Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Daha önceden dediğim gibi Mart ayına İlhan SERDAROĞLU’na gün almıştım. Bugun itibariyle ekimin gerçekleşti. Toplamda 1850 greft ekim oldu sadece donör alan traşlandı ben özellikle o şekilde istedim çok da bi dezavantaj yaratmayacağını düşündüm. Gelelim ekime öncelikle İlhan beyi şu ana kadar değerlendirecek olursam gayet samimi o ve çalışanları, donör alımlarını kendisi yapıyor ekim ve kanal açma işlemini ekibi yapıyor kendiside arada gelip kontrol ediyor. Kendisiyle konuşurken fikir alışverişlerinde bulunuyorsun ama İlhan Beyin de gerçekden de tecrübeli doktor olduğu hissiyatını aldım kendi adıma düşüncem bu. Şu anlık değerlendirmelerim bu kadar ekimden hemen sonra orada kendi çektiğim fotoğrafları paylaşmak istiyorum tabikide ekimin gidişatı daha önemli İlhan Beyi daha net değerlendirebilmem için sonucuda beklemem gerek, fotoğrafların devamıda gelicek inşallah. Pazartesi günü bandajları sökücem kendim, yıkamayıda tarif edildiği şekilde yapıcam, çok zor oldugunu düşünmüyorum ondan dolayı tekrardan kliniğe gitmicem başka şehirdeyim çünkü. Sizde değerlendiriseniz sevinirim.