Gönderen Konu: Donör azlığı  (Okunma sayısı 3106 defa)

smhztrk

• Yeni üye
  • *
Donör azlığı
« : 25 Mart 2019, 01:33:40 »
Herkese merhaba. Forumda yeniyim ve biraz araştırdım ama bulamadım.

Bir süre önce esteworlde gittim ekim icin ancak satış yapan kişi donörün yetersiz olduğunu soyleyip direkt lazer tedavasi vs lazım konusuna girdi.
Merak ettiğim şu, gerçekten donörüm pek dolgun değil ama bu önceden bu şekilde olup çözüme ulaşan herhangi birisi ya da bu konuda bir önerisi olan var mı acaba?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Donör azlığı
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2019, 01:44:17 »
donör resmini eklermisin.. ayrıca lazer tedavisi neymiş
Global Moderator

smhztrk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 25 Mart 2019, 02:27:42 »

Lazer dedigi 6 ay, haftada 2 gun suren ve saci kuvvetlendiren birseymis iste dedigine gore. Ama garanti vermiyo tabi ve yaklaain 15bin liralik bir uygulamaydi.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Mart 2019, 10:06:20 »
Yalan dolan inanma

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Mart 2019, 10:21:34 »
Lazerin donör bölgesini kuvvetlendiriceğini sanmıyorum boşuna 15 bin tl verme yazıktır. Ama donör zayıf duruyor tabi 1 numara suan uzun halını paylaşmalısın
Global Moderator

smhztrk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 28 Mart 2019, 16:32:26 »
Lazerin donör bölgesini kuvvetlendiriceğini sanmıyorum boşuna 15 bin tl verme yazıktır. Ama donör zayıf duruyor tabi 1 numara suan uzun halını paylaşmalısın

uzun hali neredeyse yok gibi bir şey ama az daha uzun halini atmaya çalışırım. en kötü fazla ekmesin, yukarıda karartı şeklinde olsa yeter dicem ama dediklerine göre arka kısım baya açılır diyorlar. az saçtan az sakaldan vs toplarım ben onu diyebilecek birisi lazım galiba

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Mart 2019, 17:09:25 »
Donör zayıf bu donördeki zayıf folukuller ekildiği yerden çıkmaz zayıf ve güçsüz saç telleri donör bölgenizi kapatamayan saç telleri ekim alanını mı kapatacak mantığa uymuyor bir kere o yüzden malesef saç ekimi size uygun değil kapatın bu defteri derim ben
Global Moderator

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 30 Mart 2019, 20:54:50 »
Lazer ne alaka tamamen uydurmuş ordaki eleman itibar etmeyiniz.

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Nisan 2019, 13:03:48 »
dönör baya zayıf ama illa ki yaptıracam diyorsanız ön çizgi geri tutularak sakal ve göğüs destekli bir ekim olabilir.

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 04 Nisan 2019, 10:56:41 »
güçlü saç köklerini alıp sakalla birlikte 3000-3500 greflik ekim olabilir

FRESH

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #10 : 27 Nisan 2019, 10:35:35 »
Donör zayıf bu donördeki zayıf folukuller ekildiği yerden çıkmaz zayıf ve güçsüz saç telleri donör bölgenizi kapatamayan saç telleri ekim alanını mı kapatacak mantığa uymuyor bir kere o yüzden malesef saç ekimi size uygun değil kapatın bu defteri derim ben
bi çok kişi bu şekilde ekim yaptırdı başarılı olan var denemeye değmez mi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 27 Nisan 2019, 10:41:55 »
size kalmıs bu karar şimdi söyle bır durum var açıklılığınız fazla ve donör zayıf ekım kapatıcılık çok ıyı sağlıyamıyacağı için saçı kısa kestirmek isteyeceksınız zaten zayıf olan donörünüzden alım yapıldığı içinde izler olucak iyi bir görüntü oluşması gerek uzun kullanmanız için.. ben olsam yaptırmam
Global Moderator

FRESH

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #12 : 27 Nisan 2019, 10:59:31 »
size kalmıs bu karar şimdi söyle bır durum var açıklılığınız fazla ve donör zayıf ekım kapatıcılık çok ıyı sağlıyamıyacağı için saçı kısa kestirmek isteyeceksınız zaten zayıf olan donörünüzden alım yapıldığı içinde izler olucak iyi bir görüntü oluşması gerek uzun kullanmanız için.. ben olsam yaptırmam
şimdiki halinden daha iyi görünmek için değer

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #13 : 28 Nisan 2019, 02:25:04 »
Bu kadar açıklığım olsa ben ekim değil protez saçı düşünürdüm. Çünkü beğenmezsen en azından çıkartıp atarsın, başarısız ekim olursa kafayı kazıtma şansında maalesef kalmıyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

FRESH

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 28 Nisan 2019, 09:15:12 »
Bu kadar açıklığım olsa ben ekim değil protez saçı düşünürdüm. Çünkü beğenmezsen en azından çıkartıp atarsın, başarısız ekim olursa kafayı kazıtma şansında maalesef kalmıyor.
neden kszıtma olmuyor

Facebook Twitter Instagram