Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan 3500 greft saç ekimi 17.06.2016  (Okunma sayısı 106325 defa)

supersonic

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel Ulusan 3500 greft saç ekimi 17.06.2016
« Yanıtla #135 : 18 Aralık 2016, 18:15:39 »
Benim şakaklar açık önde 2 cm gerileme var bu gal ile sibel ulusana ekim yaptırırm 3000 greften fazlasını da ekemez bana o kadar açık alan yok. Sibel ulusan ekimlerinden şunu anlıyorum isterse sık ekebiliyor şakakları ve ön 2 cm lik hattı sık ektiğinde sonuçlar güzel olur benim adıma ama kadın fiyat politikası delirtiyor adamı forumda facebook da instagramda kötü sonucu olan hastalara karşı tutumlarına ayrıca ayar oluyorum. İlhan hoca bir garip ekimci mesela maranel84 ün ekimi süper ama bazı arkadaşların ekimi seyrek adam yinede ücretsiz revizyon yapalım edelim diyor hatayı kabul ediyor. Sibel hanımdan da aynı tutumu beklerdim

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 19 Aralık 2016, 01:21:25 »
İlhan Serdaroğlu nun en sevdiğim yönü bu. Mesleğinin etik ilkelerini gözardı etmiyor. Ekimlerini beğeniriz beğenmeyiz o ayrı. Ama adam yanlış birsey yapmışsa hatasını kabul ediyor ücretsiz revizyon yapıyor. Sibel hanım çok erken "ben oldum" havalarına girmiş olmalı. Nı arkadaşımıza "ben Türkiyenin en iyisiyim" gibi bi laf etmişti yanlış hatırlamıyorsam:)
🏇🏇

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 19 Aralık 2016, 16:51:37 »
 Evet sibel hanım biraz fazla beğeniyor işçiliğini. bi de kendi aklindakini uygulamak istiyor .
ben ekim esnasında 2500 kök ekebilirsiniz demiştim ama 3600 civarı ekti :) ama yine de bekledigimden seyrek oldu saçlarım . son kontrole gittiğimde yardımcısı lütfiye hanım sac yapımın ince olduğunu o yüzden çok sık olmayacağını söyledi. Bu da canımı çok sıkmışti.  yani en başında sòylenecek söz en son da sòylendi.

Hakkatapan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 19 Aralık 2016, 19:08:06 »
Kendi işçiliklerine toz kondurmuyorlar.Ekim öncesi Elvis Presley,başarı düştüğünde saçlarınız ince bahanesi giderek insanların gözünde değerlerini kaybettiriyor.Yani her ekim elbette %100 başarı olmayabilir ama bu ego nedir bir numara benim havası nedir 4 ayda % 60 zam nedir.Umarım ekimin başarılı olur Alfa kardeşim ön kısımların toparlayacağına inanıyorum ama orta kısımlar ne kadar buna ayak uydurur zaman gösterecek

endo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 19 Aralık 2016, 20:42:03 »
Evet sibel hanım biraz fazla beğeniyor işçiliğini. bi de kendi aklindakini uygulamak istiyor .
ben ekim esnasında 2500 kök ekebilirsiniz demiştim ama 3600 civarı ekti :) ama yine de bekledigimden seyrek oldu saçlarım . son kontrole gittiğimde yardımcısı lütfiye hanım sac yapımın ince olduğunu o yüzden çok sık olmayacağını söyledi. Bu da canımı çok sıkmışti.  yani en başında sòylenecek söz en son da sòylendi.

Doktor greftlerin kaçlı olduğuyla ilgili yorum yaptı mı? Saçların ince görünmüyor.

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 19 Aralık 2016, 22:04:03 »

Doktor greftlerin kaçlı olduğuyla ilgili yorum yaptı mı? Saçların ince görünmüyor.
hocam ben saç köklerimin kaliteli olduğunu düşünüyorum. zaten ekim öncesi 6-7 klinikle görüştüm hepsi de donörün iyi olduğunu söyledi. ekim günü dr hanim da iyi olduğunu söyledi.  tekli greft bulmakta zorlandıklarını hatta  6 lı greft bile çıktığını söylediler.

endo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 20 Aralık 2016, 15:25:26 »

hocam ben saç köklerimin kaliteli olduğunu düşünüyorum. zaten ekim öncesi 6-7 klinikle görüştüm hepsi de donörün iyi olduğunu söyledi. ekim günü dr hanim da iyi olduğunu söyledi.  tekli greft bulmakta zorlandıklarını hatta  6 lı greft bile çıktığını söylediler.

Endişelenme daha 1-2 ayın var bence. Henüz tüm saç kökleri beslenememiş ve hepsi çıkmamış. Doktorun dediği daha önemli. Saçların gayet kalın ve çoklu greftli olduğu belli oluyor.

kozmik

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 20 Aralık 2016, 20:20:34 »
bu doktorun ekimleri başarılı degilki. senin saçlarda hiç dogal durmuyor hocam. Kusuruma bakma ama böyle bir eleştiri yapmak istedim.

endo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 20 Aralık 2016, 20:24:20 »
bu doktorun ekimleri başarılı degilki. senin saçlarda hiç dogal durmuyor hocam. Kusuruma bakma ama böyle bir eleştiri yapmak istedim.

