Saç Ekimi Sonuçları
Henüz çok erken ataklar için, 100. günden sonra başlar hareketlilik.
3 ay olmadan 10 sayfa yorum yapılmış ne kadar yorum bekliyorsunuzki yorum sayısı çok fazla konusu bitenlerin çoğunda bile bu kadar yorum yok yorum yapmak için 150 180 gunlerim beklenmesi gerekir
Alıntı yapılan: demdem - 08 Haziran 2019, 09:19:533 ay olmadan 10 sayfa yorum yapılmış ne kadar yorum bekliyorsunuzki yorum sayısı çok fazla konusu bitenlerin çoğunda bile bu kadar yorum yok yorum yapmak için 150 180 gunlerim beklenmesi gerekirYarısını ben yazdım birtürlü zaman geçmiyor demdem beklemek baya zor bir durummuş napalim bizde yazıyoruz ıste nasıl oldu neyle oldu diye
Alıntı yapılan: miroglu_46 - 08 Haziran 2019, 09:45:13Alıntı yapılan: demdem - 08 Haziran 2019, 09:19:533 ay olmadan 10 sayfa yorum yapılmış ne kadar yorum bekliyorsunuzki yorum sayısı çok fazla konusu bitenlerin çoğunda bile bu kadar yorum yok yorum yapmak için 150 180 gunlerim beklenmesi gerekirYarısını ben yazdım birtürlü zaman geçmiyor demdem beklemek baya zor bir durummuş napalim bizde yazıyoruz ıste nasıl oldu neyle oldu diye fazla stres yapma reis ilk ekimde bende tez canlıydım böyle bu süreç sizi çok zorlar böyle devam ederseniz ; birgün çok iyi olacak diye hayal kurarsınız bir gun olmayacak diye kendinize evham verirsiniz.. bir 2 ay çok incelemeyin saçlarınızı, saclarinizin durumu şuan çok güzel görünüyor aldığıniz takviyeler iyi yeterli protein ağırlık li beslenin güzel sonuç alacaginizi düşünüyorum herşey gönlünce olsun
Mukemmel üçlü
Alıntı yapılan: miroglu_46 - 29 Mayıs 2019, 15:20:40Mukemmel üçlüEkiminiz hayırlı olsun kardeşim. Xpecia nın içindede saw palmetto var . Ekstradan içinde saw palmetto bulunan bir ürring daha kullanıyorsunuz . Tavsiye uzerine mi aldınız bu takviyeleri.
Bu ngs saw palmetto nasıl ustam memnunmusun yaş kaçtı senin bu arada.Nereden aldınız bu ürünü.
Bence surec3 gayet iyi gidiyor