Gönderen Konu: 190. günde hala çıkmamış olan saç çıkar mı?  (Okunma sayısı 3538 defa)

tufekcismail

• Yeni üye
  • *
14 Eylül 2018 tarihinde saç ekimi yaptırdım. 193 gün geçmesine rağmen çıkan saç 30-40 tel civarında.
4000 kreft civarı ekim yapıldı. Saç ekim merkezi bu zamana kadar hala çıkabilir bekleyelim diye cevap verirken, sonunda çıkmayacağını düşündüklerini söylediler.
Sorularıma cevap verirseniz sevinirim.

1-) Sizce 193. günden sonra hala çıkma gibi bir ihtimali var mıdır? (Ben pek ihtimal vermiyorum.)
2-) Tekrar ekim yaptırma konusunda hala kararsızım, sizin fikriniz nedir?
Aslında tekrar ektirmeye düşünmüyordum ama merkez çok daha özenli bir çalışma yapacaklarını, ek tedaviler uygulayacaklarını ve bu kez işlemin başarılı olacağını söylüyorlar.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 190. günde hala çıkmamış olan saç çıkar mı?
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2019, 12:15:37 »
Resim yok,merkez yok,donor yok,kısaca cevap da yok çıkmaz olacaktır...

paradox21

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2019, 12:17:00 »
14 Eylül 2018 tarihinde saç ekimi yaptırdım. 193 gün geçmesine rağmen çıkan saç 30-40 tel civarında.
4000 kreft civarı ekim yapıldı. Saç ekim merkezi bu zamana kadar hala çıkabilir bekleyelim diye cevap verirken, sonunda çıkmayacağını düşündüklerini söylediler.
Sorularıma cevap verirseniz sevinirim.

1-) Sizce 193. günden sonra hala çıkma gibi bir ihtimali var mıdır? (Ben pek ihtimal vermiyorum.)
2-) Tekrar ekim yaptırma konusunda hala kararsızım, sizin fikriniz nedir?
Aslında tekrar ektirmeye düşünmüyordum ama merkez çok daha özenli bir çalışma yapacaklarını, ek tedaviler uygulayacaklarını ve bu kez işlemin başarılı olacağını söylüyorlar.

Saç ekim sürecinde benden 1 hafta öndesin ve benim de saçlarım hala yeterince çıkmadı. Estemylife da ekim yaptırdım sen hangi merkezde ekim yaptırmıştın ?
1) Bence çıkışlar olur ama tatmin edici olmaz. Ekim merkezine sorduğumda ilk 6 ayda %50 si diğer 6 ayda da %50 si çıkar ve süreç tamamlanır demişti.
2) Ekim merkezi 2.ekim için de ücret alacak mı ? Para iadesi gibi bir seçenek var mı ?
Umarım sonu güzel olur.

tufekcismail

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2019, 12:29:57 »
Kurallara aykırı mı bilmiyorum ama merkez ismi vermek istemiyorum. Çünkü her ne kadar ekim başarısız olmuş da olsa davranışları ve ilgileri nedeniyle kendilerini sevdiğim için kötü reklamları olsun istemiyorum.

Ekimden 1. gün sonraki, 10 gün sonraki ve şu an güncel durumun fotoğraflarını yükledim.

Merkez 2. ekimi ücretsiz olarak yapacak ya da para iadesi yapacak. Dediğim gibi normalde para iademi alıp bir daha ne oraya ne de başka yere saç ektirmeyi düşünmüyordum. Ancak Safir Perkutan ve hiberbarik saç ekimi yapma, tüm ekimi ( hemşirelere bırakmadan ) kendisi yapma, tüm yıkamaları kendisi yapma gibi vaatlerde bulunulduğu için bi acaba dedim.

Karar vermem gerekiyor. Tekrar beklentilerimin boşa çıkmasını istemiyorum.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2019, 12:31:17 »
Resim yok,merkez yok,donor yok,kısaca cevap da yok çıkmaz olacaktır...

