Saç Ekimi Sonuçları
İlaç ilarak ne kullanıyorsun hayırlı olsun bu arada
Çıkışlar kendini belli etmiş tüylenmeler mevcut umarım güzel bir sonuç alırsınız
çizgi şu an biraz silik gibi duruyor fotoğrafta ,çıplak gözle nasıl bilmiyorum ama fotoğraftaki gibiyse ilerde sıkıntı olabilir umarım zamanla toparlar şu an için erken bir süreç.
Gayet normal ilerliyor süreç hatta iyi olacak diyebilirim .
En son paylaşımında şakaklardaki kararma güzel şuan nedir durum?
Alıntı yapılan: Hintell - 11 Temmuz 2019, 11:18:32En son paylaşımında şakaklardaki kararma güzel şuan nedir durum?Hocam en son paylasımı yapalı 2 gün oldu ztn suanlık aynı gibi bişey heralde çok detaylı incelemem lazım farkı görebilmek için fark varmıdır onu bile bilmiyorum : )
Alıntı yapılan: Paysdt - 11 Temmuz 2019, 11:46:15Alıntı yapılan: Hintell - 11 Temmuz 2019, 11:18:32En son paylaşımında şakaklardaki kararma güzel şuan nedir durum?Hocam en son paylasımı yapalı 2 gün oldu ztn suanlık aynı gibi bişey heralde çok detaylı incelemem lazım farkı görebilmek için fark varmıdır onu bile bilmiyorum : )O zaman bir önceki 100 günlük müydü:) onla karıştı aynı duruş aynı poz:) ben 120 filan oldu sandım artık.. tamam o zaman erken ve olumlu şuan için 120 130 arası bir resim rica edicem. Sabırlar