Saç Ekimi Sonuçları
Ortada olumsuz bir durum yokki herkes gördüğüne yorum yapar zaten dostum şol dökülme devam ediyor hayırlısı artık
Alıntı yapılan: Hintell - 25 Nisan 2019, 14:35:20Ortada olumsuz bir durum yokki herkes gördüğüne yorum yapar zaten dostum şol dökülme devam ediyor hayırlısı artıkişte beklediğim cevap geldi başkan merak ettiğim bir durum var. şok dökülmen bitmiş diyorsun ya forumda.bittiği nasıl anlaşılıyor. 2 gündür saçlar dökülmüyordu. bitti herhalde dedim ama bugün tekrar dökülme oldu.bunun tekniği nedir?
Alıntı yapılan: Ayaklıbalık - 25 Nisan 2019, 15:30:41Alıntı yapılan: Hintell - 25 Nisan 2019, 14:35:20Ortada olumsuz bir durum yokki herkes gördüğüne yorum yapar zaten dostum şol dökülme devam ediyor hayırlısı artıkişte beklediğim cevap geldi başkan merak ettiğim bir durum var. şok dökülmen bitmiş diyorsun ya forumda.bittiği nasıl anlaşılıyor. 2 gündür saçlar dökülmüyordu. bitti herhalde dedim ama bugün tekrar dökülme oldu.bunun tekniği nedir?Teknik taktik yok abi.. bam bam bam.. bence 10 güne biter.. erken başladı senin erken biter
Saç ekimin hayırlı olsun örnek bir planlama kusursuz bir ekim olmuş tabi önemli olan sonuç ama şu noktaya kadar değerlendirirsek 10/10 puan sonucun seni mutlu etmesini dilerim.
Koray erdoğan ekimlerinde şok dökülme fazlaca oluyor ama can sıkacak bir durum yok ,saçlar şoka uğrasa bile halen güzel görünüyor Ama şuda var son attığın fotoğraflarsan şokun kısa bir süre içerisinde ekilenleri silip süpüreceği belli oluyor ama dediğim gibi saç ekiminin doğası böyle malesef ,bundan sonra sizin için bekleme süreci başlayacak.
Saç ekimin hayırlı olsun. Gerçekten çok güzel ve inşallah güzel sonuç alırsın.Giriş yazını okudum.Lokal anestezi yapılmadan önce anestezi kremi mi sürdüler?Ağrı yapmasın diye mi uygulandı?
Alıntı yapılan: Fth - 27 Nisan 2019, 10:32:35Saç ekimin hayırlı olsun. Gerçekten çok güzel ve inşallah güzel sonuç alırsın.Giriş yazını okudum.Lokal anestezi yapılmadan önce anestezi kremi mi sürdüler?Ağrı yapmasın diye mi uygulandı?çok teşekkürler. evet anestezi yapacakları alanlara krem sürüyorlar.iğneden önce yüzey tabaka uyuşuyor. ekstra olarak anesteziyi titreşimli bir makine ile yapıyorlar. makine ve anestezi iğnesi entegre şekilde. iğne yapılırken kafanız iyice titriyor o arada iğne yapılıyor. acı var ile yok arasında oluyor bu sistemle. hasta için oldukça konforlu bir sistem.