Aşağıdaki yorumu yazan sen değil misin? Hem süper olmuş demişsin hem doktora laf etmişsin:)

HOCAM EKİMİN SÜPER OLMUŞ. HAYIRLI OLSUN. ŞAKAKLARADA GÜZEL EKİM YAPILMIŞ. ŞAKAKLARA KAÇ GREFT EKTİLER.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=389.msg26304#msg26304

kozmik

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 20 Aralık 2016, 21:02:14 »

Aşağıdaki yorumu yazan sen değil misin? Hem süper olmuş demişsin hem doktora laf etmişsin:)

HOCAM EKİMİN SÜPER OLMUŞ. HAYIRLI OLSUN. ŞAKAKLARADA GÜZEL EKİM YAPILMIŞ. ŞAKAKLARA KAÇ GREFT EKTİLER.

Dostum benim ordaki ve bu sayfadaki yorumum, ne kadar objektif olduğumun kanıtıdır. Demek ki olumlu yorum yaptığım ekimi beğenmişim. Ama beğenmediğim çok ekimi de var Dr. Sibel Ulaşan ın.
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. iyi işler yaptığın da hakkını vermek bence erdemli bir davranıştır.
Asıl senin burada yaptığım yorumu irdelemen ve üşenmeden  daha önce yaptığım olumsuz yorumu cımbızla çekip  ifşa etmen dikkat çekici. Sende bir REKLAMCI mısın?
İşte forumda böyle  reklamcılar yüzünden insanlar kandırılıyor. Foruma dikkat ettiyseniz birkaç saç ekim merkezi ve ekimcinin operasyonları paylaşılıyor nedense. Oysa bu işi çok iyi yapan o kadar çok klinik ve doktor var ki. Neden burada yoklar bir  düşünün bakalım.

endo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 20 Aralık 2016, 21:58:38 »

Dostum benim ordaki ve bu sayfadaki yorumum, ne kadar objektif olduğumun kanıtıdır. Demek ki olumlu yorum yaptığım ekimi beğenmişim. Ama beğenmediğim çok ekimi de var Dr. Sibel Ulaşan ın.
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. iyi işler yaptığın da hakkını vermek bence erdemli bir davranıştır.
Asıl senin burada yaptığım yorumu irdelemen ve üşenmeden  daha önce yaptığım olumsuz yorumu cımbızla çekip  ifşa etmen dikkat çekici. Sende bir REKLAMCI mısın?
İşte forumda böyle  reklamcılar yüzünden insanlar kandırılıyor. Foruma dikkat ettiyseniz birkaç saç ekim merkezi ve ekimcinin operasyonları paylaşılıyor nedense. Oysa bu işi çok iyi yapan o kadar çok klinik ve doktor var ki. Neden burada yoklar bir  düşünün bakalım.

Yaklaşık 5sn'de buldum o yorumunu, zaten foruma onu yazmak için üye olmuşsun ilk yorumun o.

Objektif olduğunun değil unutkan olduğunun kanıtı bence, finasteride kullanmıyorsun değil mi?:D Ayrıca insanların moralini bozmakla birşey kazanamazsın. Doğallık zamanla kazanılır. Sonucunu beğendiğin diğer kişinin 6 aylık sonucuna bakarsan o da doğal değildi zamanla oturdu yanları.

saçkolik

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 21 Aralık 2016, 13:03:30 »
ben sonuçların kişiden kişiye ve beklentiye göre değişkenlik göstereceğine inanıyorum... öncelikle sonucunuz güzel yani saçlar çıkmış , daha da iyi olur inşallah güle güle tarayın... öte yandan sibel ulusanın ekimlerini malesef beğenmiyorum. saç ekim işi fabrikasyon işler gibi herkese eşit greft yaklaşımıyla olmaz. dar alanda sağladığı başarı geniş alanda hüsran olur. bi kere ön saç çizgisi belirlemede ki ve ekmede ki hatasını bi çok saç ekimi meraklısı anlar ve yorumlar. çocuğa saç çizgisi yapar gibi saç ekimi olmaz, gördüğümde içim yanıyo :( zaten bu doğallık sorunu ilk olarak şakak ve ön çizgide ki sorunlardan kaynaklanıyo. ön çizgi ne kadar doğal olursa ekim başarısı o derece iyi olur. şu ayrımı iyi yapmak lazım; beklenti çok saç çıkması mı ? yoksa doğal saç görünümü mü? sibel hanım saç çıkartıyor tamam ama malesef doğal olmuyor.( bu paylaşımda ki arkadaşın yine güzel olmuş Allah tan) ...  bu forumda ki ve paylaşım yapan arkadaşlardan ricam , türkiyenin enleri arasına sibel ulusan ı asla koymamalarıdır. daha bilmediğimiz , malesef paylaşımı yapılmayan nice usta eller vardır bilemeyiz. siz buradan pof pof ladıkça fiyatı da artırır egosu da yükselir...

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 21 Aralık 2016, 15:36:16 »
Katılıyorum. Yoksa 1 yılda bu kadar fiyat artışı olmaz. Fazla poh pohlandığını düşünüyorum.
🏇🏇

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 21 Aralık 2016, 16:30:34 »
Sibel ulusan ın yaptığı ekimler de ön saç çizgisindeki saç kökleri  arasında bariz mesafe var ister istemez saç diplerinin görünmesine neden oluyor işin en komik tarafı Sibel Ulusan ın kendisini 1 numara olarak göstermesi  :D :D :D
« Son Düzenleme: 21 Aralık 2016, 17:23:49 Gönderen: pete71 »

Jokey35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 22 Aralık 2016, 00:39:25 »
Yakında 1 greft : 2 euro derse ve kendini kul & demirsoy & k.Erdoğan ligine sokmaya çalışırsa şaşırmam :)
🏇🏇

Facebook Twitter Instagram