Saç Ekimi Sonuçları
ya reis sana bisi sorcam benim bugun bir ay oldu sok mok olmadi 3. Hafta da spora basladim fitness. Sigara olarkta elektronik iciyorum. Ama dokulme yok. Ilk ekimde 1 ayda kafada sac kalmamisti ne diyosun bu konu hakkinda
Alıntı yapılan: Gastamonulu - 26 Nisan 2019, 16:37:15ya reis sana bisi sorcam benim bugun bir ay oldu sok mok olmadi 3. Hafta da spora basladim fitness. Sigara olarkta elektronik iciyorum. Ama dokulme yok. Ilk ekimde 1 ayda kafada sac kalmamisti ne diyosun bu konu hakkindaAz greft ,az travma, dışarda bekleme süresi az... olumsuz hersey az firede şokta az olacaktır haliyle
az greftle güzel iş çıkarmış keser hoca daha öncede ekim yaptırmıssın bu ekılenlerde sorunsuz çıkarsa güzel bır görüntü olusur kardesım hayırlı olsun sen gene keser hocadan aldığın fotografları eklersın
Merhaba kendini kanıtlamış bir hocaya ekiminizi yaptırmışsınız inşalla h herşey istediğiniz gibi olur.Daha önce nerede ekim yaptırmıştınız?
Dr keser çok güzel ekim yapıyor.*Stick and place technique*.Yurt disinda çok bilinen birisi ama yuksek sayida ekim yapmadigini diyenler çok.
Şok dökülmeden kalan saçlar var sanıyorum
Senin sonucu sabırsızlıkla bekliyorumİnşallah güzel sonucla cıkarsın bu sürecten
şok dökülme çok olmuş galiba ,birde yorum yapabilmak için fotoğraflar yetersiz gibi geldi bana görüntü biraz flu.