Biraz aceleciydin sürecin geriden geldiğinden şikayetçi gibiydin çoğu arkadaş ben dahil biraz sabret demiştik ekim kendini göstermiş yanlış anlama tek bir eleştirim olacak bu da sana değil sibel ulusana önlere sık arkalara seyrek ektiği için bu eleştirim bir günde standart 3500 greft ekmesi yani fabrikasyon mantığına karşıyım. Şöyle yapsa mesela sana 4000 ekse iki güne yayarak yapsa hasta ihtiyacına uygun planlama yapsa bu standart görüntü oluşmaz önler sık ortalar tepeler seyrek neden böyle diyorum Instagram ve face de benzer ekim benzer sonuç çoook hatta geçenlerde bir hastası facede sonucun nasıl çarpıtılarak paylaşıldığını gösterdi duruyor ise link vericem ama siz şanslısınız ekilenler çıkmış çıkacakta devamı gelir bunun ve umarım üstler ortalar sıklaşır. Burada bir diğer önemli sonuç da şu hoca standart ekiyor ama sonuçlar standart değil yani ekim işi kişiden kişiye değişen şans işi. Hocayı kötülemek gibi niyetim yok bunları yazma amacım hangi ekim merkezine giderseniz gidin çok güzel de olabilir çok kötüde olabilir ama senin ekim güzel olacak bana göre