Gönderen Konu: Op.Dr.Bilgehan Aydın Bnish hair wellness  (Okunma sayısı 25658 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Op.Dr.Bilgehan Aydın Bnish hair wellness
« Yanıtla #16 : 12 Temmuz 2019, 12:54:18 »
2
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 12 Temmuz 2019, 18:44:05 »
Yeni merkezin Hasta yemekleri nusretten miş :) instagramda  gördüm
Global Moderator

ferrarisini_satan_kel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 21 Temmuz 2019, 15:32:40 »
Yeni merkezin Hasta yemekleri nusretten miş :) instagramda  gördüm

süpermiş  :)

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 21 Temmuz 2019, 20:17:55 »
Nusret burger ile aynı binada yanılmıyorsam  merkez

abutboyaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 06 Ağustos 2019, 15:32:33 »
2-3 gün önce (saç ekim operasyonundan 8 ay sonra) IGF yaptırdım. 5 ay önce (saç ekim operasyonundan 3 ay sonra) de PRP yaptırmıştım. IGF, PRPye göre çok daha kolay.

Bana göre avantajları: IGFde kan alma yoktur. Bu yüzden kan alma ve ayrıştırma esnasındaki 30 dakika - 1 saat bekleme IGFde yok. Bu büyük bir avantajdır.

Bana göre dezavantajları: IGF uygulayan arkadaş çok profesyonel bir arkadaştı. IGF esnasında canım daha çok yandı. Acıdı demiyorum, yandı diyorum. Sanırım iğnenin içindeki maddeler dolayısıyla bu yanma oldu. PRPde 1 gün sonra baştaki yanma geçti, IGFde 3 gün sonra bu yanma geçti.

Sonuç olarak düşüncelerim: IGF çok daha rahat. Çünkü kan almıyorlar. Bu da büyük rahatlık.
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2019, 13:41:24 Gönderen: abutboyaci »

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 06 Ağustos 2019, 23:38:36 »
2-3 gün önce (saç ekim operasyonundan 8 ay sonra) IGF yaptırdım. 5 ay önce (saç ekim operasyonundan 3 ay sonra) de PRP yaptırmıştım. IGF, PRPye göre çok daha kolay.

Bana göre avantajları: PRPde kan alma yoktur. Bu yüzden kan alma ve ayrıştırma esnasındaki 30 dakika - 1 saat bekleme IGFde yok. Bu büyük bir avantajdır.

Bana göre dezavantajları: IGF uygulayan arkadaş çok profesyonel bir arkadaştı. IGF esnasında canım daha çok yandı. Acıdı demiyorum, yandı diyorum. Sanırım iğnenin içindeki maddeler dolayısıyla bu yanma oldu. PRPde 1 gün sonra baştaki yanma geçti, IGFde 3 gün sonra bu yanma geçti.

Sonuç olarak düşüncelerim: IGF çok daha rahat. Çünkü kan almıyorlar. Bu da büyük rahatlık.

düzenli bundan sonra yapacaksan ıgfyi takip etmek isteriz hocam  .
olumlu olumsuz fikirlerini yazarsan memnun olurum şahsen.

abutboyaci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 07 Ağustos 2019, 13:46:10 »
Saç ekimi operasyonu sonrasında 3 ayda bir PRPye girmek üzere konuşmuştuk. Sonrasında IGF yeni çıktığı için seanslarda revize yapılabilir diye konuştuk.

Aslında şu şekilde 1 çalışmaları vardı. her hafta 1 defa olmak üzere 4 haftada 4 defa IGF seansı + 15 günde 1 olmak üzere 4 defa IGF seansı yapıyorlar. Yani toplamda 8 ade IGF seansı yapıyorlar. 3 ay sürüyor. Maddi olarak biraz ban külfet olacağı için başka bir şekilde revize ettik. Saç ekim operasyonumun 1 senesi dolana kadar 4 ay var. 4 aylık süre içinde her ay 1 defa IGFye gireceğim. 1 sene sonunda seans süresini 2-3 aylık periyotlara uzatacağız.

Size buradan gerekli fotoğrafları süreç içerisinde seve seve atacağım. Yaklaşımları gayet makul ve iyi niyetli. 2 sene sonra tekrar aynı yerde aynı şekilde ekim operasyonu da yapmayı düşünüyorum.

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 14 Ağustos 2019, 12:10:37 »
Saç ekimi operasyonu sonrasında 3 ayda bir PRPye girmek üzere konuşmuştuk. Sonrasında IGF yeni çıktığı için seanslarda revize yapılabilir diye konuştuk.

Aslında şu şekilde 1 çalışmaları vardı. her hafta 1 defa olmak üzere 4 haftada 4 defa IGF seansı + 15 günde 1 olmak üzere 4 defa IGF seansı yapıyorlar. Yani toplamda 8 ade IGF seansı yapıyorlar. 3 ay sürüyor. Maddi olarak biraz ban külfet olacağı için başka bir şekilde revize ettik. Saç ekim operasyonumun 1 senesi dolana kadar 4 ay var. 4 aylık süre içinde her ay 1 defa IGFye gireceğim. 1 sene sonunda seans süresini 2-3 aylık periyotlara uzatacağız.

Size buradan gerekli fotoğrafları süreç içerisinde seve seve atacağım. Yaklaşımları gayet makul ve iyi niyetli. 2 sene sonra tekrar aynı yerde aynı şekilde ekim operasyonu da yapmayı düşünüyorum.

resimleri bekliyoruz kardeşim.

dodooo_fb

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 12 Eylül 2019, 15:46:08 »
İsrail’li bir şirketle bu işe giriyormuş Bilgehan Bey

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 12 Eylül 2019, 16:34:16 »
Güzel haber umarım başarılı bir ürün olur
Global Moderator

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 16 Eylül 2019, 23:04:56 »
Bildiğim kadarıyla zaten bu adam israil de çok kaliteli bir şampuan fabrikasının sahibi bu adam üretirse başarılı olur diye tahmin ediyorum

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 16 Eylül 2019, 23:48:11 »
Hadi bakalım merakla bekliyoruz şampuanı ilk kullanacak olan kişiye adayım denemediğim şey kalmadı.

merall

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 20 Ekim 2019, 18:21:56 »
dr bilgehan aydına bir arkadaşımın tavsiyesiyle burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum fakat henüz ön görüşme yapmadım. ismini burda görünce fikir almak istedim arkadaşlar ,bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 21 Ekim 2019, 10:36:56 »
dr bilgehan aydına bir arkadaşımın tavsiyesiyle burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum fakat henüz ön görüşme yapmadım. ismini burda görünce fikir almak istedim arkadaşlar ,bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Başarılı burun estetik konusunda doktor bey bir kaç arkadaşım yaptırmıştı beğendim tabi siz kendiniz karar vermelisiniz
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram