Gönderen Konu: Opr.Dr Muttalip Keser 1000 greft sac ekimi.  (Okunma sayısı 11637 defa)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Opr.Dr Muttalip Keser 1000 greft sac ekimi.
« Yanıtla #15 : 31 Mart 2019, 20:00:20 »
Valla işin gerçeği benimde hiç öyle bir düşüncem yoktu ama harenin kabuk dökümü sonrası görüntüsü ve ahmet arkadaşımızın söylediklerini okuyunca bir anda öyle bir şey geldi aklıma  :) siz gördünüzmü bilmiyorum ama kabuk dökümü sonrası görüntüsü  muttalip keserin diğer ekimlerine hiç benzemiyor çok seyrek bir görüntüsü vardı ama tabi kimsenin günahını almak istemem benimkisi sadece bir varsayım .ahmet arkadaşımızın yazdıklarını okuyunca doğrusu hiç anlam veremedin davranışlarına sonuçta her ne olursa olsun insanlar çok uzaklardan zahmet edip gelip saç ektirmek için görüş almaya çalışyorlar 2 dakika ayırıp bir kaç soruyu kibarlıkla cevaplamayı hastasına çok görmemeli.
Kardeşim herşeyi geçtim beni kaç saat bekletti randevu saat 2 deydi.bnm işim erken bitince 11 de geldim dışarsı da soğuktu hiç değilse orda beklerim diye içeri almayıp,hocamız randevu saatine dikkat eder kaçta dediyse o zmn gelin dediler. 2 de tekrar geldim ama kendisi 2 buçukta geldi.soracak bir sürü sorum vardı en fazla 5 dk konuştuk.sürekli bi aşağılayıcı tavırlar önemsememeler..bna ilk geldiğimde sen kimdin ne sorunun var dedi bnde ön kısmın dikliğindn şikayetçi oldugumu söyledim sonra saçlarımı daha incelemeden suratıma baktı ne güzel işte kel değilsin ya daha ne istiyosun dedi.

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 31 Mart 2019, 20:37:13 »
Kardeşim herşeyi geçtim beni kaç saat bekletti randevu saat 2 deydi.bnm işim erken bitince 11 de geldim dışarsı da soğuktu hiç değilse orda beklerim diye içeri almayıp,hocamız randevu saatine dikkat eder kaçta dediyse o zmn gelin dediler. 2 de tekrar geldim ama kendisi 2 buçukta geldi.soracak bir sürü sorum vardı en fazla 5 dk konuştuk.sürekli bi aşağılayıcı tavırlar önemsememeler..bna ilk geldiğimde sen kimdin ne sorunun var dedi bnde ön kısmın dikliğindn şikayetçi oldugumu söyledim sonra saçlarımı daha incelemeden suratıma baktı ne güzel işte kel değilsin ya daha ne istiyosun dedi.
sizin adiniza uzuldum ahmet hocam sahsrn yakistiramadim muttalip hocaya.bende yillar once gorusmustum kendisiyle oyle bes dakika falan gorustuk sert tavir falan yapmadi yalniz hasta sectigi cok asikar .maximum basari saglayacagi hasta ile ilgileniyor sizede o yuzden oyle yapmistir.ektirme hocam sende ona.koray hocada dene sansini en azindan bi gorur fikir verir icini rahatlatr

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 31 Mart 2019, 21:02:35 »
Valla hocam bende fotograflarimi atinca goreceksiniz bnm saclarimda dik cikiyordu sikintim bu yonde oldugu icin muttalip hocaya gittim. Olmaz falan demedi gayet ilgiliydi. Hani dedigim gibi  ben kendi surecimi anlatmak ile  mesulum. Bende sasirdim smdi siz oyle deyince. Neyse nihayetinde fitograflarimi attigimda sureci takip ederiz hep beraber.  Ozetle ben ilgi samimiyet baimindan ck memnun kaldim. Sonucu da hep beraber gorecegiz artik

Harunnnn

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 31 Mart 2019, 21:37:22 »
Sıklaştıma dedin.. Ekim öncesi ve sonrası resimlerini ben sahsen dört gözle bekliyorum:) resimler gelsin artık

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 31 Mart 2019, 21:43:48 »
Dogallik ve seyreklik sikntimdi. Valla insaAllah guzel olurda kurtuluruz bu dertten.  Telefonda bi kac fotograf varda ben netlik bakimindan daha anlasilir oldugu icin cd den yukleme yapacagim. Hala yoldayim :/

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 31 Mart 2019, 22:42:57 »
Dogallik ve seyreklik sikntimdi. Valla insaAllah guzel olurda kurtuluruz bu dertten.  Telefonda bi kac fotograf varda ben netlik bakimindan daha anlasilir oldugu icin cd den yukleme yapacagim. Hala yoldayim :/
Diklik problemini hocaya söylemiş miydin yoksa sadece seyreklikten mi şikayet ettin?

