Gönderen Konu: Life Hair Ankara (Şahin Çelik ve Ekibi) 3.800 greft 1 Nisan 2019  (Okunma sayısı 24511 defa)

imhotep

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir senedir bu forumu düzenli olarak takip ediyorum, öncelikle hepinize çok teşekkür ederim.

Şahin hocayı da bu forum sayesinde tanıdım, kalktım istanbul’dan gittim ekim yaptırdım ilk yıkamanın ardından döndüm.

Ekim sürecini detaylı yazacaktım fakat forumda gerek şahin hocadan gerek diğer hocalardan ekim yapanlar yeterince süreci yazmışlar zaten, tekrarlamaya gerek yok.

Yine de merak ettiğiniz  birşey olursa sorun, seve seve cevaplarım.

Bu arada şahin hoca ve güleryüzlü ekibine çok teşekkür ediyorum, umarım süreç sonunda kimsenin emeklerinin boşa çıkmayacağı bir sonuç alırız.

Son olarak buradaki tecrübeli arkadaşlardan ricam şüreç boyunca olumlu ve olumsuz tüm yorumlarınızı belirtinseniz minnetar olurum.

imhotep

• Jr. Member
  • **
..
« Son Düzenleme: 04 Nisan 2019, 12:26:44 Gönderen: imhotep »

imhotep

• Jr. Member
  • **
Son

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Orta tarafta baya saçın var, Şahin hoca da güzel planlamış. Çok sık ve temiz görünüyor, hayırlı olsun.

imhotep

• Jr. Member
  • **
Orta tarafta baya saçın var, Şahin hoca da güzel planlamış. Çok sık ve temiz görünüyor, hayırlı olsun.
teşekkür ederim  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kardeşim saç ekimin Hayırlı olsun Kendi saçlarında var ekimde gayet sıkı ve özenli olmuş ellerine sağlık sonuç güzel olur seni tatmin eder diye umut ediyorum ön görüş olarak.
Global Moderator

musab

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim tarihi düzelt istersen :)

1 yıllık sonuc var bakıyım dedim, daha kabuk dökülmemiş :)

imhotep

• Jr. Member
  • **
Kardeşim saç ekimin Hayırlı olsun Kendi saçlarında var ekimde gayet sıkı ve özenli olmuş ellerine sağlık sonuç güzel olur seni tatmin eder diye umut ediyorum ön görüş olarak.
teşekkür ederim hintel, inşallah :)

Kardeşim tarihi düzelt istersen :)

1 yıllık sonuc var bakıyım dedim, daha kabuk dökülmemiş :)

Hahaha uyarın için sağol, düzelttim :) :)

sigortasız_işçi

• Full Member
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir senedir bu forumu düzenli olarak takip ediyorum, öncelikle hepinize çok teşekkür ederim.

Şahin hocayı da bu forum sayesinde tanıdım, kalktım istanbul’dan gittim ekim yaptırdım ilk yıkamanın ardından döndüm.

Ekim sürecini detaylı yazacaktım fakat forumda gerek şahin hocadan gerek diğer hocalardan ekim yapanlar yeterince süreci yazmışlar zaten, tekrarlamaya gerek yok.

Yine de merak ettiğiniz  birşey olursa sorun, seve seve cevaplarım.

Bu arada şahin hoca ve güleryüzlü ekibine çok teşekkür ediyorum, umarım süreç sonunda kimsenin emeklerinin boşa çıkmayacağı bir sonuç alırız.

Son olarak buradaki tecrübeli arkadaşlardan ricam şüreç boyunca olumlu ve olumsuz tüm yorumlarınızı belirtinseniz minnetar olurum.

Hayırlı olsun ekiminiz.  Geçmiş olsun.

imhotep

• Jr. Member
  • **

Hayırlı olsun ekiminiz.  Geçmiş olsun.
teşekkür ederim, sağolun  :)

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun çok güzel ekim olmus kafa şekline göre uyumlu bir cizgi maşallah sonuç için bol şans

imhotep

• Jr. Member
  • **
hayırlı olsun çok güzel ekim olmus kafa şekline göre uyumlu bir cizgi maşallah sonuç için bol şans
dileklerin için çok teşekkürler kardeşim. Sonuçları hep birlikte göreceğiz inşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Senin kafa yapın güzel dostun kısa saçta sana çok yakısır
Global Moderator

imhotep

• Jr. Member
  • **
Senin kafa yapın güzel dostun kısa saçta sana çok yakısır
inşallah hintel, teşekkürler 🙏

krm96

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayirlisi olsun gayet güzel bir ekim olmuş.Benim acikligima çok benziyor benm de alternatiflerim arasında şahin celik ektirmek var.Yaş kaç bu arada?

Facebook Twitter Instagram