Gönderen Konu: Dr. Sibel Ulusan 3500 greft saç ekimi 17.06.2016  (Okunma sayısı 106298 defa)

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Sibel Ulusan 3500 greft saç ekimi 17.06.2016
« Yanıtla #195 : 01 Şubat 2017, 20:47:45 »
Bu paroscar bir bana etki etmiyor galiba 3 aya yakin oldu kullanali aksine sacimin ön kisminda saclarim cok azaldi kullanmadan onceki hali daha iyiydi gercekten

hocam sanırım saçla ilgili ilaçlar 5 aydan önce etkisini pek göstermiyor

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #196 : 01 Şubat 2017, 20:51:28 »
O zaman sabirla devam edelim insallah duzelir kardesim

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 01 Şubat 2017, 22:42:05 »
O zaman sabirla devam edelim insallah duzelir kardesim
hocam bende altı aydır kullanıyorum yeni yeni sacta ki değişimleri farkediyorum saça canlılık veriyo ve dokulmeyi azaltiyo su an için bn bi yan etki görmedim

sivaslee

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 02 Şubat 2017, 08:39:13 »
Sibel ulusana ekim yaptıran birisi olarak söylüyorum çok egoist bi insan en iyisini ben yaparım modunda ama yaptığı işlerde nadir güzel sonuç var ne yazıkki eğer sonuçtan şikayetçiysenizde yada neden burası böyle derseniz topu size atıyolar hemen önceden buda yoktu demeye getiriyolar lafı insanların psikolojik durumundan bi haberler ekim yaptıracak arkadaşlar kesin kararlıysa sibel ulusana herşeyi önceden konuşmalarında fayda var orda gösterilen güzel sonuçlara kanmasın kimse ciddi ciddi uyarıyorum arkadaşlar seyrekx alfa gibi aynı şeyleri bende duydum.. ⚠⚠

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 02 Şubat 2017, 12:46:00 »
Sibel ulusana ekim yaptıran birisi olarak söylüyorum çok egoist bi insan en iyisini ben yaparım modunda ama yaptığı işlerde nadir güzel sonuç var ne yazıkki eğer sonuçtan şikayetçiysenizde yada neden burası böyle derseniz topu size atıyolar hemen önceden buda yoktu demeye getiriyolar lafı insanların psikolojik durumundan bi haberler ekim yaptıracak arkadaşlar kesin kararlıysa sibel ulusana herşeyi önceden konuşmalarında fayda var orda gösterilen güzel sonuçlara kanmasın kimse ciddi ciddi uyarıyorum arkadaşlar seyrekx alfa gibi aynı şeyleri bende duydum.. ⚠⚠
sen nezaman ekim yaptirdin hocam.
konun var mı forumda?
mümkünse fotolarini görmek isterim

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #200 : 02 Şubat 2017, 14:35:41 »

İlk mesajında birilerine giydirmişsin! Varsa Sibel Hanım'da ekimin göster bizde görelimmters giden şeyleri.

sivaslee

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #201 : 04 Şubat 2017, 02:38:01 »
Selçuk kardeşim ben senle konuşup sibel hanıma tamam demiştim ve  ekim yaptırmıştım konu açmadım şuan 7 aylık süreçteyim ön kısım sık ama ön harici çok seyrek aynen serekx kardeşimin sonucu gibi oldu kısacası.selçuğun sonucu sibel hanımın güzel ekimlerinden birisi bence bunda selçuğun saç yapısının güzel olmasının etkisi var ama genel olarak alfanınkiyle aynı saç yapım ilk başta çok iyi mükemmel sonuç alacağız diyolarken şuan ekilenler çıkmış biz daha napalım önceden hiç yoktu diyolar kimseye giydirme gibi durumum yok sadece memnuniyetsizim durumdan bana başta 3500 greftin yeterli olacağı söylenmişti ozaman yetmez diyip ona göre planlama yapmadılar şuan ilerde bi ekim daha yaptırırsın diyolar neden bidaha aynı eziyeyitleri yaşıyım ve bekliyim bu o insanların hatası sonuçta insanlar açıklığına yada dökülecek alana bukadar greft yeter demiyolar onun planlamasını o insanlar yapmalı..
Hiç saçınız olmasada 3500 çok az açıklığınız olsada 3500 olmaz ekim yaptırırken dönörünüzle beraber bunuda kararlaştırın benim buraya bugüne kadar yazmama sebebim sabırdı 5.ay 6.ay 7.ay ataklarınız olacak demişlerdi bekledikçe değişim görmüyorum 7 ay bitti sonuç 5 ayla aynı sadece biraz daha uzadı alfanınkide benimle aynı görünüyor kimseyi kötülemek değil benim ağzım yandı siz bu konulara dikkat edin planlamalarınızı düzgün yaptırın diye yazıyorum burdaki herkesin niyeti saçının olması doğal durması ama şakaklarımdan sanki bıyık teli gibi saç çıkıyor insanlar bakınca rahatsız oluyorum gerçekten samimice söylüyorum biyerle görüşürken a dan z ye konuşun herkes güzel sonuçlarını gösteriyor ama hatası olduğundada kabul edebilmek önemli ben sibel ulusanın ekimlerinin %70 başarısız olduğu düşüncesindeyim fiyat şuan 8000 olmuş

Levent25

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 04 Şubat 2017, 09:53:11 »
Sivaslae geçmiş olsun. Sizden Ricam konu açarmısınız?