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 31 Mart 2019, 22:47:34 »
sizin adiniza uzuldum ahmet hocam sahsrn yakistiramadim muttalip hocaya.bende yillar once gorusmustum kendisiyle oyle bes dakika falan gorustuk sert tavir falan yapmadi yalniz hasta sectigi cok asikar .maximum basari saglayacagi hasta ile ilgileniyor sizede o yuzden oyle yapmistir.ektirme hocam sende ona.koray hocada dene sansini en azindan bi gorur fikir verir icini rahatlatr
Valla hocam asmede 2.defa fotoğraflarımı attığımda donör bölgesi sitabil değil gel görüşelim dediler.daha gtmedim ama koray hocayı dar alanlarda fazla başarılı bulmuyorum.ne yapacam bilemedim siz ne düşünüyosunuz ?

Cem

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 01 Nisan 2019, 00:04:36 »
Valla hocam asmede 2.defa fotoğraflarımı attığımda donör bölgesi sitabil değil gel görüşelim dediler.daha gtmedim ama koray hocayı dar alanlarda fazla başarılı bulmuyorum.ne yapacam bilemedim siz ne düşünüyosunuz ?
benim sahsi gorusum asmedde bu is cozulur cunku hintellinde yanilmiosam vardi diklik problemi koray hoca dik cikanlarida sokup dogru aciyla ekti.dar alana gelince bence koray hocada gayet basarili neden olmasin durumu izah edersen bin greft gibi bi sayiyla seni mutlu edecigini dusunuorum hic canini sikma hocam gayette istedigin gibi olur on hattin

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 01 Nisan 2019, 12:11:50 »

Ahmet bende ilk görüşmemde benimle zoraki konuştu ciddiye az aldı saçlarıma donörüne tabiki baktı ama ekim günü geldiğimde kesinlikle çok samimi farklı bir insandı çünkü ciddi olduğumu gördü kendisi baya ciddi bir insan.Ben şuna bağlıyorum kendilerine laf olsun diye gelip soru yağmuruna tutup sonra giden onlarca insan var hangi birine sürekli güleryüzlü davransın ki?Bu biraz sizinlede alakalı ciddi olduğunuzu göstermeniz lazım ekim için sen gidip benim saçlarım dik napcaz dersen zoraki konuşur o adam ben o kadar çok soru sordum ki adam 1 kere offlamadı tek tek cevapladı en son bmw yakıtlarından konuşuyorduk vallahi😂

orhankzlknn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 01 Nisan 2019, 12:55:55 »
Görüşmeye gittiğimde bna çok ters davrandı.resmen soru soruyorum bilgi almak için işim gücüm var kardeşim hadi hastam var bni oyalama dedi.çok tuhaf oldum hiç bu şekilde beklemiyordum

bende kendisiyle daha önce telefonda görüştüm nerdeyse 45 dakika sürdü çok ilgiliydi

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 01 Nisan 2019, 12:59:41 »
Ahmet bende ilk görüşmemde benimle zoraki konuştu ciddiye az aldı saçlarıma donörüne tabiki baktı ama ekim günü geldiğimde kesinlikle çok samimi farklı bir insandı çünkü ciddi olduğumu gördü kendisi baya ciddi bir insan.Ben şuna bağlıyorum kendilerine laf olsun diye gelip soru yağmuruna tutup sonra giden onlarca insan var hangi birine sürekli güleryüzlü davransın ki?Bu biraz sizinlede alakalı ciddi olduğunuzu göstermeniz lazım ekim için sen gidip benim saçlarım dik napcaz dersen zoraki konuşur o adam ben o kadar çok soru sordum ki adam 1 kere offlamadı tek tek cevapladı en son bmw yakıtlarından konuşuyorduk vallahi😂
Hocam dediğim gibi heralde bna denk geldi.sadece bna karşı değil,yanındaki çalışanlara da sertti o gün.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 03 Nisan 2019, 00:49:05 »

Memlekette çok boş adam var dediğin doğru belki ahmet arkadaşımızıda öylesine soru sormaya gelen biri sanmıştır.
Harbiden öyle adamlar varki kovasın gelir adamı ama bir şey diyemezsin dinlersin mecburen ama muttalip hocanın gözü karaymış iyi bir şeymi bu kötü bir şeymi karar veremedim  :)

JackPoint

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 03 Nisan 2019, 01:10:19 »
Hocam gözünü seveyim şu resimleri at artık:d birde kimse neden fiyat yazmıyor , fiyat araştırınca bintane farklı şey görüyoruz saç eken arkadaşlar yazarsa fiyatları çok iyi olur kandilinizde mübarek olsun arkadaşlar es geçmeyelim:d

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 03 Nisan 2019, 09:24:42 »
Hocam gözünü seveyim şu resimleri at artık:d birde kimse neden fiyat yazmıyor , fiyat araştırınca bintane farklı şey görüyoruz saç eken arkadaşlar yazarsa fiyatları çok iyi olur kandilinizde mübarek olsun arkadaşlar es geçmeyelim:d

1 greft 3.5 euro dostum

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 24 Nisan 2019, 12:19:08 »
Foto??

Facebook Twitter Instagram