Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5056 grafts, KEEP Manuel, 8-9 Mart 2019  (Okunma sayısı 22252 defa)

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5056 grafts, KEEP Manuel, 8-9 Mart 2019
« Yanıtla #31 : 04 Nisan 2019, 16:14:47 »
Harika temiz bir görüntü

eyv dostum..

Şok hafif hafif başlamış umarım az kayıpla atlatırsın görüntü maşallah süper

inş hintell.. finasterid etkisi mi yoksa saç ekimi nedeniyle oluşan travmanın etkisi mi bilmiyorum ama vertex ekim öncesine göre daha canlandı gibi geliyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 04 Nisan 2019, 16:19:14 »
vertex e ekım oldu ekılenler den kaynaklıdır şok dökülme başlayıncada tamamen umarım böyle düşünürsün :) fınbasterıd de var olan saçlarını saçların cıkana kadar guzelce toparlar ama daha ona var yeni başladıysan
Global Moderator

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 04 Nisan 2019, 16:21:34 »
vertex e ekım oldu ekılenler den kaynaklıdır şok dökülme başlayıncada tamamen umarım böyle düşünürsün :) fınbasterıd de var olan saçlarını saçların cıkana kadar guzelce toparlar ama daha ona var yeni başladıysan

evet daha 5 hafta oldu finasa başlayalı, umarım etkisi olur mevcut saçlarım çok ince ve cansızdı onları kalınlaştırıp yeniden anagen faza soksa bile baya farkeder diye düşünüyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 04 Nisan 2019, 16:23:55 »
fınasterıd etkısını en az 7/8 ay da hıssedersın dostum bu aşamalarda dokulmen varsa onu azaltır sımdılık
1 senede saçlarını sağlıklı hale getırır 2 senede sorunsuz hale getırır kısaca zamanla var olan saçların için
Global Moderator

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 16 Nisan 2019, 21:10:38 »
38. gün, arka  ve yan donör bölgelerde kaşıntı ve hafif seboreik dermatit olunca bugün Ketoral şampuan başladım. revitayı da 1 haftadır kullanıyorum. saç diplerine masaj yaparak 5 dk bekletiyorum, saçlar kısa olduğu için şimdilik pek bi etkisini göremedim ama uzun dönemde faydası olur diye umut ediyorum. şok dökülme ise devam ediyor ama baya azaldı bir haftaya tamamen bitecek gibi. haftaya da spor ve fitness'a başlamayı düşünüyorum dolaşımı hızlandırma amaçlı.

lactobacillus

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 17 Nisan 2019, 08:59:18 »
seboreye ısırgan çayı iç 10 gün bir bardak.sonra günde ısırgan suyu ile yıka söküp atsın uğraşma şamğuan vs ile.ben böyle temizledim ç.ok şükür.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 17 Nisan 2019, 10:24:30 »
Sebore varsa revita kullanma istersen azdırabilir
Global Moderator

navim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 17 Nisan 2019, 21:25:25 »
Hocam hayırlı olsu çok güzel bir Ekim olmuş. Bende Koray beyde ektirmeyi düşünüyorum fakat fiyat kafamı karıştırıyor biraz. 5000 grefte ne kadar verdiniz?

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 17 Nisan 2019, 22:18:06 »
seboreye ısırgan çayı iç 10 gün bir bardak.sonra günde ısırgan suyu ile yıka söküp atsın uğraşma şamğuan vs ile.ben böyle temizledim ç.ok şükür.

eyv dostum bi deneyeyim ısırganı

Sebore varsa revita kullanma istersen azdırabilir

revita nasıl artırıyor seboreyi ki? ya ben de tam sebore yok ama böyle giderse olacak gibi, arada çok pis kaşıntı geliyor ve kaşıdıkça kepeklenme oluyor, aralarda kırmızı kabarıklıklar sivilce gibi oluyor, bu kırmızılıklar belki biotine bağlı bilemiyorum.

Hocam hayırlı olsu çok güzel bir Ekim olmuş. Bende Koray beyde ektirmeyi düşünüyorum fakat fiyat kafamı karıştırıyor biraz. 5000 grefte ne kadar verdiniz?

eyv tşk ederim. grefti 2.5 euro toplam 12500 euro

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 22 Mayıs 2019, 16:51:18 »
Hayirli olsun tekrar. Varmi guncel foto ?

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 22 Mayıs 2019, 18:33:32 »
prominox şampuan da deneyebilirsin kaşıntı için. 4-5 dakika bekletiyorsun.bende sebore var kafada bununla her gün yıkıyorum ve kaşıntı kızarıklık olmuyor.bu şampuanı aslında minoksilin cildi tahriş etmesini önlemek için önleyici olarak çıkarmışlar PROminox ismi bile oradan geliyor.

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 24 Mayıs 2019, 21:37:53 »
Hayirli olsun tekrar. Varmi guncel foto ?

teşekkür ederim. şu an pek değişim yok, o yüzden 90.günden sonra paylaşım yapacağım

prominox şampuan da deneyebilirsin kaşıntı için. 4-5 dakika bekletiyorsun.bende sebore var kafada bununla her gün yıkıyorum ve kaşıntı kızarıklık olmuyor.bu şampuanı aslında minoksilin cildi tahriş etmesini önlemek için önleyici olarak çıkarmışlar PROminox ismi bile oradan geliyor.

eyv sağolasın tavsiye için. sebore daha oluşamadan geçti, kepek de kalmadı, kaşıntı da yeni saç çıkışlarından dolayı ara ara oluyor. ketoral kullanıyorum haftada 1-2 kere onun baya faydası oldu.şu an saçla ilgili bi sorun kalmadı şükür normal süreç devam ediyor.

es_umit

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 24 Mayıs 2019, 23:32:38 »
Ekiminiz hayırlı olsun.
Gayet sık ve başarılı bir ekim olmuş. Çok güzel kapatmış.
Bu arada viviscal meni ve solgar biotini Asmed mi tavsiye etti yoksa kendi isteğinizle mi kullanıyorsunuz?

teşekkür ederim, takviyeleri asmed tavsiye etmedi, ben yararlı olabileceğini düşünerek kullanmaya başladım. Asmed gerekli gördüğü kişilere finas öneriyor sadece. ayrıca finasteride başladıktan 4-5 gün sonra saç dökülmem yüzde 90 durdu. yani bir hafta önce baya saç dökülmesi yaşıyorken bir anda kesildi. şu ana kadar da herhangi bir yanetki yaşamadım. umarım böyle devam eder.

Selamlar hocam ekikiniz hayırlı olsun.. finas olarak hangi ilaci ne sekilde kullaniyorsunuz acaba??

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 25 Mayıs 2019, 00:56:34 »
Selamlar hocam ekikiniz hayırlı olsun.. finas olarak hangi ilaci ne sekilde kullaniyorsunuz acaba??
[/quote]

prope-cia 1mg günde 1 tane

Facebook Twitter Instagram