Gönderen Konu: Mersin Murat Manti 6070 greft  (Okunma sayısı 15206 defa)

Emre_70

• Full Member
Ynt: Mersin Murat Manti 6070 greft
« Yanıtla #30 : 05 Temmuz 2019, 07:54:33 »
Henüz 4 ay oldu, sok ekim sürecini atlattim. Saclar 2, 3cm kadar oldular.

Greft konusuna gelince hem cekilen resim de, hem de yazismalarimizda (ki halen duruyor) hep greft konustuk, yazistik.

Simdilik sürecten memnunum, tabii halen istedigim yogunlukta degil ama 6. aya kadar umarim olur.

şok dökülmeniz ne zaman başladı ne zaman sona erdi. bir de vitamin kullanıyormusunuz

persi_ali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Mersin Dr. Murat Manti 6070 greft
« Yanıtla #31 : 05 Temmuz 2019, 08:29:14 »
Maalesef tıp merkezinde yapılması demek doktor demek değil. Sanırım bu işin içine çok girmemişsiniz. Burada uzun zaman geçirmiş olsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Sac ekime karar vermem ve arastirmam 1 hafta kadar sürdü, bulabildigim kaynaklar, burasi ve Mesut Cevik videosuydu. Buradan 2 arkadasin bizzat tavsiyesi üzerine Murat beyle görüstüm ve dedigim gibi internette ismini arastirdim, kendi adima söylüyorum sonuctan cok memnunum, yeni bastan gitmem gerekse yine Murat beye giderdim.

(Bu arada doktor kelimesini cikarttim basliktan, dediginiz gibi konunun detayina hakim degilim)

Geçmiş olsun. Mesut çevik denen donanımhaberci tamamen para odaklı ve işi bedavaya getirdiği için video çekti reklam yaptı. O merkeze ait çok ciddi şikayetleri (Şikayetvar) sitesinde okudum. Buda o merkezi düşünenler için bilgi olsun. Tekrar geçmiş olsun . Sağlıklı günler dilerim. :)

elmek6

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 07 Temmuz 2019, 11:46:01 »
Sirayla cevap vereyim,

Fotograf ekledim. Sürec devam ettigi icin, halen birseyler söylemek icin erken

Sok dökülme, ekim isleminden bir bucuk ay kadar sonra basladi ve yine bir bucuk ay kadar sürdü.

Mesut Cevik konusunda size katilmiyorum, kendisi sac ekim sürecini gayet güzel anlatan, bilgilendirici bir video cekmis. Yaptirdigi yer veya reklam olmasi, bunu degistirmez. Arastirip, son karari vermek, kisinin kendi sorumlulugudur.

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 10 Temmuz 2019, 17:09:13 »
ilk fotolarınız gibi detaylı foto atabilir misiniz?

xm89

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 10 Temmuz 2019, 19:00:31 »
Bana göre 4000-4200 graft varmis gibi.
Umarim ekimin basarili sonuc getirir.
3800 Grafts 03/2019

elmek6

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 17 Temmuz 2019, 14:32:48 »
ilk fotolarınız gibi detaylı foto atabilir misiniz?

Aslinda 6 aydan önce resim yüklemeyecektim ama bir tane yüklemis bulundum. Halen yeni saclar cikiyor, saclarin kalinligi artiyor. Bu sebeple beklemeyi tercih ediyorum. Ama sürecten gayet memnunum.

Kral33

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #36 : 18 Temmuz 2019, 11:26:16 »
Abi reklam.mi.yapiyorsun anlamadım ki süreçten memnunsun fakat resim vs hiç bir şey koymuyorsun konuyu kaldırmanizi tavsiye ediyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 18 Temmuz 2019, 11:28:11 »
Bir kaç şuanki sürece göre detaylı resim eklermisin?
Global Moderator

elmek6

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 06 Ağustos 2019, 13:43:09 »
@Kral33

Yaftalamak icin diyorsaniz, ironik. Ama zaten iyi veya kötü sonuclar yapanin reklami.