Yani..... ekimini paylassaydin forum yardimci olurdu...

tufekcismail

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 26 Mart 2019, 12:33:28 »
Yani..... ekimini paylassaydin forum yardimci olurdu...

Fotoğrafları konuyu açarken de yüklemeye çalıştım, olmamıştı. Yükledim şimdi.

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Mart 2019, 12:54:58 »
Bence ne olursa olsun aynı yere yaptırmayı düşünme bile, ekildiği söylenen 4.000 greftin %10 luk kısmı çıkmamış bile, ücretsiz bile olsa aynı maceraya girmek çok riskli olur. Forumu araştırmanı öneririm.

tufekcismail

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 26 Mart 2019, 13:35:45 »
Bence ne olursa olsun aynı yere yaptırmayı düşünme bile, ekildiği söylenen 4.000 greftin %10 luk kısmı çıkmamış bile, ücretsiz bile olsa aynı maceraya girmek çok riskli olur. Forumu araştırmanı öneririm.

Hocam açıkcası tekrar saç ektirme gibi bir düşüncem yok. Yani ya buranın teklifini değerlendirecem ve tekrar deneyecem ya da hiç ektirmeyip ücret iadesi alacam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 26 Mart 2019, 15:30:17 »
6 aylık haliniz en son paylaşımınız mı?
Global Moderator

tufekcismail

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 26 Mart 2019, 15:34:44 »
6 aylık haliniz en son paylaşımınız mı?

evet bugünkü hali bu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 26 Mart 2019, 15:38:20 »
evet bugünkü hali bu

Ekilenlerinmhiç biri çıkmamış ekim zayıf olur az çıkar anlarımda bu ekim o kadar greftin hiç biri çıkmamış bu işte büyük bir hata var kardeşim hangi merkezde yaptırdın nilmiyorum ama Bir sorgulaman gerek nerede hata yaptıklarını sebebin ne olduğunu merkezle konuşarak
Global Moderator

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Mart 2019, 15:48:13 »
Geçmiş olsun bende az çıkanı gördüm yönü bozuk ekim gördüm ne bileyim nekroz oluşmuş bi kısmı kalmış vakalar gördüm bu formda ama ilk defa böle sıfırda sıfır görüyorum bakalım daha nelet görücez tekrar geçmiş olsun.

tufekcismail

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 26 Mart 2019, 15:54:11 »
Kabukların alındığı 10. gün yıkamasında ekim bölgesinde kanama olmuştu. Tabi o zaman bilgisizlikten bişey demedim. Ama sonra çıkmadığını görünce o yıkamadaki kanamadan olabilir mi dediğimde 10. güne yaralar iyileşir mümkün değil dediler. Sonradan kendileri de öyle bir ihtimal olabileceğini kabul ettiler. Zannediyorum ki orada ekilen kökler döküldü.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Mart 2019, 16:02:54 »
Kabukların alındığı 10. gün yıkamasında ekim bölgesinde kanama olmuştu. Tabi o zaman bilgisizlikten bişey demedim. Ama sonra çıkmadığını görünce o yıkamadaki kanamadan olabilir mi dediğimde 10. güne yaralar iyileşir mümkün değil dediler. Sonradan kendileri de öyle bir ihtimal olabileceğini kabul ettiler. Zannediyorum ki orada ekilen kökler döküldü.

Hımsss kanama olan bölgede greft ölür bilinçsizce bir yıkama olmuş demekki onun dışında başka hatalarda vardır ekimde bence ücret iadesi alıp kendinize profosyonel bi yer seçin derim.. ha çıkış olsa %50 kadar revize ettirirdiniz ama bu biraz garip
« Son Düzenleme: 27 Mart 2019, 11:46:17 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 27 Mart 2019, 11:32:54 »
nerdeyse hiç çıkış olmamış bence paranızı alıp suana kadar nerdeyse başarısız ekimi olmayan bi doktor düşünün çünkü donör bölgeside sınırlı riske atmayın derim

Facebook Twitter Instagram