Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun. Açıklığın fazla olduğu için çok büyük beklentiye girmemeni öneririm. Ön çizgi planlamasını çok beğendim, her şey seyrinde ilerler bir sıkıntı olmazsa orjinal bir görüntü olacak gibi duruyor.
hayırlı olsun zor bir ekim ama şahin bey işinde başarılı birisi bir terslik olmazsa ekilenlerin çoğunun çıkacağını düşünüyorum .
teşekkür ederim. Beklentim mükemmel değil tabiki. Bence bu Ekim işine giren herkes büyük beklentilerle girmemeli. Ancak s Şahin bey herşeyi anlatmqya başlayınca beklentiler eksiler artılar herşey yerli yerine oturuyor . Bu sebepten şahin bet ekibine sonsuz teşekkür ederim. Umarım sonuçta iyi olur.teşekkür ederim
Şahin bey iyi bir tercih olmuş, ben de kendisine ekim yaptıracağım. Sürecini paylaşarak hem bana hem de diğer arkadaşlara yardımcı olabilirsen çok seviniriz.
hayırlı uğurlu olsun saç ekımınız umarım güzel bir sonuç alırsınız açıklık fazla ama planlama çok dogru
tabiki paylaşacağım. Sonuç inanın kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir süreç işte bu noktada saç ekim merkezini iyi seçmek gerek. Genetiğimizi seçemiyoruz değiştiremiyoruz bari merkezi seçmek değiştirmek bizim elimizde olsun. Ben şahin beye bu forum sayesinde ulaştım ve ilk ulaştığımdada karar verdim ve çokta düşünmedin zaten. Çünkü sorduğum her soruya samimi cevaplar buldum. Ki yüz yüze görüşünce o samimiyeti hissediyorsunuz sanki yıllarca görüştüğümüz bir arkadaş gibi. Ekipte aynı şekilde. Saçınızın durumunu bizden daha çok düşünüyorlar ona karar verdim zaten o sebepten güvendimde. Umarım güzel sonuç olur hem ben hemde o mutlu olur ( çünkü maddi bir kaygı içinde Ekim yapmadığını görüşmeler sonrası anlayabilirsiniz) ben ilk yıkamaya gidemeyeceğim örneğin çıkarken sürekli lütfen aklına soru takılırsa yaz sor ara en ufak durumda bilgilendir resim istiyorum sürekli sözlerini söyledi ki zaten mesaj atıp cevap almadığınız soru yok. Saçın ve merkezin tüm sürecini hep beraber göreceğiz. Şimdiye kadar olumsuz hiç bir durum yok
Dur yavaş çok övme, yoksa ektirmek için bana sıra gelmeyecek