Gönderen Konu: Karşılaştırma 'Serkan Aydın - 'Şahin Çelik  (Okunma sayısı 1590 defa)

hayatbirgünbizedegüler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Karşılaştırma 'Serkan Aydın - 'Şahin Çelik
« : 25 Mart 2019, 23:30:57 »
Yaşım 21 şakaklatım açıldı bi 2000 greft on bolge 1000 orta 1000de tepe bolgesi tahmini ekim yaptırcam. Ankarada yaşıyorum . Arenamedin ekimleri gayet sık ve guzel oluyor. Doneri mahvediyorlar ama oda 1 2 aya duzeliyor . Şahin çelik doneri cok iyi kullanıyot ama on çizgi ve ekim sıklıgı cok hosuma gitmyor 6 ay sonra ekim yaptırcam kararsızım sizce hangisi daha pozitif?

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Karşılaştırma 'Serkan Aydın - 'Şahin Çelik
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2019, 23:37:11 »
şahin çelik istediği zaman çok sık ekiyor bunu belirtirseniz istediğiniz gibi yapar eminim ve yaşınız genç donor daha lazim olcak ikinci ekim gerekecek bunu unutmayın... ayrıca o donorle gezmek insani çökertir... kesinlikle şahin çelik diyorum...

Duyarli

• Full Member
« Yanıtla #2 : 26 Mart 2019, 00:28:36 »
Kardeşim doğru ekim yaptırmak istiyorsan ekimciden önce zihniyet değiştirmen gerekiyor çünkü şimdi hayal ettiğin gibi 2000 öne 1000 ortaya ve 1000 arkaya çok mantıklı değil orta bölge ve arka bölgede incelen bir çok saçın var ekim sırasında kaybın muhtemel zaten orta bölge için ön gördüğün 1000 greftken birde kayıp verirsen beklentini karşılamaz sadece ön bölgeye ektir ve bekle derim.

hayatbirgünbizedegüler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Mart 2019, 00:46:37 »
Kardeşim pek bilgim yok . 1 ay once bir konu açtım ve dedigim sayıları hintell önerdi. Az çok bilgisi oldugudan şüphem yok.

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 26 Mart 2019, 01:24:15 »
Bence de tercihin şahin çelik den yana olmalı ve verilen 2000 greft sayısını da ön bölgeye yapmalisin bence, ileriki süreçte üst ve tepe bölge ne tekrar bir ekim düşünürsün

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Mart 2019, 08:18:13 »
Şahin çelik çok daha iyi bir tercih olabilir, arkadaşların dediği gibi söylersen biraz sık eker ve ömür boyu donör bölgen zarar görmüş şekilde de dolaşmak zorunda kalmazsın

Facebook Twitter Instagram