Selamlar herkese,
ekte 7. aydaki halimi gönderiyorum. Telefon kameramdan pek memnun degildiniz en son fotolarda. Ayni kamerayla cekildi bu fotograflar. o yüzden kalite konusunda yine tatmin edemiyorum sizi.
Suan ki durumuma gelince: Cok memnun degilim. Saclarimda cikislar benim tahminim %50 civarinda. Aynadan bakinca cok seyrek görünüyorlar ve bundan sonra öyle bir atak yapip da ekilen saclarin cikmasinin Asmed'de söz verilen %90-%95 seviyesine ulasacagini pek sanmiyorum. %70 ciksa bile sevinirim. Bundan sonra en fazla biraz daha hacim kazanir benim tahminim. Tabii kafa derimi kapatmaya bu ne kadar yeter ondan emin degilim. Benim avantajim kendi saclarimin da kalin telli olmasi ve kafamda cok fazla aciklik olmadigindan ekilen kisimin hemen gerisindeki saclarimin da onlari örtmesi. Umarim kendi saclarim dökülmez.
Bir de ekilen saclarima parmaklarimla dokundugumda hala elime igne ucu gibi bir sürü sac batiyor deride. ama bu batan saclarin cogu ölü saclar sanirim. cünkü test icin aralarindan 10-15 tanesini parmaklarimla cekmeye calistim ve bunlarin hepsi kolayca elime geldi. 2-3 milimetrelik kisa köksüz L seklinde saclardi. Garip de geldi ölü saclarin 7aydir bütün o yikamalara direnip de hala deride olmalari.
Bir yili doldurmadan bir yargiya varmamak lazim biliyorum. O yüzden hala bekliyorum ve umutluyum ancak kendimi psikolojik olarak beklentimin tutmamasina da hazirladim. Cünkü bu gayet olasi görünüyor elimdeki verilere dayanarak.
Saygilar,
Melar