Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: demdem - 23 Nisan 2019, 00:55:26Alıntı yapılan: cosmodream - 22 Nisan 2019, 23:26:11Merhaba arkadaşlar. Durumum, Birkac gün önce attığım 27. Gün fotogtafimdaki gibi.2 sorum olacak.Ekim bölgesinde uyuşukluk devam ediyor. Rahatsizlik vermiyor ama elimi başımda gezdirdigimde uyusukluk olduğunu hissediyorum. Ekim yapılali 31 gün oldu. Normalmidir?2. Sorum, şok dökülmeye ugramayan cok sac teli mevcut. Fotograf net ışık altında çekildiği için Çok belli etmiyor ama bayaa sac var. Sok dökülme olmasi mi iyi olmamasi mi? Mesela ekilen saclardan bazilari yan tarafdaki saclarla aynı uzunluga erişti. Bu durum normal mi bilemiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlardan dinlemek isterim.Ayrıca 4 gündür proscar 1/5 kullanmayan basladim. Yarından itibaren 1/4 olarak kullanmaya başlayacam uyuşukluk normal hocam zamanla geçer.şok dökülmenin az olması avantajdır her zaman gayet iyi az olduysaproscar 1/5 te yeterlidir bana kalırsa ama sizin tercihinizTüm sorularima cevap vermissiniz teşekkür ederim. Dünyanın en iyi amacina ulasan forumlarindan biri burası:)Proscar i 5 e bolerken zorlanıyorum. 4 e bölmek daha kolay gibi:) yarin tekrar 5 e bölmeye çalışırım. Suan tek sıkıntım uyusuklugun geçmesi.. Faydasının olmadığına inansam da yarin prp yaptıracam. Seneye, "keske yaptırsaydim yaa" dememek için yaptıracam
Alıntı yapılan: cosmodream - 22 Nisan 2019, 23:26:11Merhaba arkadaşlar. Durumum, Birkac gün önce attığım 27. Gün fotogtafimdaki gibi.2 sorum olacak.Ekim bölgesinde uyuşukluk devam ediyor. Rahatsizlik vermiyor ama elimi başımda gezdirdigimde uyusukluk olduğunu hissediyorum. Ekim yapılali 31 gün oldu. Normalmidir?2. Sorum, şok dökülmeye ugramayan cok sac teli mevcut. Fotograf net ışık altında çekildiği için Çok belli etmiyor ama bayaa sac var. Sok dökülme olmasi mi iyi olmamasi mi? Mesela ekilen saclardan bazilari yan tarafdaki saclarla aynı uzunluga erişti. Bu durum normal mi bilemiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlardan dinlemek isterim.Ayrıca 4 gündür proscar 1/5 kullanmayan basladim. Yarından itibaren 1/4 olarak kullanmaya başlayacam uyuşukluk normal hocam zamanla geçer.şok dökülmenin az olması avantajdır her zaman gayet iyi az olduysaproscar 1/5 te yeterlidir bana kalırsa ama sizin tercihiniz
Merhaba arkadaşlar. Durumum, Birkac gün önce attığım 27. Gün fotogtafimdaki gibi.2 sorum olacak.Ekim bölgesinde uyuşukluk devam ediyor. Rahatsizlik vermiyor ama elimi başımda gezdirdigimde uyusukluk olduğunu hissediyorum. Ekim yapılali 31 gün oldu. Normalmidir?2. Sorum, şok dökülmeye ugramayan cok sac teli mevcut. Fotograf net ışık altında çekildiği için Çok belli etmiyor ama bayaa sac var. Sok dökülme olmasi mi iyi olmamasi mi? Mesela ekilen saclardan bazilari yan tarafdaki saclarla aynı uzunluga erişti. Bu durum normal mi bilemiyorum. Tecrübesi olan arkadaşlardan dinlemek isterim.Ayrıca 4 gündür proscar 1/5 kullanmayan basladim. Yarından itibaren 1/4 olarak kullanmaya başlayacam
Xpecia,biotin solgar ve proscar kullaniyorum. Proscar i suan 1/5 kullanmaya devam edeceğim. Teşekkür ederim yorumunuz için
benım tavsıyemı kapmıs arkadas bencede guzel takvıye
3 ve 4. Ay arası çıkışlar başlar . Şuan beklemede saçlar .
Süreç seyrinde 1 ay sonra net bir şekilde konuşulacak kıvama gelir
Sürec normal akışında şuan için söylenicek fazla bir şey yok kararmalar ve çıkışlar biraz daha kendini belli etsin.