Gönderen Konu: Opr.Dr Muttalip Keser 1000 greft sac ekimi.  (Okunma sayısı 11598 defa)

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Opr.Dr Muttalip Keser 1000 greft sac ekimi.
« : 31 Mart 2019, 14:29:00 »
Herkese hayirli gunler arkadaslar. An itibari ile ekimimi 29-30 mart tarihlerinde Muttalip hocaya 500-500 greft olmak uzere 1000 greft olmak uzere gerceklestirmis bulunmaktayim.  Daha once bir ekim yaptirmstm lakin hem dogallik olarak hem sıklık olarak tatmin etmedi beni. Bu forumdan gercekten cok sey ogrendik o yuzden hem ahde vefa icin hem ekim yaptrck arkadaslara bir referans olmasi acisindan ekimimi elimden geldigince paylasacagim. Kisaca ekimden bahsedeyim. Malumunuz muttalip hoca olsun koray hoca olsun takvimleri dolu oldugu icin 3 ay oncesi randevu alabilmstm bugune. Muttalip hocayi tercih etme sebebim hem ilk ekimimde basarisiz bi sonuc almam hemde ikinci ekimi sansa birakmak istemedgm icin. Ayrica alimlari manuel yapip ekimi de kendisi yaptigi icin tercih ettim.iyi ki tercih etmisim gercekten cok memnun kaldim. Hem hocamizin samimiyeti hem senem hanim ve funda hanimin ilgisi beni memnun etti. Her soruma cevap verdiler. Nihayetinde bugun son yikamami gerceklestirdik  ekim oncesi ve ekimden sonra cekilen forograflari cd seklinde teslim ettiler. Bu arada hintell e de tesekkuru borc bilirim ;)  konuyu bugun actim fotograflarida eve gittigim gbi cd den alip atacagim. Sorusu olan herkes soru sorabilir. Bu ekim surecindeki meraki iyi bildigim icin her konuda elimden geldigince cevaplamaya calisacagim. Umarim herkes umut ettigi guzel saclara kavusur :))

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Opr.Dr Muttalip Keser 1000 greft sac ekimi.
« Yanıtla #1 : 31 Mart 2019, 16:04:24 »
Görüşmeye gittiğimde bna çok ters davrandı.resmen soru soruyorum bilgi almak için işim gücüm var kardeşim hadi hastam var bni oyalama dedi.çok tuhaf oldum hiç bu şekilde beklemiyordum

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Mart 2019, 16:12:55 »
ahmet67  Randevu alip mi gitmistin ? Bende normalde muttalip hocayi ilk defa goruyorum sadece 3 ay oncesi randevu almak icin gorusmustk fotograflar tahmini greft miktari ucret vs. Geldigimde cok ilgiliydi. Benim ilk ekimimden memnun olmadigim konulari konustuk. Yeni bir cizgi belirledik. Kafama takilan sorulari sordum sonra ekime gectk. Hatta samimi olarak soyluyorum gitmeden once cok heycanliydim. Ama hoca ile konustugumda hic heycan falan kalmadi cunku cok samimi idi. Hatta bu kadarini beklemiyordum diyebilirim. O yuzdn cok rahat rahat herseyi sorabildim.

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 31 Mart 2019, 16:26:27 »
Hayırlı olsun ben sadece şunu merak ediyorum muttalip hoca 1000 grefti bile 2 ye bölüyor tamam anladım özen gösteriyor ediyor ama yani 1000 ni bile 2 ye bölip 500 500 ekmek biraz gereksiz değilmisir hem bosuna zaman kaybı hemde ve en önemlisi benım için uyuşturmak içşn iğneyi yemişken al işte 1000 greft ek en acılı kısmını gereksiz yere bidaha yasamanın ne anlamı var sadece sizin ekiminiz için değil muttalip hocada ekim yaptıranlar için söyluyorum muttalip hoca ne diyor bu konuda yani neden 500 500.
Bu arada tekrardan hayırlı olsun fotoğraflar gelince inceleriz birde.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 31 Mart 2019, 16:33:05 »
senem hanım ve funda hanım kimdir .ekimde yeralan birilerimi?ben baştan sona muttalip bey ekimleri yapıyor sanıyordum.

