Saç Ekimi Sonuçları
Hrnüz çıkış için erken ama şu öndeki saçları finasterid kullanıp kalınlaştırıp saç kıvamına getirirsen ekilen saçlar çıkınca gayet yogun saçın olur.
Bi 20 gün sonra hissetmeye başlarsın ınsallah saçların gelişimini. Hadi hayırlısı diyelim
Bugün 75.gün Şu şok dökülme olayı bitmedi gitti. Sizce normalmidir ?
Alıntı yapılan: theoncel - 29 Mayıs 2019, 08:06:38Bugün 75.gün Şu şok dökülme olayı bitmedi gitti. Sizce normalmidir ? tek tük mü geliyor? Benim 65. Gün bazen günde bir adet ya da iki adet görüyorum dökülen
Bu saçlar olur, süreç çok erken hareketlenmiş. İçin rahat olsun.
Alıntı yapılan: Sonnyto - 04 Haziran 2019, 14:11:19Bu saçlar olur, süreç çok erken hareketlenmiş. İçin rahat olsun. Bayram ziyaretleri mahfetti bizi üstat 😊Hani nerde saçların diye diye bitirdiler bugün beni 😀
Alıntı yapılan: theoncel - 04 Haziran 2019, 20:28:23Alıntı yapılan: Sonnyto - 04 Haziran 2019, 14:11:19Bu saçlar olur, süreç çok erken hareketlenmiş. İçin rahat olsun. Bayram ziyaretleri mahfetti bizi üstat 😊Hani nerde saçların diye diye bitirdiler bugün beni 😀Hep dalgamı geçtiler başkann ya takma kafana bizim askerdede kısa dönem bi çocuk vardı senden beterdi keldi hep komutanlar dalga geçiyordu.yazık ya.