Saç Ekimi Sonuçları
eyvallah kardeşim sağolasın karabükten gittim ektirmeye malum safranboluda karabükümüzün bir ilçesi lokumumuzda meşhur giderken hocamıza ve ekibine ikram etmek istedim.
bende 25 Mart’ta ektirdim şahin beye. Bende Safranbolu da olduğum için dikkatimi çekti tekrar hayırlı olsun hemşeriyiz kardeşim o zaman bende karabük merkezdeyim sanada şimdiden hayırlı olsun
4 bin greft iyi alinmiş donörden açıklık fazla şahin hoca bilgilendirmistir zaten ikinci ekimin gerekli olduğunu şahin hocanın güzel sonucları var güzel bir sonuç alırsınız umarim.. ikinci ekim sac sakal olur kalaycılık sağlar... 1 hafta 10 gün dikkat edin kafanızı bir yere surtmeyin vurmayın.. hayırlı olsun
6. gün fotolarını atmaya çalışıyorum ama güvenlik kontrolünden geçemedi yöneticiye danışın diye bir ibare geliyo bilgisi olan varmı?
Hayırlı olsun, umarım iyi bir sonuç alırsın. Açıklık fazla görünüyor, anladığım kadarıyla vertexe ekim olmamış. Ön taraf sık olursa seni tatmin eder diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun saç ekımını donör saçlarınız kalıtelı ekılenler ekım alanında ıyı bır goruntu yakalar dıye dusunuyorum