Staticx

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 04 Şubat 2017, 10:03:26 »
Bırakın bu kanser ilaçlarını .. vucuda zarar yazık değilmi..

pete71

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #204 : 04 Şubat 2017, 10:19:29 »
Sivaslee hocam kendi ekiminizi ayrı bir konu başlığı altında açarsanız arkadaşlara daha iyi yardımcı olursunuz.Daha sağlıklı yorumlar yapılmış olur.

Cezmi34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 04 Şubat 2017, 13:19:38 »
Artık bu fırsatçılara ekim yaptırarak bunların keselerini doldurmayın bilinçli olalım daha dün 4000 lira iken kısa Zaman'da 8000 oluyorsa artı ekim kalitesinde artış olacağına tam tersi oluyorsa bu resmen dolandırıcılıktır lütfen prim vermeyin sadece bu bayan için bunun gibi tüm Ekimciler için söylüyorum

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 04 Şubat 2017, 13:39:13 »
Selçuk kardeşim ben senle konuşup sibel hanıma tamam demiştim ve  ekim yaptırmıştım konu açmadım şuan 7 aylık süreçteyim ön kısım sık ama ön harici çok seyrek aynen serekx kardeşimin sonucu gibi oldu kısacası.selçuğun sonucu sibel hanımın güzel ekimlerinden birisi bence bunda selçuğun saç yapısının güzel olmasının etkisi var ama genel olarak alfanınkiyle aynı saç yapım ilk başta çok iyi mükemmel sonuç alacağız diyolarken şuan ekilenler çıkmış biz daha napalım önceden hiç yoktu diyolar kimseye giydirme gibi durumum yok sadece memnuniyetsizim durumdan bana başta 3500 greftin yeterli olacağı söylenmişti ozaman yetmez diyip ona göre planlama yapmadılar şuan ilerde bi ekim daha yaptırırsın diyolar neden bidaha aynı eziyeyitleri yaşıyım ve bekliyim bu o insanların hatası sonuçta insanlar açıklığına yada dökülecek alana bukadar greft yeter demiyolar onun planlamasını o insanlar yapmalı..
Hiç saçınız olmasada 3500 çok az açıklığınız olsada 3500 olmaz ekim yaptırırken dönörünüzle beraber bunuda kararlaştırın benim buraya bugüne kadar yazmama sebebim sabırdı 5.ay 6.ay 7.ay ataklarınız olacak demişlerdi bekledikçe değişim görmüyorum 7 ay bitti sonuç 5 ayla aynı sadece biraz daha uzadı alfanınkide benimle aynı görünüyor kimseyi kötülemek değil benim ağzım yandı siz bu konulara dikkat edin planlamalarınızı düzgün yaptırın diye yazıyorum burdaki herkesin niyeti saçının olması doğal durması ama şakaklarımdan sanki bıyık teli gibi saç çıkıyor insanlar bakınca rahatsız oluyorum gerçekten samimice söylüyorum biyerle görüşürken a dan z ye konuşun herkes güzel sonuçlarını gösteriyor ama hatası olduğundada kabul edebilmek önemli ben sibel ulusanın ekimlerinin %70 başarısız olduğu düşüncesindeyim fiyat şuan 8000 olmuş

Abi arkadaşlarında dedikleri gibi konu açsaydın daha sağlıklı yorum yapabilirdik.
Kaldı ki alfa usta'nın konusuna bilgi vermeden yermeye başlayınca bende doğal olarak tepki gösterdim. Kusura bakma. Buarada geçmiş olsun.

sivaslee

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 04 Şubat 2017, 16:06:13 »
Yok estağfurullah selçuk gerçekten insanlara yardımcı olan iyi niyetli bi arkadaşımızsın beni kırmamış yardımcı olmuştun Allah razı olsun alfayıda görüp aynı cevapları almasına sessiz kalamadım sadece ..
Normalde herhangi bi yorum dahi yapmam sadece takip ederim ama yaşadıklarım bunlar sürş-ü lisan ettiysem affola konu açmayı düşünmüyorum ilk baştan beri hayırlısı artık yaşadıklarımız hep tecrübe bize Allah a emanet olun

sdbln

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 04 Şubat 2017, 17:02:39 »
Abi estağfurullah.. inan bu forumda büyük heveslerle saç ektirenlerin hevesleri istedikleri sonuçları alamadıklarından kursaklarında kalmalarına çok üzülüyorum. O acıyı çekmek yetmedi 3 ay diken üstünde olmak büyük sorun. Harcadıkları para da cabası..

alfa

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 04 Şubat 2017, 17:35:48 »
sivaslee kardeşim bi konu açarsan gerçekten iyi olur senin süreci de görmüş oluruz. sibel hocanın ektiği saçlar çıkıyor . ama geri kalan konularda ben de sana katılıyorum . plan falan yok amaç sac ekmek sadece. ayrıca doğallık konusuna gereken önem verilmiyor. sdbln kardeşimizin saçları gerçekten iyi sonuç verdi . ama bi çok ekimi okadar iyi değil

Facebook Twitter Instagram