Gönderen Konu: LifeHair Ankara Şahin Çelik ve Ekibi 28.03.2019 3600 Greft Saç Ekimi  (Okunma sayısı 8301 defa)

hsnac

• Yeni üye
  • *
Maşallah, ekimin çok iyi duruyor.umarım sonucu güzel olur. Takipteyiz

Selamlar,
Donör güçlü, açıklık makul, planlama çok güzel. Umarım ekilenler çıkar da tatmin olursun. Sürecini paylaşmanı rica ederim. Hayırlı olsun.

Hayirli olsun cok guzel bir ekim olmus

Teşekkür ederim yorumlarınız için süreci sizlerle paylaşmaya özen göstereceğim.

Kardeşim senin dokulmeni görünce kendimi görmüş gibi oldum hayırlı olsun sac ekimin bende haziran ayı gibi Şahin beyde Ekim düşünüyorum  adanada ankara ya gideceğim sen hangi otelde kaldın kafa o halıyle gittiğin otelde sargılarla sıkıntı oldumu yemekte özellikle

saç ekimi yaptırdığım yer Ümitköy'de, yakınlarda otel bulamadım 2 gece Kızılay merkezde Enerji Otel'de kaldım, operasyondan sonra direk odama çıktım 1 saat kadar yatarak dinlendim daha sonrasında yemeğimi dışarda yedim. Herhangi bir olumsuzluğa rastlamadım gözler ilk 10 gün boyunca sizin üzerinizde oluyor sadece ama insanlar artık alışık olduğu için kimse pek fazla bir şey söylemiyor :) ben de Ankara'da yabancı yerde olduğum için gayet rahat bir şekilde yemeğimi yedim, kahvaltımı yaptım :)

operasyondan 1 hafta önce beni arayarak mutlaka gömlek giyerek gelmemi ve yanımda yolcu yastığı bulundurmamı söylediler.
Sizde mutlaka gömlek ve yolcu yastığı götürün yanınızda ayrıca gece yatarken giyeceğiniz de önden açılabilir fermuarlı bir şey olmasın da fayda var. Ben yanımda hem gömlek hem de önden açılabilir eşofman götürdüm rahat ettim.

kabuklar dökülene kadar yolcu yastığıyla uyudum zaten siz de gitmeden önce temin ederseniz iyi olur :)

Yolcu yastığı;

Hasan2580

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkur ederim cevaplarınız için

Lacivert

• Full Member
Öncelikle hayırlı olsun
Kabuk dökümünden sonraki görüntünüz gayet güzel duruyor. İnşallah tarak kıran saçlarınız olur :)
Sürecinizi detaylı çok güzel bir şekilde anlatmışsınız emeğinize sağlık
Kabuk dökme sürecinde yıkarken sorun oluyor mu? Acaba köke,saça zarar verilir mi?

hsnac

• Yeni üye
  • *
Öncelikle hayırlı olsun
Kabuk dökümünden sonraki görüntünüz gayet güzel duruyor. İnşallah tarak kıran saçlarınız olur :)
Sürecinizi detaylı çok güzel bir şekilde anlatmışsınız emeğinize sağlık
Kabuk dökme sürecinde yıkarken sorun oluyor mu? Acaba köke,saça zarar verilir mi?

Teşekkür ederim temennimiz o yönde :)

Kabuk dökme sürecinde ister istemez 200-250 kadar saç teli döküldü ama kökleri durduğu için problem yaşayacağımı sanmıyorum.

bugün yaklaşık 70 gün oldu saç ekimi yapıldığı, saçlarım yavaştan çıkmaya başladı 90. günde paylaşım yapmayı düşünüyorum tekrardan :)

tutarsa

• Jr. Member
  • **
ekiminiz ne durumda resim paylasabilir misiniz?

hsnac

• Yeni üye
  • *
Saç ekiminin yapıldığı 6 ay oldu, görünüm an itibariyle bu şekilde ben şu anki görüntüden gayet memnunum dahada sıklaşma olur diye düşünüyorum kendimce.

Lacivert

• Full Member
Gözün aydın dostum.
Sonucun mutlu etmesine sevindim senin adına bu süreçte takviye olarak ne kullandım?
Şampuan neydi? Bizi bilgilendirir misin?

hsnac

• Yeni üye
  • *
Gözün aydın dostum.
Sonucun mutlu etmesine sevindim senin adına bu süreçte takviye olarak ne kullandım?
Şampuan neydi? Bizi bilgilendirir misin?

ilk 3 ay Şahin Bey'in tavsiyesiyle Xpecia kullandım şampuan olarakta Prozinc Plus kullanıyorum.

Ancak saç tellerim çok ince kalınlaştırabilmek adına sizlerin verebileceği takviye tavsiyesi olabilirmi?

ATILIM

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam merhaba,ekimin guzel gozukuyor tam anlamiyla fikrin nedir soyledigin kadariyla greftlerin kaliteli daha iyisi olabilirmiydi? yoksa olabilecegin en iyisi bumuydu ne dusunuyorsun? Ayrica surecin devam ediyor saclar kesinlikle form alir mi?
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2019, 13:35:38 Gönderen: ATILIM »

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Daha en az % 20 çıkış olur, saçların gelişmesiyle birlikte seni tatmin eder.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada yolcu yastığı ben de düşünüyorum. Vertexe ekim yapılacağı için, bununla uyursam vertex zarar görmez heralde.

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
greftlerin kaçlı idi hocam birde saç teli kalınlığın nasıldı ?
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

hsnac

• Yeni üye
  • *
Grefter genelde çoğuldu 2li ve 3lüydü saç tellerim çok ince ancak.
süreç daha devam ediyor hacim kazanması için beklentim var açıkçası ama şu an için sürecin normal seyrinde ilerlediğini düşünüyorum.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel sonuç...

Facebook Twitter Instagram