Gönderen Konu: Dr. İlhan Serdaroğlu Saç Ekimi (3800greft) 01.04.2019 (yaş 26)  (Okunma sayısı 3697 defa)

rakushka

• Yeni üye
  • *
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Daha önce saç ektirmiş ve memnun kalmamış biri olarak bu sıkıntının ne demek olduğunu biliyor ve yaklaşık 6-7 senedir bununla uğraşıyorum (26 yaşındayım). İlhan hocayı bulmam da ve genel piyasa hakkında bilgi sahibi olmamda bu forumun inanılmaz katkısı oldu bunun için öncelikle çok teşekkür ederim. Sizlerin yapmış olduğu paylaşımlar ve day-by-day tarzı fotoğraflarınız ile sonuç hakkında bir fikrim olabildi.  Sadece çeken anlar bunun ne kadar kıymetli bir feedback olabileceğini o yüzden tekrar tekrar bu forumun kurulmasında ve bugüne gelmesinde gerek paylaşımlarıyla gerek yorumlarıyla emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

1 Nisan 2019 da İlhan hoca ile sabah 9:30 için randevumuz vardı . Buluştuğumuz da çok sıcak karşılandım tanıyan herkesin seveceğini düşündüğüm bir insan. Öncesinde yapılan fotograf ile teyit etme durumunda 3500-3600 greftin işlemim için yeterli olabileceğini söylemişti. Fakat operasyon sonucunda 3800 greft çıktığını söyledi benim için de bir süpriz oldu bu . Greftlerin alınması işleminin tamamını İlhan hocam kendi gerçekleştirdi(yaklaşık 2,5 saat sürdü bu işlem). Ardından bir yemek molası verildi. Yemek molasından sonra Yunus-Yusuf (ismini tam hatırlayamıyorum) bey ile bir hanımefendi saçların ekileceği yuvaları açarak saç ekim işlemini başlattılar. Bu işlem sırasında da İlhan hoca ara sıra gelerek kontrollerini yaptı ve operasyon saat 16:00 civarlarında son buldu.

Operasyon sonrası ne acım ağrım oldu şuan 2.günümdeyim tek acıyan şey lokal anestezi sırasında yapılan iğnelerdi ki o kadar da olsun denilebilecek birşey canım tatlı olmasına rağmen ben dayandıysam herkesin dayanabileceği bir acıdır. Ve neredeyse hiç diyebileceğim kadar şişliğim var hatta yok desem yeri.

Prosedürü bildiğinizi varsayıyorum geriye artık saçlara iyi bakmak , iyi beslenmek ve beklemek kaldı. Saç ekimi öncesinde ki saçımın çok fazla açıdan olmasa da bir adet durumu gayet açık anlatan bir fotoğrafı var. Onunla beraber ekim yapılan bölgenin fotograflarını şimdi paylaşıyorum sizlerle devamında da 10 -15 gün aralıklarla vakit buldukça fotografları sizlerle paylaşmaya çalışıcam. Umarım yardımcı olabilirim sizlere , bana olduğunuz gibi. Sevgiler.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
3800 den fazla grefte ihtiyacınız varmış gibi duruyor ama tabi bu ekimciye göre değişiyor.5000 ekipte çok kötü sonuç alanlarda var aynı zamanda 3000 greftle norwood 6 da çok iyi sonuç alanlarda olabiliyor.
Benim dikkatimi çekem greftler alındıktan sonra 2,5 saat ara verildi yazmışsınız greftlerin sağlığı için bu süre çok uzun değilmi ?sizmi yanlış yazdınız acaba.
Ekiminiz hayırlı olsun bu arada.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ilhan serdaroğlunun ekim tarzında değişiklik var gibi artık agresif kanal açmıyorlar galiba .dolayısıyla nekrozda az oluyor yada hiç olmuyor tabi son örneklere bakarak konuşuyorum belkide daha fazla örneğe ihtiyaç var ,ekimin hayırlı olsun kardeşim devam fotoğraflarını bekliyoruz.

rakushka

• Yeni üye
  • *
3800 den fazla grefte ihtiyacınız varmış gibi duruyor ama tabi bu ekimciye göre değişiyor.5000 ekipte çok kötü sonuç alanlarda var aynı zamanda 3000 greftle norwood 6 da çok iyi sonuç alanlarda olabiliyor.
Benim dikkatimi çekem greftler alındıktan sonra 2,5 saat ara verildi yazmışsınız greftlerin sağlığı için bu süre çok uzun değilmi ?sizmi yanlış yazdınız acaba.
Ekiminiz hayırlı olsun bu arada.
Teşekkür ederim iyi niyeteriniz için bir önceki cümleye yazmak gerekiyormuş onu kontrol ettim yer yanlışlığından yanlış bir anlatım doğmuş. Greftlerin alınması 2.5 saat sürdü demek istemiştim. Saygılar

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun öncelikle İlhan hocanın formda ekimleri çoğalıyor, bende İlhan Serdaroğlu'nda ekim yaptırdım şu an için memnunum ama tabi çok erken, Sadece yaptırdığınız fiyatlara yaptırabileceğiniz en iyi yerlerden birine yaptırmıssınız ve en önemlisi yaptığı işin arkasında olan bir doktor tekrardan hayırlı olsun inşallah istediğiniz sonuca kavuşursunuz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekiminiz hayırlı olsun geniş bir alan saç dagılımınız orantılı olmuş umarım sonuç tatmin edici olur kendi var olan saçlarınızda incelme mevcut kayıp devam edicek gibi finasterid araştırabilirsiniz güçlendirmek için forumda
Global Moderator

rakushka

• Yeni üye
  • *
Saç ekiminiz hayırlı olsun geniş bir alan saç dagılımınız orantılı olmuş umarım sonuç tatmin edici olur kendi var olan saçlarınızda incelme mevcut kayıp devam edicek gibi finasterid araştırabilirsiniz güçlendirmek için forumda
Teşekkür ederim sizin ilk izlenimiz nedir sizce tatmin edici bir sonuç çıkar mı ortaya ? Ben bir önceki yaptırdığım işle kıyaslayınca o murat 131 bu Ferrari imiş onu anlıyorum. Dökülme aslında uzun süredir durmuştu yani oluyor ama öyle eskisi gibi çok değil fakat önerinizi dikkate alıcam. Supplement almayı düşünüyorum şuan ki ilaçlarım bittikten sonra (xpecia ve kaşıntı için ilaçlar vs) doktorum da 2 adet sprey verdi zaten birisi ilk 15günlük süreç için ötekisi de sonrası için masajlı kullanılan iki farklı ürün fakat aynı marka (Trixowell).

rakushka

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun öncelikle İlhan hocanın formda ekimleri çoğalıyor, bende İlhan Serdaroğlu'nda ekim yaptırdım şu an için memnunum ama tabi çok erken, Sadece yaptırdığınız fiyatlara yaptırabileceğiniz en iyi yerlerden birine yaptırmıssınız ve en önemlisi yaptığı işin arkasında olan bir doktor tekrardan hayırlı olsun inşallah istediğiniz sonuca kavuşursunuz.

Teşekkür ederim umarım sizin de istediğiniz gibi sonuçlanır. Ne kadar oldu siz ektireli ? Konu açtınız mı bulamadım da burdan sordum..

batuhan34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet sık ekilmis ekiminiz hayırlı olsun umarım istediginiz saçlara kavusursunuz.ben de ilhan hocada ektirdim şuan 124.gündeyim

rakushka

• Yeni üye
  • *
gayet sık ekilmis ekiminiz hayırlı olsun umarım istediginiz saçlara kavusursunuz.ben de ilhan hocada ektirdim şuan 124.gündeyim
Teşekkür ederim inceledim senin ekimini de güzel gözüküyor umarım çok daha da güzelleşir memnun kalırsın. Sürecin büyük bir kısmı beklemek ve sabretmek üzerine..

rakushka

• Yeni üye
  • *
Abilerim ve kardeşlerim iyi günler diliyorum hepinize. 3.yıkama sonrasında ki güncel durumu gönderdim. Görüşlerinizi ve varsa önerilerinizi almak isterim. sevgiler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gayet güzel ekim sıklığı ve ekim planlaması maşallah donörde kısa zamanda toparlar senin gayet güzel yıkamalarına düzenli devam et
Global Moderator

Lacivert

• Full Member
Hayırlı olsun
Sürecinizi merakla takip edeceğim
Umarım beklediğinizden daha gür saçlarınız olur

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Teşekkür ederim umarım sizin de istediğiniz gibi sonuçlanır. Ne kadar oldu siz ektireli ? Konu açtınız mı bulamadım da burdan sordum..

Benım konu burda hocam

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=7589.msg166578#msg166578

rakushka

• Yeni üye
  • *
Gayet güzel ekim sıklığı ve ekim planlaması maşallah donörde kısa zamanda toparlar senin gayet güzel yıkamalarına düzenli devam et
Teşekkür ederim
Hayırlı olsun
Sürecinizi merakla takip edeceğim
Umarım beklediğinizden daha gür saçlarınız olur
Size de teşekkürler sağolun iyi dilekleriniz için
Benım konu burda hocam

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=7589.msg166578#msg166578

Hocam sonradan buldum inceledim çok güzel gözüküyor umarım sizin de gönlünüze göre sonuçlanır.

Bir sorum olacaktı ; donör bölgede özellikle bir gerginlik var tamamen sanki kurumuş gibi 5 gündür yoktu öyle bi his acaba anestezi veya başka birşeyin normal bir süreci mi onu merak ettim ?

İyi geceler

Facebook Twitter Instagram