Herkese merhaba. 4-5 ayı geçen araştırma sürecimi en sonunda Hakan Hoca'da karar kılarak sonlandırdım. Bu süreçte bu forumdan edindiğim bir çok bilgi var, operasyonum bittiği için kendi deneyimlerimi paylaşarak katkıda bulunmak isterim.
Yaşım 32, yıllardır çeşitli yöntemlerle saçlarımı korumaya çalıştım. Ancak bunlar arasında en iyi sonucu aldığım Rogaine olmuştu, öyle ki uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarım saç ektirdiğimi düşünmeye başladı. Yalnız Rogaine'e başladıktan 6-7 ay sonra kulak çınlamasıyla beraber olmadık yan etkiler görünce direk kestim ve kestikten sonra dökülme eskisinden kötü hale geldi.
2 ay önce Hakan Hoca ile tarihi kararlaştırdığımız için 2aydır Propecia kullanıyorum. Nihayet 29 Mart günü ekime başlandı. 2 günde toplam 2000+2000 greft 4000 greft ile ekimi sonuçlandırdık. Hatta Hakan hoca 4000i biraz geçtiğimizi söyledi operasyondan sonra. Ekimi Hakan hoca gerçekleştirdi. Donör bölgenin operasyondan önce yeterli olduğu söylenmişti, alımda da toplam 4000 greftten 900 civarı birli, 2000 civarı ikili, 1100 civarı da 3lü ve üzeri olduğu söylendi. Greftlerin ne çok iyi ne de çok kötü olduğunu yani standart olduğunu söyleyebilirim.
Propecia herhangi bir yan etki göstermediği için kullanıma devam edeceğim. Onun dışında şimdilik kullandığım takviye, şampuan vb. yok. Yarın yıkamaya gittikten sonra söylenenlere göre şampuana karar vereceğim.
Ekim öncesi: