Tebrik ederim 7 ay için harika bir saç olmuş.
Maşallah, çok güzel olmuş.
Harika olmus! Gulegule kullanin
tşkler..
Gülle gülle tarayin saç ekim önce sonrasında kullandığınız ilaç v s neler
tşk ederim. ekim öncesi birşey kullanmadım. ekimle beraber finasterid,viviscal man, ve biotin başlamıştım. biotini 3-4 ay kullanıp bıraktım. viviscal ve finasteride devam ediyorum. viviscali de 1 ay sonra bırakacağım. finasteride 1 yıl sonuna kadar devam edeceğim, sonrası belli değil şimdilik. şampuan olarak da ilk 1 ay asmedden sebamed verdiler onu kullandım,sonra 4 ay revita kullandım, şimdi tekrar sebamed kullanıyorum ama revitaya tekrar başlayacağım. tüm bunların dışında bambulu masaj tarağıyla saçlar kuru haldeyken saç derisi masajı yapıyorum günlük 5 dk kadar.
Ekiminizi kim yaptı? Kanal içi greft yerleştiröe işini koray hoca yapmıyor herhalde? Bunun bi dezavantajı var mı sizce?
ekimi koray hoca ve ekibi yaptı. koray hoca sadece ama bence en önemli kısım olan kanal açma işlemini yaptı. alım ve yerleştirme işini ekibi yaptı. benim sonucuma bakarsan bi dezavantajı yok bu durumun. tabi ekim olayında birçok faktör etkili. bence kişinin genel sağlık durumu ve saç yapısı-kalitesi en önemli faktör. finasterid mevcut minyatürize saçları kaybetmemek ve korumak adına kullanılan bir ilaç. kullanmazsan minyatürize saçlar dökülür, kullanırsan tekrar güçlenir ve eski haline döner. yan etki mevzusu denemeden bilemezsin. herkeste yan etki olmuyor. ben de başlarda çok az libido kaybı dışında bi etkisi olmadı. ama bariz bir yanetki görseydim kullanmazdım.