Gönderen Konu: acıbadem emphair saç ekimi sonuçları  (Okunma sayısı 17919 defa)

Ewren

• Full Member
Ynt: acıbadem emphair saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 11 Temmuz 2020, 14:47:47 »
7 bin kök alındığı için olabilir.
öylede üstede  7 bin saç yok ama öyle olsa hadi neyse ben buna eldeki bulgurdan da olma diyorum

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #137 : 11 Temmuz 2020, 14:53:12 »
Hocam sürecinizin başından beri negatifsiniz. Biraz olumlu yaklaşmaya bakın. Kendinizi çok yipratirsiniz bu şekilde.

Ewren

• Full Member
« Yanıtla #138 : 11 Temmuz 2020, 14:55:33 »
Hocam sürecinizin başından beri negatifsiniz. Biraz olumlu yaklaşmaya bakın. Kendinizi çok yipratirsiniz bu şekilde.
sadece emeğimin karşılığını almak istedim güzel olan şeylere olumlu yaklaşırım ama bunda hem para veriyorum hemde saçlarım kayboluyor olanlarda gidiyor .benim yerimde olsan ne yapardın sen

alltheother

• Hero Member
« Yanıtla #139 : 11 Temmuz 2020, 15:24:50 »
sadece emeğimin karşılığını almak istedim güzel olan şeylere olumlu yaklaşırım ama bunda hem para veriyorum hemde saçlarım kayboluyor olanlarda gidiyor .benim yerimde olsan ne yapardın sen

Haksizsiniz demiyorum ki ama mesela ben donörden 7 bin kök aldirip donörü mahvetmisler demezdim. Olmasi gereken bu malesef.

Ewren

• Full Member
« Yanıtla #140 : 11 Temmuz 2020, 16:52:03 »
Asıl sormak istediğim soru şuydu sıklaştırma ilk ekimdeki saçlara zarar verir mi ? Şok dökülme de yada çıkarken yada ekim yapılırken aslında sormak istediğim sorular bunlardı

Omer262

• Full Member
« Yanıtla #141 : 11 Temmuz 2020, 16:53:45 »
Bildiğim kadarıyla hasar verse
Bile toparlar o saçlar 3 4 ay içinde

Ewren

• Full Member
« Yanıtla #142 : 15 Temmuz 2020, 15:46:13 »
Bu gün 8. Gün .Yarın kabul dökme için yıkama yapacağım . Geçen seferden farklı olarak kabuk dökme işlemini on gün yapacağım . On gün yine losyon sürerek 20 dakika bekletip masaj şeklinde yıkama yapacağım . Onuncu gün yani normalde 20. Gün tam olarak masaj yapacağım tam olarak kabuk dökeceğim . Sizce de on gün kabuk dökmek normal mi ?

alltheother

• Hero Member
« Yanıtla #143 : 15 Temmuz 2020, 16:10:25 »
Genelde 10 ile 13. gün arasinda döküyorlar. Kabugun kivamina göre dökersiniz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 15 Temmuz 2020, 16:11:02 »
10 yıkamayı doldurunca kabuk dökümünüzü yapın henüz erken.
Global Moderator

Ewren

• Full Member
« Yanıtla #145 : 15 Temmuz 2020, 16:15:47 »
10 yıkamayı doldurunca kabuk dökümünüzü yapın henüz erken.
Sana katılıyorum yukarda kabuk dökme ile yazdıklarımı danışmanım söylemişti bu gün , banada erken geldi . Birde on gün boyunca tekrardan yıkamak hiç duymadığım bir şey . Ben yarın yine normal yıkama yapayım cuma günü kabuk dökmeye başlayım . Birde ne zaman boyun yastığı olmadan yatmaya başlayayım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 15 Temmuz 2020, 16:21:42 »
Sana katılıyorum yukarda kabuk dökme ile yazdıklarımı danışmanım söylemişti bu gün , banada erken geldi . Birde on gün boyunca tekrardan yıkamak hiç duymadığım bir şey . Ben yarın yine normal yıkama yapayım cuma günü kabuk dökmeye başlayım . Birde ne zaman boyun yastığı olmadan yatmaya başlayayım

merkezin işine karışmak istemem ama şu an ki görüntüye göre bana kabuk dökümü yapman sağlıklı gelmedi 10 yıkamanı doldurunca yapman bana göre daha doğru bir adım olur kişisel düşüncem. kabuk dökümünden sonra normal yatarsın.
Global Moderator

Ewren

• Full Member
« Yanıtla #147 : 15 Temmuz 2020, 16:21:55 »
Bir sorum daha olacak bu ürünüm bitti bunun yerine eczaneden bepanten alsam olur mu yada önereceğiniz başka şey var mı eczaneden ama alacağım .

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 15 Temmuz 2020, 16:23:42 »
Bu gün 8. Gün .Yarın kabul dökme için yıkama yapacağım . Geçen seferden farklı olarak kabuk dökme işlemini on gün yapacağım . On gün yine losyon sürerek 20 dakika bekletip masaj şeklinde yıkama yapacağım . Onuncu gün yani normalde 20. Gün tam olarak masaj yapacağım tam olarak kabuk dökeceğim . Sizce de on gün kabuk dökmek normal mi ?
kabuk döküm kıvamına gelmemiş dökmen sağlıklı bir davranış olmaz derin daha iyileşmemiş

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 15 Temmuz 2020, 16:26:14 »
Bir sorum daha olacak bu ürünüm bitti bunun yerine eczaneden bepanten alsam olur mu yada önereceğiniz başka şey var mı eczaneden ama alacağım .

evet olur hatta daha ıyı olur nemlendırmek ıcın bepanten alman kabuk dökümünü yapınca bırakırsın ellerine yüzüne  kullanırsın :)
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram