Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar sac ekileli 3 ay doldu. Artık denize girebilirmiyim herhangi bir zararı varmi tuzlu suyun saçlara ayriyeten 3 aylik süreçte denize giripte olumsuz bir durum yaşayan varmi cevaplarsanız sevinirim.
Alıntı yapılan: miroglu_46 - 29 Haziran 2019, 20:00:17Arkadaşlar sac ekileli 3 ay doldu. Artık denize girebilirmiyim herhangi bir zararı varmi tuzlu suyun saçlara ayriyeten 3 aylik süreçte denize giripte olumsuz bir durum yaşayan varmi cevaplarsanız sevinirim.Süreç guzel ağa maşallah.3 ay sonra deniz serbest demişti şahinbey. Yinede sorman daha iyi kardeş.
Alıntı yapılan: ibr26 - 29 Haziran 2019, 21:34:51Alıntı yapılan: miroglu_46 - 29 Haziran 2019, 20:00:17Arkadaşlar sac ekileli 3 ay doldu. Artık denize girebilirmiyim herhangi bir zararı varmi tuzlu suyun saçlara ayriyeten 3 aylik süreçte denize giripte olumsuz bir durum yaşayan varmi cevaplarsanız sevinirim.Süreç guzel ağa maşallah.3 ay sonra deniz serbest demişti şahinbey. Yinede sorman daha iyi kardeş.Eyvallah kardesim forum da deneyimli kişilerede sormakta fayda var bu durumu yasayan ya da bilen değerli forum üyelerine sesleniyorum bir cevap verirseniz sevinirim
Alıntı yapılan: miroglu_46 - 29 Haziran 2019, 22:11:23Alıntı yapılan: ibr26 - 29 Haziran 2019, 21:34:51Alıntı yapılan: miroglu_46 - 29 Haziran 2019, 20:00:17Arkadaşlar sac ekileli 3 ay doldu. Artık denize girebilirmiyim herhangi bir zararı varmi tuzlu suyun saçlara ayriyeten 3 aylik süreçte denize giripte olumsuz bir durum yaşayan varmi cevaplarsanız sevinirim.Süreç guzel ağa maşallah.3 ay sonra deniz serbest demişti şahinbey. Yinede sorman daha iyi kardeş.Eyvallah kardesim forum da deneyimli kişilerede sormakta fayda var bu durumu yasayan ya da bilen değerli forum üyelerine sesleniyorum bir cevap verirseniz sevinirimAlıntı yapılan: miroglu_46 - 29 Haziran 2019, 22:11:23Alıntı yapılan: ibr26 - 29 Haziran 2019, 21:34:51Alıntı yapılan: miroglu_46 - 29 Haziran 2019, 20:00:17Arkadaşlar sac ekileli 3 ay doldu. Artık denize girebilirmiyim herhangi bir zararı varmi tuzlu suyun saçlara ayriyeten 3 aylik süreçte denize giripte olumsuz bir durum yaşayan varmi cevaplarsanız sevinirim.Süreç guzel ağa maşallah.3 ay sonra deniz serbest demişti şahinbey. Yinede sorman daha iyi kardeş.Eyvallah kardesim forum da deneyimli kişilerede sormakta fayda var bu durumu yasayan ya da bilen değerli forum üyelerine sesleniyorum bir cevap verirseniz sevinirim1-2 ayda denize girip halısahaya giden biri vardı saçları çıkmamıştı forumda. Benden 20 gün sonra ektirmişsin sürecin güzel gidiyor bence riske alma taze taze diplerden saçların geldiği dönemdesin benim de 4.aya girmek üzere yıllık izni denizde geçirmedim tuzlu su ne olur ne Olmaz:)
Alıntı yapılan: miroglu_46 - 29 Haziran 2019, 20:00:17Arkadaşlar sac ekileli 3 ay doldu. Artık denize girebilirmiyim herhangi bir zararı varmi tuzlu suyun saçlara ayriyeten 3 aylik süreçte denize giripte olumsuz bir durum yaşayan varmi cevaplarsanız sevinirim.3 ay olmuş, herangi bir sıkıntı olmaz.
Alıntı yapılan: Sonnyto - 29 Haziran 2019, 23:13:25Alıntı yapılan: miroglu_46 - 29 Haziran 2019, 20:00:17Arkadaşlar sac ekileli 3 ay doldu. Artık denize girebilirmiyim herhangi bir zararı varmi tuzlu suyun saçlara ayriyeten 3 aylik süreçte denize giripte olumsuz bir durum yaşayan varmi cevaplarsanız sevinirim.3 ay olmuş, herangi bir sıkıntı olmaz.Denize değilse bile havuza gireriz bizde sonnyto kardesim