Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan 3500 greft saç ekimi 17.06.2016  (Okunma sayısı 106293 defa)

sivaslee

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel Ulusan 3500 greft saç ekimi 17.06.2016
« Yanıtla #210 : 04 Şubat 2017, 20:57:07 »
Alfa kardeşim başta çok düşündüm ekim yaptırdıktan sonra paylaşmamaya karar verdim aşağı yukarı senin sonucunla aynı durumdayım bana vaadedilen bu değildi ben işin maddi kısmınıda geçtimfazla isteseler fazlada verirsim yeterki düzgün bi planlama ve umduğumu bulsaydım..
Selçuk kardeşimin saç kalitesi çok güzel sakallarındam bile anlaşılıyor bu sadece ekilen öıkınca güzel bi görünüme kavuştu sibel hanımın övünebileceği bi sonuç oldu ama dediğim gibi bu geneli etkilemez selçuğun sonucuna gerçekten çok seviniyorum maşallah nazarlardan saklasın Allah..
Sende göreceksin sibel hanımın bi ekimi var sarışın bi arkadaş ön kısmına ekim yapılmış ve ön kısımda mükemmel boşluklar var 1 yılı geçmesine rağmen arkası sık olduğu için kurtarıyor görüntü diye yorumlar yapılmıştı takip eden arkadaşlar bilir bizim sonuçta onunki gibi olacak ben bu saatten sonra sadece kalınlaşma olacağını düşünüyorum çok azda olsa onun dışında herhangi bir gelişim beklemiyorum ikinci ekim düşünüyorum ne zaman olur bilmiyorum ama sıklaştırmada gerekecek ekim yapılan yerlere gerçekten paramın çöpe gittiğini düşünüyorum çektiğim sıkıntılarda cabası.
Olanla ölene çare yok derler sadece siz dikkat edin planlama yapılması gerçekten önemli bi konu açıklığınıza saç ekilmesi için ekim yapan yerlerden uzak durun tavsiyem bu yönde fabrikasyon olmasın herkese aynı tip ekim hoş değil gerçekten kelde olsanız kısmi kelliğinizde olsa aynı görüntü ne yazıkki herkese

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #211 : 04 Şubat 2017, 21:47:57 »
Abi eyvallah.. abi bana özelden resimlerini atsana bi bakiim ltf.

Buarada hem alfa hocamın hem de senin sıkıntını anlıyorum.

Benim için olumlu sonuç vermesinin yegane sebebi saç kalitemin iyi olmasıydı. Buda ister istemez kendisinin başarısıymış gibi kendisine geri dönüş sağlıyor olmasıdır.

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 04 Şubat 2017, 22:27:29 »
Alfa kardeşim başta çok düşündüm ekim yaptırdıktan sonra paylaşmamaya karar verdim aşağı yukarı senin sonucunla aynı durumdayım bana vaadedilen bu değildi ben işin maddi kısmınıda geçtimfazla isteseler fazlada verirsim yeterki düzgün bi planlama ve umduğumu bulsaydım..
Selçuk kardeşimin saç kalitesi çok güzel sakallarındam bile anlaşılıyor bu sadece ekilen öıkınca güzel bi görünüme kavuştu sibel hanımın övünebileceği bi sonuç oldu ama dediğim gibi bu geneli etkilemez selçuğun sonucuna gerçekten çok seviniyorum maşallah nazarlardan saklasın Allah..
Sende göreceksin sibel hanımın bi ekimi var sarışın bi arkadaş ön kısmına ekim yapılmış ve ön kısımda mükemmel boşluklar var 1 yılı geçmesine rağmen arkası sık olduğu için kurtarıyor görüntü diye yorumlar yapılmıştı takip eden arkadaşlar bilir bizim sonuçta onunki gibi olacak ben bu saatten sonra sadece kalınlaşma olacağını düşünüyorum çok azda olsa onun dışında herhangi bir gelişim beklemiyorum ikinci ekim düşünüyorum ne zaman olur bilmiyorum ama sıklaştırmada gerekecek ekim yapılan yerlere gerçekten paramın çöpe gittiğini düşünüyorum çektiğim sıkıntılarda cabası.
Olanla ölene çare yok derler sadece siz dikkat edin planlama yapılması gerçekten önemli bi konu açıklığınıza saç ekilmesi için ekim yapan yerlerden uzak durun tavsiyem bu yönde fabrikasyon olmasın herkese aynı tip ekim hoş değil gerçekten kelde olsanız kısmi kelliğinizde olsa aynı görüntü ne yazıkki herkese
evet hocam dediğin arkadasin ekimini biliyorum. çok iyi olması gereken bi ekimken bekleneni vermedi. Tepe çok sağlamdı ama ön taraf seyrek kaldı .
saç ekiminde planlama çok önemli 20 li yaşlarındaki saçimi beklemiyorum tabiki. Bu yaştan sonra idare edecek düzeyde ve doğallıkta bi ekim istiyordum. bende de planlama hatası oldu neyazikki. benim tür dökülme ler için ön çizgi geride olması gerekir

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #213 : 04 Şubat 2017, 22:34:16 »
Abi eyvallah.. abi bana özelden resimlerini atsana bi bakiim ltf.

Buarada hem alfa hocamın hem de senin sıkıntını anlıyorum.

