Gönderen Konu: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5056 grafts, KEEP Manuel, 8-9 Mart 2019  (Okunma sayısı 22244 defa)

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5056 grafts, KEEP Manuel, 8-9 Mart 2019
« Yanıtla #105 : 22 Kasım 2019, 16:39:39 »
tşkler..

ekimi koray hoca ve ekibi yaptı. koray hoca sadece ama bence en önemli kısım olan kanal açma işlemini yaptı. alım ve yerleştirme işini ekibi yaptı. benim sonucuma bakarsan bi dezavantajı yok bu durumun. tabi ekim olayında birçok faktör etkili. bence kişinin genel sağlık durumu ve saç yapısı-kalitesi en önemli faktör. finasterid mevcut minyatürize saçları kaybetmemek ve korumak adına kullanılan bir ilaç. kullanmazsan minyatürize saçlar dökülür, kullanırsan tekrar güçlenir ve eski haline döner. yan etki mevzusu denemeden bilemezsin. herkeste yan etki olmuyor. ben de başlarda çok az libido kaybı dışında bi etkisi olmadı. ama bariz bir yanetki görseydim kullanmazdım.
Hocam ben saw palmetto içerikli bi takviye kullanmıştım. Menide azalıp katılaşma isteksizlik vs yaptı . O yuzden dht baskılayıcı olduğuiçin. Fine soğuk bakıyorum. Evet denemedim ama fin saw palmettodN daha guclu bi baskılayıcı oldugu aşikar.
Ekiminizi takip ediyorum ben de👍🏻

Tyler_Durden

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED Dr. Koray Erdoğan, 5056 grafts, KEEP Manuel, 8-9 Mart 2019
« Yanıtla #106 : 24 Kasım 2019, 08:43:27 »
her saç ektirenin hayalindeki sonuç  :) tebrikler.

tşkler.. 

Çok kaliteli bir saç ekimi olmuş gerçekten, hayırlı olsun.

tşkler..

koray Erdoğan farkı süper olmuş saçların sürecinde devam ediyor daha da iyi olur inşallah.

evet koray hoca bu işte bir marka gerçekten, işini çok iyi yapıyor. tşkler inş..

Tek sıkıntı saçlar fazla çıkmış

:))

:) katılıyorum fazla saç çıkmış bu kadar saç çıkması hiç adaletli değil Koray hocanın da elinin ayarı hiç yok psikolojimizi bozuyor:S

:))

süper maşallah

eyv tşkler..

Hocam ben saw palmetto içerikli bi takviye kullanmıştım. Menide azalıp katılaşma isteksizlik vs yaptı . O yuzden dht baskılayıcı olduğuiçin. Fine soğuk bakıyorum. Evet denemedim ama fin saw palmettodN daha guclu bi baskılayıcı oldugu aşikar.
Ekiminizi takip ediyorum ben de👍🏻

evt fin daha etkili, yan etki kişiden kişiye değişiyor dediğim gibi. kullanıp kullanmamak kişiye kalmış.

Facebook Twitter Instagram