Gönderen Konu: Revita Hakkında  (Okunma sayısı 1132 defa)

Melron

• Yeni üye
  • *
Revita Hakkında
« : 07 Nisan 2019, 20:47:28 »
Kaliteli bi şampuan arayışındayım genel olarak herkesin memnun olduğu revitayı almaya karar verdim ama öğrendiğim kadarıyla son zamanlarda formülüzasyonda bi değişikliğe gitmişler ve ketokonazolu etken maddelerin içerisinden çıkarmışlar.Son halini kullanan oldu mu ya da buna alternatif olacak kaliteli ve sık kullanıma uygun bi şampuan önerisi olan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Revita Hakkında
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2019, 21:49:15 »
Kullandım son halini, eski olandan daha memnundum ancak kullanmaya devam ediyorum yenisinide. Halen kullandığım en iyi şampuan.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Melron

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 08 Nisan 2019, 18:53:27 »
Kullandım son halini, eski olandan daha memnundum ancak kullanmaya devam ediyorum yenisinide. Halen kullandığım en iyi şampuan.

Hocam eczanelerde bulamadığım için internet sitelerinden alacağım ama bazı yerde 180ml bazı yerde 205 ml görünüyo hangisi yeni hangisi eski bunların bilginiz var mı?

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2019, 23:20:33 »
Hocam eczanelerde bulamadığım için internet sitelerinden alacağım ama bazı yerde 180ml bazı yerde 205 ml görünüyo hangisi yeni hangisi eski bunların bilginiz var mı?

Kendi resmi hesaplarında yenileri satılıyor sadece ben hep internet üzerinden alıyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram