Gönderen Konu: Saç ekimi mi yoksa ilaç mı 19 yaşında kel kalıyorum ?  (Okunma sayısı 7528 defa)

dokkod

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Daha 19 yaşındayım ve resmen kel kalmaya başladım , yanlarım açık ona eyvallah ama tepem aşırı hızla açılmaya devam ediyor ve çok kötü bir görüntü oluşturuyor bana sizce ne yapmalıyım ?

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi mi yoksa ilaç mı 19 yaşında kel kalıyorum ?
« Yanıtla #1 : 28 Haziran 2016, 12:27:58 »
19 yaşındasın ekim olmaz,ilaç kullansan ne olacak ki bu yaşta.
En iyisi erken evlen

agaleee

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2016, 12:42:27 »
Ne yaptın sen ya ne evliliği, bu yasta birine böyle yaklasman çok yanlış

rtruth

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2016, 13:14:13 »
Bu mutsuz adından da yola çıkarak herkesi mutsuz etmeye çalışıyor herhalde.Herkesin gonderisinin altına yasin erken saçın çok dökülecek acikligin çok ekim yaptırma diye diye milletin moralini bozuyor.Dediklerinde haklı eyvallah da bunları insan gibi anlatmak yerine millete sürekli bi sataşma içersinde.Kardeşim yasin erken hiçbirşey kullanma bekle tamamen dokulsun çok kötü bir hal alırsa da 1-2 sene protez saç kullan tamamen dokuldugunde de ekime gidersin.

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2016, 13:38:47 »
Bu mutsuz adından da yola çıkarak herkesi mutsuz etmeye çalışıyor herhalde.Herkesin gonderisinin altına yasin erken saçın çok dökülecek acikligin çok ekim yaptırma diye diye milletin moralini bozuyor.Dediklerinde haklı eyvallah da bunları insan gibi anlatmak yerine millete sürekli bi sataşma içersinde.Kardeşim yasin erken hiçbirşey kullanma bekle tamamen dokulsun çok kötü bir hal alırsa da 1-2 sene protez saç kullan tamamen dokuldugunde de ekime gidersin.
bir sıkıntın varsa  modoretöre şikayet edebilirsin.hiçmi latife den anlamıyorsunuz.Git evlen dedik ne var bu sözde.Senin anan baban veya arkadaşın git evlen demedimi sana..
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2016, 14:13:28 Gönderen: mutsuz »

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2016, 13:45:12 »
Ne yaptın sen ya ne evliliği, bu yasta birine böyle yaklasman çok yanlış
Kitlenmiş kalmışsınız yok bu dogru yok bu yanlış.latife birader sondaki yazı.İlla bir yazdıgımızda bak bu latife mi demem lazım
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2016, 14:14:37 Gönderen: mutsuz »

Delphin4

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Haziran 2016, 22:35:07 »
Mutsuz bence konuşmalarını bundan sonra seçerek yap gerçekten sanki çok anliyomus gibi yorumlar yapiyosun bak dikkat ediyorum ne zamandır çok sacmaladigin yerler var bence biraz yorumlarını insanları rahatsız olmayacağı şekilde yapmalısın

mutsuz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Haziran 2016, 12:31:00 »
Mutsuz bence konuşmalarını bundan sonra seçerek yap gerçekten sanki çok anliyomus gibi yorumlar yapiyosun bak dikkat ediyorum ne zamandır çok sacmaladigin yerler var bence biraz yorumlarını insanları rahatsız olmayacağı şekilde yapmalısın
[/qu
Bir sataşmayın bana ya işiniz gücünüz yokmu senin.Senin bir halttan anladıgın olsaydı ilk bana sataşmaz arkadaşı yorumlardın.İşinize bakın fazla konuşmayın ben arkadaşın sayfasında arkadaşı muhatap alıyorum.

MeetYourMaker

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 26 Haziran 2018, 15:18:02 »
>mutsuz : Bu konuların insanları ne kadar etkilediğini bilemezsin. kafana göre yorum yapacak, dalga geçeceksen forumun bu kısmından uzak durmanı öneriririm. sen takmıyor olabilirsin, sana söyleseydi takmayacak da olabilirsin ama karşındaki insanın hassasiyetini tahmin edemezsin. o yüzden kapa çeneni dostum.

Facebook Twitter Instagram