Benim için olumlu sonuç vermesinin yegane sebebi saç kalitemin iyi olmasıydı. Buda ister istemez kendisinin başarısıymış gibi kendisine geri dönüş sağlıyor olmasıdır.

sibel hocanın ekimleri fena değil hocam ama tek tip ekim yapıyor .o tip ekime uygun Adaylarda sende olduğu gibi iyi sonuç veriyor. ekim günü kliniğe giderken traş olup gel dediler. ben ısrarla saçlarım uzun haliyle geliym doktor bi baksın ona göre ön çizgi belirlesin dediysemde dinletemedim. doktor hanim zaten resimlerime bakmış ve nasıl yapılması gerektiğini bilirmiş vakit kaybı olmaması açısından traş olup gitmeliýmişim. aslında bu durum bile ekimden vazgeçmeye sebepti.  ama oturduğum civarda en yakın ve iyi ekimci olarak gördüğüm için yine de sibel ulusan ı tercih ettim. sivaslee nin de dediği gibi olmuşa çare yok. :)

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 04 Şubat 2017, 22:54:11 »
Zekeriya hocanın neden şakak ekimlerine karşı çıkıp, ön saç çizgisini geride başlatmasına şimdi daha iyi anlam veriyorum.Ekim yaparken şakakların hafiften açık olmasının erkeklerin doğasına uygun olduğunu şakak ekimlerinde yeteri kadar tekli greft elde edilemediğini,edilse bile onun ön saç çizgisi için kullanacağını dile getirmişti.

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 04 Şubat 2017, 23:31:52 »
Zekeriya hocanın neden şakak ekimlerine karşı çıkıp, ön saç çizgisini geride başlatmasına şimdi daha iyi anlam veriyorum.Ekim yaparken şakakların hafiften açık olmasının erkeklerin doğasına uygun olduğunu şakak ekimlerinde yeteri kadar tekli greft elde edilemediğini,edilse bile onun ön saç çizgisi için kullanacağını dile getirmişti.
evet hocam kesinlikle öyle. benim tam istediğim de buydu. ve okadar çok resim gösterdimki doktor hanima ama yine de  istediğim olmadi

FerhatG

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 05 Şubat 2017, 01:26:58 »
Bende uzun saclarla görünmek istiyordum doktor hanima banada ayni muamele yapildi. Hic doktor hanimla dogru düzgün plan yapmadan basladik operasiyona. O konuda gercekten müsteri memnuniyetinden uzak kaliyorlar.

Ben yinede sibel hanimin sık ekim yapabildigine inaniyorum. Umarim yanilmam. Ben henüz 3 aydayim ve fazla bisey diyemiyorum bu yüzden.

Insallah ikinizinde daha iyi sonuclar alirsiniz bence bir senenin dolmasini bekleyin. Ben burda bi arkadas görmüstüm saclari bir sene sonra sekilenmeye baslamisti..

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 05 Şubat 2017, 12:22:42 »
Sağol FerhatG
 senin ekimini de takip ediyorum. umarım sende istediğin sonucu alırsın.

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #218 : 05 Şubat 2017, 19:17:01 »
ıslak saçlarla 228. gün

sevenlve2260

• Doğan Turan 4175 greft- Esma Serkan 2. Ekim 1930 greft
  • Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #219 : 05 Şubat 2017, 19:28:38 »
Alfa çok iyi olmuş. İyi gelişmeler olmuş, saçlar kalın telli iyi avantaj. Hayırlı olsun şimdiden.

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 05 Şubat 2017, 20:30:54 »
Harbiden hocam senin derdin ne?! :) maşsllah iyi duruyor.. daha zamanın da var..

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #221 : 05 Şubat 2017, 20:46:19 »
Alfa çok iyi olmuş. İyi gelişmeler olmuş, saçlar kalın telli iyi avantaj. Hayırlı olsun şimdiden.
Sağol sevenlve2260 .  Bugün benimde biraz  hoşuma gitti

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 05 Şubat 2017, 20:51:32 »
Harbiden hocam senin derdin ne?! :) maşsllah iyi duruyor.. daha zamanın da var..
Sağol hocam . senin saça bakınca dertleniyorum ,benimki niye olmuyor diye :) işin esprisi bi yana saćlarin çıkmasıyla ilgili bi sorunum yok hocam. arka taraf çok seyrekya ona canım sıkılıyor . biraz daha geriden ekseydi sibel hoca çok iyi olacaktı.  aşağidaki resimlerde ön  cephenin iyi  tepenin vahim durumu daha iyi gözüküyor

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 05 Şubat 2017, 20:57:02 »
tepe moral bozuyor

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #224 : 06 Şubat 2017, 14:25:39 »
Kadın planlama yapmıyor arkadaş fabrika gibi ne yazıkki o odaya girdiğinizde vazgeçip çıkamiyorsunuz.
Doğru planlama yapsa 3.500 kokle on bölgede yeteri kadar şıklık sağlar ama doktor on çizgi konusunda takıntılı on hat sık gerisi seyrek cdikiyor.
Benim kafama fazladan 300 kanal daha açtı sayıyı karıştırıp odaya giren cikanla muhabbet esnasında
Belli kısımlarda bosluk var benim ekimde hala dik cikiyor yönünde bir garip sag kısım sag bölge daha garip cikiyor.
Benimde memnuyetim seninki gibi orta derecede tabi benim vertex bolge zayif oldugu icin desteklemiyor hic
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2017, 23:01:20 Gönderen: Kovan »

Facebook Twitter Instagram