ben sonuçların kişiden kişiye ve beklentiye göre değişkenlik göstereceğine inanıyorum... öncelikle sonucunuz güzel yani saçlar çıkmış , daha da iyi olur inşallah güle güle tarayın... öte yandan sibel ulusanın ekimlerini malesef beğenmiyorum. saç ekim işi fabrikasyon işler gibi herkese eşit greft yaklaşımıyla olmaz. dar alanda sağladığı başarı geniş alanda hüsran olur. bi kere ön saç çizgisi belirlemede ki ve ekmede ki hatasını bi çok saç ekimi meraklısı anlar ve yorumlar. çocuğa saç çizgisi yapar gibi saç ekimi olmaz, gördüğümde içim yanıyo
zaten bu doğallık sorunu ilk olarak şakak ve ön çizgide ki sorunlardan kaynaklanıyo. ön çizgi ne kadar doğal olursa ekim başarısı o derece iyi olur. şu ayrımı iyi yapmak lazım; beklenti çok saç çıkması mı ? yoksa doğal saç görünümü mü? sibel hanım saç çıkartıyor tamam ama malesef doğal olmuyor.( bu paylaşımda ki arkadaşın yine güzel olmuş Allah tan) ... bu forumda ki ve paylaşım yapan arkadaşlardan ricam , türkiyenin enleri arasına sibel ulusan ı asla koymamalarıdır. daha bilmediğimiz , malesef paylaşımı yapılmayan nice usta eller vardır bilemeyiz. siz buradan pof pof ladıkça fiyatı da artırır egosu da yükselir...