırma yapıyorum, eğer başarabilirsem tüm foruma uygun fiyattan similasyon yapacağım.

Blue

• Full Member
« Yanıtla #113 : 14 Ocak 2020, 20:13:30 »
7500 tl, 2000 euro falan nedir şaka mı bu fiyatlar? Millet saç ektiriyor o paralara

Böyle fiyatlar istediklerine göre müşterileri çok galiba

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #114 : 14 Ocak 2020, 21:13:30 »
Güncel fiyatları

+1 Üstelik saç similasyonunda da gelişmiş bir ülke değiliz.

Zach84

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #115 : 19 Şubat 2020, 19:49:32 »
Hocam, gordugumuz fotograflar hep uygulama sonrasi tazeyken cekilmis. 2-3 yil sonunda boyanin renginin nasil degisecegini ongorebilirsek cok daha seffaf bir bilgilendirme yapilmis olur diye dusunuyorum. Bu sebeple zahmet olmazsa bizlere bu uygulamanin silinmek uzere son evresinde oldugu birkac ornek gosterir misiniz

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #116 : 19 Nisan 2020, 12:54:09 »
Güncel fiyatları

Ben dovmecilerin yerinde olsam isi gucu birakir bu ise baslardim. Bir tarafta adamlar birer ressam gibi omur boyu kalacak birseyin sorumlulugunu alip yapilan bir is var.

Bir tarafta da binlerce nokta yapan ustelik kalici bile olmayan bir sac similasyonu. Bu isi yapanlar biraz elini vicdanina koyup bu parayi ne icin istedigini aciklayabilir mi?

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 19 Nisan 2020, 16:46:03 »
Ben dovmecilerin yerinde olsam isi gucu birakir bu ise baslardim. Bir tarafta adamlar birer ressam gibi omur boyu kalacak birseyin sorumlulugunu alip yapilan bir is var.

Bir tarafta da binlerce nokta yapan ustelik kalici bile olmayan bir sac similasyonu. Bu isi yapanlar biraz elini vicdanina koyup bu parayi ne icin istedigini aciklayabilir mi?

birazda arz talep meselesi .adamların elinde yeterli müşterileri varmı ki ucuza yapsınlar .yani olay günü kurtarmak değil o yüzden pahalı birazda .
ikincisi sanatsal bir işlem bu yönden bakılınca pahalı olması iyi bir şey tam tersine.yoksa her önüne gelen yapsa düşün nasıl sonuçlar çıkar ortaya ,oldukça riskli bir işlem sonuçta.

TheSaint

• Sr. Member
« Yanıtla #118 : 19 Nisan 2020, 17:15:10 »
birazda arz talep meselesi .adamların elinde yeterli müşterileri varmı ki ucuza yapsınlar .yani olay günü kurtarmak değil o yüzden pahalı birazda .
ikincisi sanatsal bir işlem bu yönden bakılınca pahalı olması iyi bir şey tam tersine.yoksa her önüne gelen yapsa düşün nasıl sonuçlar çıkar ortaya ,oldukça riskli bir işlem sonuçta.

Tam tersine bir urune talep olursa fiyat artar.

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #119 : 12 Mayıs 2020, 10:54:42 »
Merhaba. 
Fiyat konusunda uygun olanı yapmaya çalışıyoruz. Simülasyonu dövme ile karşılaştırmayın lütfen.
İkisinin de kendine göre zorlukları var. Ben kendi adıma fiyatı ikinci planda düşünüyorum. Önemli olan önce benim beğenmem. Rahatlıkla iyiki yaptık diyebilmem.

Facebook Twitter Instagram