Maşallah, ekimin çok iyi duruyor.umarım sonucu güzel olur. Takipteyiz
Selamlar,
Donör güçlü, açıklık makul, planlama çok güzel. Umarım ekilenler çıkar da tatmin olursun. Sürecini paylaşmanı rica ederim. Hayırlı olsun.
Hayirli olsun cok guzel bir ekim olmus
Teşekkür ederim yorumlarınız için süreci sizlerle paylaşmaya özen göstereceğim.
Kardeşim senin dokulmeni görünce kendimi görmüş gibi oldum hayırlı olsun sac ekimin bende haziran ayı gibi Şahin beyde Ekim düşünüyorum adanada ankara ya gideceğim sen hangi otelde kaldın kafa o halıyle gittiğin otelde sargılarla sıkıntı oldumu yemekte özellikle
saç ekimi yaptırdığım yer Ümitköy'de, yakınlarda otel bulamadım 2 gece Kızılay merkezde Enerji Otel'de kaldım, operasyondan sonra direk odama çıktım 1 saat kadar yatarak dinlendim daha sonrasında yemeğimi dışarda yedim. Herhangi bir olumsuzluğa rastlamadım gözler ilk 10 gün boyunca sizin üzerinizde oluyor sadece ama insanlar artık alışık olduğu için kimse pek fazla bir şey söylemiyor
ben de Ankara'da yabancı yerde olduğum için gayet rahat bir şekilde yemeğimi yedim, kahvaltımı yaptım
operasyondan 1 hafta önce beni arayarak mutlaka gömlek giyerek gelmemi ve yanımda yolcu yastığı bulundurmamı söylediler.
Sizde mutlaka gömlek ve yolcu yastığı götürün yanınızda ayrıca gece yatarken giyeceğiniz de önden açılabilir fermuarlı bir şey olmasın da fayda var. Ben yanımda hem gömlek hem de önden açılabilir eşofman götürdüm rahat ettim.
kabuklar dökülene kadar yolcu yastığıyla uyudum zaten siz de gitmeden önce temin ederseniz iyi olur
Yolcu yastığı;