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Mart 2019, 16:36:42 »
Valla reis aslinda soyledigin disardan bakinca mantikli geliyor :)) lakin olayin icine kendin girince durum degisiyor. Soyle izah edeym ben ilk ekimde ölmüsüm bitmisim eziyet cekmisim resmen :) hani zamandan sikkntin yoksa 500 greft cok ideal. Hic aci yok ayni pozisyonda saatlerce durmana gerek yok. Ayrica sana daha bi guven veriyor iyi hissettiriyor her bir greft i manuel alip her bir greft i tek tek ozenle yerlestirmesi. Igne konusunda da zaten 6-7 saat ilk igneler etkisini gostermedigi icin 2. Ye tekrar uyusturuyolar. 500 greft te ise bir kez igne vurmasi yeterli oluyo. Velhasil kelam disardan bakinca ben de oyle dusunmuyo degildim. Ama ilk ekime gore rahatligini gorunce kesinlikle boyle olmasi dogru dedim. Uyuma sikintisi yasamadm cok fazla odem olusmadi..  Iyi dileklerin icin cok sagol. Su an iatanbula donuyorum. Fotograflari bu gece yada en gec yarin yuklicem

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 31 Mart 2019, 16:38:41 »
Hasan kardesim tum alimlarida ekmi de muttalip hoca kendisi yapiyor. Bahsettigim Yanindaki asistanlari diyeyim. Alinan greftleri ayiriyorlar veyahut sayimiini falan yapiyorlar. Guleryuzlu iyi insanlar :))

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 31 Mart 2019, 16:45:07 »
Hasan kardesim tum alimlarida ekmi de muttalip hoca kendisi yapiyor. Bahsettigim Yanindaki asistanlari diyeyim. Alinan greftleri ayiriyorlar veyahut sayimiini falan yapiyorlar. Guleryuzlu iyi insanlar :))

hımm anladım zaten muttalip keserin en büyük başarısı ekimin tüm aşamalarını kendi yapıyor olmasından kaynaklı diye düşünüyorum yani her ayrıntıya hakim o yüzden hata yapmıyor ve yüzde 99 ekilenler çıkıyor gördüğüm kadarıyla.
keşke günde 500 greftten daha fazla ekebilse ve fiyatı bizlerinde yaptırabileceği bir seviyede olsaydı :)

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 31 Mart 2019, 17:01:58 »
Ben gunde az greft ekmesini pozitif hanesine yaziyorum kendimce :) fiyat politikasina gelince evet gonul ister ki muttalip hoca ve koray hoca gibi bu isin ehli olmus insanlari herkes tercih edebilsin. Ama o zamanda sira gelmez :) boyleyken bile 3 ay sonrasina anca randevu alabiloyoruz :) herkesin hakkkinda hayirlisi olsun kardesim.

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 31 Mart 2019, 17:08:40 »
Valla reis aslinda soyledigin disardan bakinca mantikli geliyor :)) lakin olayin icine kendin girince durum degisiyor. Soyle izah edeym ben ilk ekimde ölmüsüm bitmisim eziyet cekmisim resmen :) hani zamandan sikkntin yoksa 500 greft cok ideal. Hic aci yok ayni pozisyonda saatlerce durmana gerek yok. Ayrica sana daha bi guven veriyor iyi hissettiriyor her bir greft i manuel alip her bir greft i tek tek ozenle yerlestirmesi. Igne konusunda da zaten 6-7 saat ilk igneler etkisini gostermedigi icin 2. Ye tekrar uyusturuyolar. 500 greft te ise bir kez igne vurmasi yeterli oluyo. Velhasil kelam disardan bakinca ben de oyle dusunmuyo degildim. Ama ilk ekime gore rahatligini gorunce kesinlikle boyle olmasi dogru dedim. Uyuma sikintisi yasamadm cok fazla odem olusmadi..  Iyi dileklerin icin cok sagol. Su an iatanbula donuyorum. Fotograflari bu gece yada en gec yarin yuklicem

Anladım problem hissetmesiyseniz ne mutlu inşallah güzel sonuçlanır tekrardan hayırlı olsun ilk 10 gün biraz sıkıntı uyumak fılan bende yeni atlattım 10 günden sonra daha rahatlılıyo insan.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 31 Mart 2019, 17:11:19 »
ahmet67  Randevu alip mi gitmistin ? Bende normalde muttalip hocayi ilk defa goruyorum sadece 3 ay oncesi randevu almak icin gorusmustk fotograflar tahmini greft miktari ucret vs. Geldigimde cok ilgiliydi. Benim ilk ekimimden memnun olmadigim konulari konustuk. Yeni bir cizgi belirledik. Kafama takilan sorulari sordum sonra ekime gectk. Hatta samimi olarak soyluyorum gitmeden once cok heycanliydim. Ama hoca ile konustugumda hic heycan falan kalmadi cunku cok samimi idi. Hatta bu kadarini beklemiyordum diyebilirim. O yuzdn cok rahat rahat herseyi sorabildim.
Evet randevu alıp gitmiştim.bilmiyorum kardeşim bna niye öyle davrandı zaten baştan ilk geldiğinde sinirli gibiydi heralde bna denk geldi ne diyim acayip soğudum hocadan

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 31 Mart 2019, 17:19:14 »
Paysdt insaAllah herkes in sonucu iyi olur kardesim.