@Hintell
6 ayi, moral bozmamak icin kendime hedef koymustum ama ilk firsatta detayli resimler eklerim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 06 Ağustos 2019, 15:58:46 »
Tamam dostum
Global Moderator

Marmaris

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 06 Ağustos 2019, 22:08:19 »
Adam reklamdan ibaret sac ekimini sadece 30 dakikası kanal açılacağı sırada gelir birde ekim bittikten sonra resim çekinir gider. Sac alımını eşi yapar geri kalan tüm işlemleri ve ekimi yanında ki sağlık lisesi çıkışlı hemşire yardımcıları yapar.. Sac ekimi nasıl sorusuna gelir isek bekleyip görecez.

elmek6

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 07 Ağustos 2019, 01:15:03 »
Adam reklamdan ibaret sac ekimini sadece 30 dakikası kanal açılacağı sırada gelir birde ekim bittikten sonra resim çekinir gider. Sac alımını eşi yapar geri kalan tüm işlemleri ve ekimi yanında ki sağlık lisesi çıkışlı hemşire yardımcıları yapar.. Sac ekimi nasıl sorusuna gelir isek bekleyip görecez.

Siz nerede yaptirdiniz?

fairplay

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 07 Ağustos 2019, 16:35:50 »

bende ekimi burada yaptırdım yakında paylaşım yapacam bende hem kanal açtı hemde enseden kökleri bizzat kendisi aldı saçlarıda yanında çalışan arkadaşlar ekti bir şey söylemek için erken ama ben bir sorunla karşılaşmadım inşallah herkesin sonucu iyi olur.

Marmaris

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 09 Ağustos 2019, 07:31:59 »
.
« Son Düzenleme: 12 Ağustos 2019, 23:46:19 Gönderen: Marmaris »

elmek6

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 13 Ekim 2019, 00:58:50 »
Zaman ve firsat bulamadigim icin ancak simdi atabiliyorum, kusura bakmayin.
Bir esim önden, digeri isik altinda cekildi.

Ekim yaptirali 7 ay oldu. Bu arada neler oldu?
Son 2 aydir kepek sorunu yasiyorum. (Daha önceden de vardi bu sorunum)
Kasinti filan hic kalmadi ama ekim sonrasi aliskanlik oldu kafami hart hart kasiyorum ara sira.
Saclarimi bi kac kez kendim makas ile kisalttim. Cünkü ekilenler ve gercek saclarim arasinda kot farki vardi:)
Ilk sac trasimi 6. ayda yaptirdim. Berber trasa baslamadan abi ekim mi yaptirdin diye sordu. Cok mu anlasiliyor dedim. Yok abi güzel ekim ama ben berber oldugum icin anladim dedi. Makasla tras etmesini istedim, öyle öneriliyor diye. Tavsiye etmem makas daha cok ceker dedi. Nitekim dedigi oldu makas gercekten daha cok cekiyor, makine ile devam ettik.
Tras sonrasi ilk gercek halini görüyorsunuz.

Farkli olarak neler oldu?
Öne ekilen saclar kalin telli ve canli olduklari icin sekil vermek kimileri icin zor olabilir. Ben daganik birakmayi tercih ettigim icin cok dert olmadi. Eski ön hat saclarim cansiz ve inceydi o yüzden kimine avantaj kimine dezavantaj olabilir.

Yas 40 a yaklastigi icin eski ön hatlarimda seyrekte olsa beyazlar vardi, ekimden sonra arkada kaldilar iyi oldu :)

Bilmeyenler ekim oldugunu kesinlikle anlamiyor, ögrendiklerinde ise anlasilmadigini söylüyorlar. Cogu daha sonra ya kendi icin ya da bir akrabasi icin ekim önerir misin filan gibi sorular ile geri geliyorlar.

Ön sac cizgisinden cok memnunum ama üstlerde, özellikle sac yaglandiginda veya isik altinda seyreklik belli oluyor. Tabii bu kisa sac ve isik alti gibi oldugu icin, gündelik hayatta bir dert degil. Ben bildigim icin gözüme  takiliyor.

Benim sonuclarim ve paylasacaklarim bu kadar, hepinize saglikli ve mutlu günler diliyorum.

Facebook Twitter Instagram