Öncelikle merhaba arkadaşlar. Daha önce saç ektirmiş ve memnun kalmamış biri olarak bu sıkıntının ne demek olduğunu biliyor ve yaklaşık 6-7 senedir bununla uğraşıyorum (26 yaşındayım). İlhan hocayı bulmam da ve genel piyasa hakkında bilgi sahibi olmamda bu forumun inanılmaz katkısı oldu bunun için öncelikle çok teşekkür ederim. Sizlerin yapmış olduğu paylaşımlar ve day-by-day tarzı fotoğraflarınız ile sonuç hakkında bir fikrim olabildi. Sadece çeken anlar bunun ne kadar kıymetli bir feedback olabileceğini o yüzden tekrar tekrar bu forumun kurulmasında ve bugüne gelmesinde gerek paylaşımlarıyla gerek yorumlarıyla emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
1 Nisan 2019 da İlhan hoca ile sabah 9:30 için randevumuz vardı . Buluştuğumuz da çok sıcak karşılandım tanıyan herkesin seveceğini düşündüğüm bir insan. Öncesinde yapılan fotograf ile teyit etme durumunda 3500-3600 greftin işlemim için yeterli olabileceğini söylemişti. Fakat operasyon sonucunda 3800 greft çıktığını söyledi benim için de bir süpriz oldu bu . Greftlerin alınması işleminin tamamını İlhan hocam kendi gerçekleştirdi(yaklaşık 2,5 saat sürdü bu işlem). Ardından bir yemek molası verildi. Yemek molasından sonra Yunus-Yusuf (ismini tam hatırlayamıyorum) bey ile bir hanımefendi saçların ekileceği yuvaları açarak saç ekim işlemini başlattılar. Bu işlem sırasında da İlhan hoca ara sıra gelerek kontrollerini yaptı ve operasyon saat 16:00 civarlarında son buldu.
Operasyon sonrası ne acım ağrım oldu şuan 2.günümdeyim tek acıyan şey lokal anestezi sırasında yapılan iğnelerdi ki o kadar da olsun denilebilecek birşey canım tatlı olmasına rağmen ben dayandıysam herkesin dayanabileceği bir acıdır. Ve neredeyse hiç diyebileceğim kadar şişliğim var hatta yok desem yeri.
Prosedürü bildiğinizi varsayıyorum geriye artık saçlara iyi bakmak , iyi beslenmek ve beklemek kaldı. Saç ekimi öncesinde ki saçımın çok fazla açıdan olmasa da bir adet durumu gayet açık anlatan bir fotoğrafı var. Onunla beraber ekim yapılan bölgenin fotograflarını şimdi paylaşıyorum sizlerle devamında da 10 -15 gün aralıklarla vakit buldukça fotografları sizlerle paylaşmaya çalışıcam. Umarım yardımcı olabilirim sizlere , bana olduğunuz gibi. Sevgiler.