Ahmet valla bilmiyorum ustad. Ben kendi izlenimlerimi anlattim. Hani soyledir boyledir diyemem. Ama belki o anlik dedigin gibi farkli bi durum olmustur. Oda saana denk gelmistir :)

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 31 Mart 2019, 18:31:09 »
Paysdt insaAllah herkes in sonucu iyi olur kardesim.

Ahmet valla bilmiyorum ustad. Ben kendi izlenimlerimi anlattim. Hani soyledir boyledir diyemem. Ama belki o anlik dedigin gibi farkli bi durum olmustur. Oda saana denk gelmistir :)

Anlık sinir ile hastasına öyle danranan doktor operasyon esnasındada sinirlenirse işinide savsaklayanibilirmi acaba şimdi bunları okuyunca bunu düşünemeden edemedim .umarım böyle huyları yoktur haare nin saçını da  bu psikolojiyle ekmiş olmasın sonuçta haarenin durumu malum her kes sabır gösteremez  :)

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Mart 2019, 18:39:43 »
Hahhaha :)) valla haree nin konuyu da ekimden once de inceledim lakin kusura bakmasnda abi tam yaygaraci. Tamam eyw 8-9 ay olsa anlarimda 3 ayda nasil bi beklenti icine giriyosun. Yoksa kimsenin o arkadasa bisi dedigi yok. Bu surecte moral de onemli kendi kendini strese sokuyo iyice. Muttalip hoca hakkinda yaptigim yorumlar 2-3 gun icinde tanidigim kadardir. Oncesinde  tanimiyordum tekrar belirteyim. Ben gayet memnun kaldim ilgisinden alakasindan en ufak detaya kadar bilgi verisinden. Ve sundan da eminim elinden gelenin en iyisini yapmak icin emek harciyo. Sonucum nasil olacak bilmiyorum ama en azindn bundn suphem yok. Zaten forumda da ekimlerinin yuzde 90 i basarili. Sac ekimi dendiginde akla ilk gelen isimlerin basinda geliyo. Su forumda herkese sorsak ilk 2 de muttalip hoca ve koray hocayi soylerler. Velhasil kelam umarim harenin sonucu da guzel olur. Onu da ozellikle takip ediyorum zaten

kelkaldım

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 31 Mart 2019, 18:50:22 »
Hahhaha :)) valla haree nin konuyu da ekimden once de inceledim lakin kusura bakmasnda abi tam yaygaraci. Tamam eyw 8-9 ay olsa anlarimda 3 ayda nasil bi beklenti icine giriyosun. Yoksa kimsenin o arkadasa bisi dedigi yok. Bu surecte moral de onemli kendi kendini strese sokuyo iyice. Muttalip hoca hakkinda yaptigim yorumlar 2-3 gun icinde tanidigim kadardir. Oncesinde  tanimiyordum tekrar belirteyim. Ben gayet memnun kaldim ilgisinden alakasindan en ufak detaya kadar bilgi verisinden. Ve sundan da eminim elinden gelenin en iyisini yapmak icin emek harciyo. Sonucum nasil olacak bilmiyorum ama en azindn bundn suphem yok. Zaten forumda da ekimlerinin yuzde 90 i basarili. Sac ekimi dendiginde akla ilk gelen isimlerin basinda geliyo. Su forumda herkese sorsak ilk 2 de muttalip hoca ve koray hocayi soylerler. Velhasil kelam umarim harenin sonucu da guzel olur. Onu da ozellikle takip ediyorum zaten

Valla işin gerçeği benimde hiç öyle bir düşüncem yoktu ama harenin kabuk dökümü sonrası görüntüsü ve ahmet arkadaşımızın söylediklerini okuyunca bir anda öyle bir şey geldi aklıma  :) siz gördünüzmü bilmiyorum ama kabuk dökümü sonrası görüntüsü  muttalip keserin diğer ekimlerine hiç benzemiyor çok seyrek bir görüntüsü vardı ama tabi kimsenin günahını almak istemem benimkisi sadece bir varsayım .ahmet arkadaşımızın yazdıklarını okuyunca doğrusu hiç anlam veremedin davranışlarına sonuçta her ne olursa olsun insanlar çok uzaklardan zahmet edip gelip saç ektirmek için görüş almaya çalışyorlar 2 dakika ayırıp bir kaç soruyu kibarlıkla cevaplamayı hastasına çok görmemeli.

Facebook Twitter Instagram