Merhaba, ins diledigin sonuca ulasirsin. Fakat bandaji 5 gun cikartmaman beni sasirtti 24 saat sonra cikarip ilk yikamayi yapman lazim en gec 48 saat sonra losyon surerek yikakayi gerceklestirmeni oneriyor butun ekim merkezleri. 5bin greft ekilmis tepeye kadar ekim yapilmis zaten, tamami ciksa size yeter az bir sayi degil 5bin greft. Donör alaninin bu sekilde olmasini havasiz kalmasindan kaynaklandigini dusunuyorum. Gunde en az 3 kere bepantol veya nemlendirici krem sür. Sac yapin ince telli oldugu icin ve donor alaninda cok sıkı olmadigi icin bu goruntu normal olabilir zaten iyilesme sureci ve sac cikis sureci kisinin biyolojik yapisina gore degisiyor. Benim ekim merkezim donör alanda alinan saclarin %30 u cikiyor seklinde yorum yapmislardi yani ilerleyen zamanlarda kizarikligin gitmesi ile birlikte kapanacaktir. Eger kotu bir goruntu olmasini istemiyorsan cok kisa kestirme yanlarini biraz daha uzun tut. Sivilcelenme olucaktir ilerleyen zamanlarda sivilce buyumeden patlat mutlaka ve surekli masaj yaparak kan akisini hizlandir. Iyi geceler