Zaman ve firsat bulamadigim icin ancak simdi atabiliyorum, kusura bakmayin.
Bir esim önden, digeri isik altinda cekildi.
Ekim yaptirali 7 ay oldu. Bu arada neler oldu?
Son 2 aydir kepek sorunu yasiyorum. (Daha önceden de vardi bu sorunum)
Kasinti filan hic kalmadi ama ekim sonrasi aliskanlik oldu kafami hart hart kasiyorum ara sira.
Saclarimi bi kac kez kendim makas ile kisalttim. Cünkü ekilenler ve gercek saclarim arasinda kot farki vardi:)
Ilk sac trasimi 6. ayda yaptirdim. Berber trasa baslamadan abi ekim mi yaptirdin diye sordu. Cok mu anlasiliyor dedim. Yok abi güzel ekim ama ben berber oldugum icin anladim dedi. Makasla tras etmesini istedim, öyle öneriliyor diye. Tavsiye etmem makas daha cok ceker dedi. Nitekim dedigi oldu makas gercekten daha cok cekiyor, makine ile devam ettik.
Tras sonrasi ilk gercek halini görüyorsunuz.
Farkli olarak neler oldu?
Öne ekilen saclar kalin telli ve canli olduklari icin sekil vermek kimileri icin zor olabilir. Ben daganik birakmayi tercih ettigim icin cok dert olmadi. Eski ön hat saclarim cansiz ve inceydi o yüzden kimine avantaj kimine dezavantaj olabilir.
Yas 40 a yaklastigi icin eski ön hatlarimda seyrekte olsa beyazlar vardi, ekimden sonra arkada kaldilar iyi oldu
Bilmeyenler ekim oldugunu kesinlikle anlamiyor, ögrendiklerinde ise anlasilmadigini söylüyorlar. Cogu daha sonra ya kendi icin ya da bir akrabasi icin ekim önerir misin filan gibi sorular ile geri geliyorlar.
Ön sac cizgisinden cok memnunum ama üstlerde, özellikle sac yaglandiginda veya isik altinda seyreklik belli oluyor. Tabii bu kisa sac ve isik alti gibi oldugu icin, gündelik hayatta bir dert degil. Ben bildigim icin gözüme takiliyor.
Benim sonuclarim ve paylasacaklarim bu kadar, hepinize saglikli ve mutlu günler diliyorum.