Gönderen Konu: Life Hair Ankara (Şahin Çelik ve Ekibi) 3.800 greft 1 Nisan 2019  (Okunma sayısı 24518 defa)

krm96

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş 23 daha konuştuğum bir çok yer 25 e kadar bekle diyorlar onun için sürecinin sıkı takipçişi olucam :D

imhotep

• Jr. Member
  • **
Yaş 23 daha konuştuğum bir çok yer 25 e kadar bekle diyorlar onun için sürecinin sıkı takipçişi olucam :D
aynen bekle 25’e kadar. ben de senin yaşlarındayken karar vermiştim, bekle dediler, bu yaşa kadar dayanabildim :)

imhotep

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar, Bugün ekimimin 11. Günü kabukları döktüm, son durum bu şekilde
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2019, 18:46:29 Gönderen: imhotep »

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü sonrası görüntü güzel.

imhotep

• Jr. Member
  • **
Kabuk dökümü sonrası görüntü güzel.
teşekkürler

müco4646

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok güzel bir ekim olmuş sonucu da güzel olur inş

imhotep

• Jr. Member
  • **
çok güzel bir ekim olmuş sonucu da güzel olur inş
inşallah kardeşim. inşallah  hepimiz kendi süreçlerimiz sonunda mutlu oluruz

imhotep

• Jr. Member
  • **
Bugün 25. Gün, ilk saç traşımı oldum.

Biliyorum daha sürecin başındayım fakat yine de objektif yorumlarınızı çok merak ediyorum 😊

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yorum yapılıcak tek durum elim planlaması şuanki görüntü donör durumu bunlarda gayet iyi. Hafif şok dökülme başlamış hayırlısı
Global Moderator

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
donor güzel sac kalitesi iyi.. şok sağlam vuracak gibi.. 4 aya kendi saçlarım toparlar 8..9 ayda sonuç efsane olacak, şahin hocanın katolog ekimi olur bu yerimi alayim...

imhotep

• Jr. Member
  • **
Yorum yapılıcak tek durum elim planlaması şuanki görüntü donör durumu bunlarda gayet iyi. Hafif şok dökülme başlamış hayırlısı
yorumun için teşekkürler hintel
donor güzel sac kalitesi iyi.. şok sağlam vuracak gibi.. 4 aya kendi saçlarım toparlar 8..9 ayda sonuç efsane olacak, şahin hocanın katolog ekimi olur bu yerimi alayim...
inşallah dostum,çok teşekkürler. buyur çek bir sandalye :D

EMİNBEY

• Hero Member
Bende 18 nisan da şahin hocada ekim yaptırdım. Sürecini takip ediyorum. Gayet iyi gidiyorsun bence. Hepimizin sonucu inşallah tatmin edici olur.

imhotep

• Jr. Member
  • **
Bende 18 nisan da şahin hocada ekim yaptırdım. Sürecini takip ediyorum. Gayet iyi gidiyorsun bence. Hepimizin sonucu inşallah tatmin edici olur.
oo alt devrem gelmiş :D inşallah kardeşim, gördüm senin ekimi gündüz. Başlığına denk geldikçe objektif yorumlarımı yaparım ben de

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekilenler biraz uzamış, şoktan önce çok güzel bir görüntü var.

Facebook Twitter Instagram