Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Ferhatyılmaz - 28 Mayıs 2019, 01:26:35Alıntı yapılan: miroglu_46 - 28 Mayıs 2019, 00:48:51Beklemek zor gerçekten vakit pek geçmiyor sanki. valla beklemek zor Miroğlu. Neyse ki arada bayram var ordan bi on gün daha yeriz 😀 gerçekten beklemek zor ve stresli ama gözünü aç kapa bi bakmışşısn 1 yıl olmuş zaman su gibi akıp geçer:)
Alıntı yapılan: miroglu_46 - 28 Mayıs 2019, 00:48:51Beklemek zor gerçekten vakit pek geçmiyor sanki. valla beklemek zor Miroğlu. Neyse ki arada bayram var ordan bi on gün daha yeriz 😀
Beklemek zor gerçekten vakit pek geçmiyor sanki.
Mukemmel üçlü
Alıntı yapılan: miroglu_46 - 29 Mayıs 2019, 15:20:40Mukemmel üçlü ben sadece xpecia kullanıyorum
Umarım sonuçlarımız güzel olur dostum. Bende sordum aslında şahin hocaya ama kullanmamı istemedi. Ama sende varolanlar daha fazla. Hayırlısı olsun inşallah
Benim son günlerde kaşıntı beya arttı. Sizde durumlar nasıl?
Alıntı yapılan: Ferhatyılmaz - 30 Mayıs 2019, 08:55:06Benim son günlerde kaşıntı beya arttı. Sizde durumlar nasıl?Aynen uyuz gibi oldum elimi kafamdan hic cekmiom yaa
Iyi aksamlar arkadaşlar soğuk suyla duş almanın vücuta ve saçlara baya bi faydasi olduğunu öğrendim kan dolaşımını da hizlandiriyormus içinizde deneyen tavsiye eden varmi
Alıntı yapılan: miroglu_46 - 30 Mayıs 2019, 20:58:37Iyi aksamlar arkadaşlar soğuk suyla duş almanın vücuta ve saçlara baya bi faydasi olduğunu öğrendim kan dolaşımını da hizlandiriyormus içinizde deneyen tavsiye eden varmiFaydası var tabiki ama daha çok yazın .kışın soğuk havalarda fayda yerine zarar verir diye düşünüyorum.