Merhaba ismim Emre. Ahd klinikte 20-21 Martta toplam 3000 grafik bir ekim yaptırdım. Sağlıkçıyim ve kısa süreliğine Dr Hakan Bey'in yanında calışmıştım. Sonrasında devlete atamam çıktığı için başka bir şehre gitmek durumunda kaldım. Bu yaklaşık 4 yıl önceki durumumdu. O zamandan beri saçlarım dökülüyor ama Hakan bey o zamanlar çok genç olduğum için ekimime onay vermemişti. Artık 26 oldum ve yine döndüm dolaştım kliniğe bu sefer de hasta olarak geldim. Resimlerde de gördüğünüz gibi normalde daha fazla grefte ihtiyacım olmasına rağmen planlamayı 3000 greft olarak yaptık. Hakan bey dökülmemin devam edeceğini kalan bölümleri daha sonra yapmanın daha mantıklı olacağını söyledi. Orada çalışan herkesi zaten tanıdığım için 2 günüm rahat geçti. Alımımı da ekimi de arkadaşlarım yaptı. Hem ayrıldıktan sonra irtibatı kesmedigim hem de 4 yıldır sosyal medyada takipte olduğum için durum benim için oldukça iyiydi. Saclarım ince telli. Tabi bu kapatıcılık için bi dezavantaj ama ön tarafa sık bi ekim yapıldı. Anestezi beni biraz zorladı. Ekimi 2 güne böldüğümüz için 2. Gün özellikle ödemden dolayı daha da ağrım oldu. 3. Gün de yıkamamı yaptık. Arkadaşlar yatma demelerine rağmen yan yattığım için kafam da ödem oldu ama şu an daha iyiyim. Bundan sonraki süreci de biliyorum ama insan ister istemez stres yapıyor. Vakit buldukça paylaşımlarımı yapmaya çalışacağım. Şimdi herkes gibi ben de gün saymaya başlıyorum.. hepimize bol şans..