Gönderen Konu: Dr Serkan Aygın 3000 gref saç ekimi hakkında sorular  (Okunma sayısı 1058 defa)

RebelBlue

• Yeni üye
  • *
Merhaba Arkadaşlar ;

Forumu Okuyucu olarak uzun süredir takip ediyorum ve gün benim içinde geldi sonunda . fakat aklımda bazı sorular var deneyimlerinizden ve bilgilerinizden faydalanmak adına bu başlık altında açıyorum konuyu .

Fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.

yapılıcak işlem 3000 gref fue işlemi önümüzdeki Salı gününe sözleştik gibi .

aşağıda şuanki halimin fotoları var . yalnız Doktor ekim konusunda verteks e ekim yapılamayacağı oranın tedavi ve ilaç ile desteklenebileceği iletildi bana sizlerin düşüncesi nedir ?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Serkan Aygın 3000 gref saç ekimi hakkında sorular
« Yanıtla #1 : 05 Nisan 2019, 13:31:35 »
tepe de bozuk para gibi boş bır alan görülüyor eger orda cansız saç tellerı var ise tedavı kurtarır finasterıd kullanırsan ama son resımde boş gıbı duruyor bır 500 greft de atılabılır

onu dışında donör saçların çok kuvvetlli saç ekımıne gayet uygun bır frontal sık bır ekım olursa kendı saçlarının sıklığına yakın guzel olur
Global Moderator

RebelBlue

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 05 Nisan 2019, 14:23:28 »
tepe de bozuk para gibi boş bır alan görülüyor eger orda cansız saç tellerı var ise tedavı kurtarır finasterıd kullanırsan ama son resımde boş gıbı duruyor bır 500 greft de atılabılır

onu dışında donör saçların çok kuvvetlli saç ekımıne gayet uygun bır frontal sık bır ekım olursa kendı saçlarının sıklığına yakın guzel olur

Teşekkürler Hintell ,

Tam olarak bir boşluk bulunmuyor mevcut saçlarımın yarısı kadar cılızlaşmış saç bulunuyor. Dr Serkan 'da oraya DHI yöntemi ile kanal acayım derken 2-3 saçın köküne zarar verilebilir bu neden ile tedavi daha güzel sonuç verir vertex bölgende dedi.

önerilen ilaçta . Propecia kendisininde 20 yıldır kullanıyorum dediği bir ilaç . Ana etken maddesi de finasterıd sanırım. ilk olarak 2800 gref dendi sonra aralarada girmeliyim diyerek 3000 gref 'e çıkardı .

Salı günü camiaya bende katılmış olacağım artık :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2019, 14:26:05 »
ozaman finasterıd toparlar tepeyi dostum hayırlı olmasını dilerim senin için ... camiaya hoş gelsin o zaman :) haftada ortalama 20 kişi soruyor özel mesajla ve maille serkan beyi bana sanırım bu ara iç piyasaya dalış yaptı hayırlısı.
Global Moderator

RebelBlue

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 05 Nisan 2019, 15:33:21 »
ozaman finasterıd toparlar tepeyi dostum hayırlı olmasını dilerim senin için ... camiaya hoş gelsin o zaman :) haftada ortalama 20 kişi soruyor özel mesajla ve maille serkan beyi bana sanırım bu ara iç piyasaya dalış yaptı hayırlısı.

Şişli Doku Tıp merkezinin yanında yeri dün gittiğimde tek türk hasta bendim ve odalar haric bekleme alanı 15-20 kadar turistler ile doluydu . Eda hanım ilgileniyor Türk hastalarla gayette ilgili ve bilgiliydiler.

Yaptığı örneklerden bence daha çok duyarız adını gibi geliyor.

Facebook Twitter Instagram