Gönderen Konu: Minoxil ve Xpecia Kullanımı  (Okunma sayısı 1801 defa)

ibrahimcam

• Jr. Member
  • **
Minoxil ve Xpecia Kullanımı
« : 25 Mart 2019, 17:25:54 »
İki aydır Minoxil ve Xpecia ikilisini kullanıyorum, bir gram faydası olmadı. Danışmak istediğim konu şu, ben bunlara iki ayda 300 tl para verdim, bunun yerine bu parayı biriktirsem sonrasında ekim yaptırsam daha mantıklı mı olur? Ciddi manada sıkıldım günümün yarısını saç dökülmesini engelleyecek şeyler araştırıp, uygulayarak geçirmekten. Kel kalırsam kalayım demiyorum çünkü kel kalmak istemiyorum, sizin bu süreçte önerileriniz nelerdir? Finasterid'e yan etkilerinden dolayı yanaşmayı düşünmüyorum, araştırdığımda yan etkisi yok sonucuna bir türlü ulaşamadım. Mezoterapi ya da benzeri şeyleri önerir misiniz?

Biraz dağınık yazdım kusura bakmayın.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Minoxil ve Xpecia Kullanımı
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2019, 17:45:27 »
Dediğin gibi paranı biriktir güzel bir yerde ekim yaptır.Aylik 500 TL koysan eder sana 6000 TL üstüne 3 5 daha koyarsan orta halli bir ekim yaptirirsin tabi açıklığı da görmek lazım.Minoxil xpecia falan bunlar saç çıkartmaz zaten çıkarsa da bırakınca aynı şekle geri döner yazık paranıza özellikle xpecia bana göre ekim sonrası vitamindir öncesinden pek de bir anlam ifade etmez.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Mart 2019, 17:46:57 »
He bu arada 6 aydan önce zaten faydası olmuyor minoxilin şimdi biri çıkıp ta muhalefet etmesin 6.ayda faydası olur ama kısa süreli bırakınca döner yine eski haline hatta bı de döngü olayı var yani zamana paraya umuda yazık.

ibrahimcam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 25 Mart 2019, 17:48:36 »
Hocam yanıt için teşekkürler, saç analizi rica ediyorum başlıklı bir konu açtım inceleme şansınız var mı? bu arada para olayı mühim değil saçım için, kredi çekerim gerekirse 30 milyar dahi veririm yeter ki başarılı olsun.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Mart 2019, 18:01:07 »
Hee sen o muydun kardeşim iki konu acman yasak bu 1. İkincisi de cevabını en son yazdım zaten git gezmeye tozmana bak tedavisi yok bu illetin olsaydı ben ektirmezdim 24 yaşında...

ibrahimcam

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 25 Mart 2019, 18:03:57 »
Tamamdır, konu silme gibi bir buton göremedim, moderatörlerden bu konuyu silmelerini rica ediyorum. Zaten genel olarak aldığım tepki de tedavinin olmadığı, salıyorum gitsin o zaman artık ne oluyosa olsun.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Mart 2019, 18:05:34 »
En mantiklisini yaparsın merak etme hepimiz yaşadık yaşıyoruz bu belayı zamanı gelince paranı biriktirirsin yaparsın ekimini sen en azından öğrenmiş oldun ben döküldüğünü bile anlamamıştım senin yaşında.Her neyse konu silme yok bırak kalsın Allah'a emanet kardeşim.

Akgoismail

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 21 Nisan 2019, 01:26:38 »
Arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır bu siteyi takip ediyorum, çok faydasını gördüm. Bilgilendim. Bende sizlere Minoxil ile ilgili yaşadığım tecrübemi paylaşmak için sırf üye oldum. 2017 yılı ocak ayında minoxile başladım. Tepe bölgem ve ön bölgemden 1 yıl içinde resmen saç fışkırdı. Elimle çekiyordum yolamıyordum. Ancak 2018 yılı ocak ayında 1 yıl sonra yani, akşam işten eve geldim yemeğimi yiyip çayımı içtim. Televizyon izlerken bir fenalık, bir çarpıntı geldi ölüyodum az daha. Patlayacak gibiydim. Balkona çıktım hava almaya yere yığılcaktım. Duş alayım dedim belki geçer diye ama nafile. 33 yaşındayım en sağlıklı yaşımdayım, Arabaya atladığım gibi ankara onkoloji acilinde aldım soluğu arabayı nasıl sürdüm bilmiyorum neyseki gece yarısı yollar boştu. Kalp grafisi yaptı doktor bişeyin yok dedi. "Hocam nasıl olur ölüyom ben" diyorum inanmıyor psikolojiktir diyor yarın randevu al dahiliye doktoruna git diyor. Halbuki psikolojim filanda bozuk değil taş gibiyim elhamdülillah. Neyse, 2 saat sonra eve geldim. Herşeyi düşünüyom niye oldu bu diye, Kalp krizi geçiriyom sandım, Sonra bu spreyden şüphelendim kutunun içindeki kağıtta yan etkilerini okuyayım dedim bir baktım, meğerse çarpıntı yaparsa bırakın diyormuş hiç dikkat etmemişim. Bıraktım hemen, lanet olsun dedim hiç açılmamış 1 şişemide lavobaya bir güzel döktüm. Bıraktım, Olan saçlarda tekrar 2 ayda döküldü. Aradan 15 ay geçti inanın kalp ritmim ve sağlığım yeni yeni düzeldi. Belki bir kaç kişiye faydam olursa ne mutlu bana. Bu yazdıklarımı yabana atmayın lütfen. Minoxil başlığı altında bir kaç yerde daha paylaşmak istiyorum sakıncası yoksa bu yazdıklarımı. Sırf benim başıma gelenleri sizde yaşarsanız bilginiz olsun lütfen.

Facebook Twitter Instagram