Fiyat konusunda kesinlikle absürt bir orantı var. Diğer sac simülatörlerininde fiyat skalasi bu arakilta. arasında anlaşmış gibi fiyat çok yukarıda tutuluyor nedense. Bir sac ekimi için min 6 kişi ve 10 saatlik bir zamana ihtiyac duyuluyor. Bu insanların maaşları ve ekipmanları vs 6000 tl. E burada adı dövme olan ama yok öyle değilde biz böyle yapiyoruz bu garanti yok ozel boya vs. Ee tek bir kisi boyama yapacak ve tum kafayi taş catlasa 4 saate yapacak ve 6000 tl alacak. Kapitalizmin sınırlarını bukadar zorlamanın ne anlamı var .1 e 1000 kazanmanın ne anlamı var. Gerçekten insanlardaki para hırsını anlamıyorum. Kardeşim kar edin tabiki emek var vs ama bukadar fais fiyatlarla insanları yormayin.
Kesinlikle katiliyorum. Tas catlasin 1.000 tl olmasi gereken isin piyasasi minumum 3.000-4.000 tl.
Italya'da bile 200 euroya yapan cok iyi yerler var artik. Ki 1.200 euro askeri maas italya'da. Siz hesaplayin.
Sanki altin kaplaniyor kafaya. Ustelik sac ekimi gibi kalici bir tarafi da yok sadece 3 yil kafanda kaliyor veya kalmiyor.
Yanlis anlasilmasin yapilan isi asla kucumsemiyorum ama bu kadar abartilmasinin da bir espirisi yok.