Gönderen Konu: İlhan SERDAROĞLU-1850 greft 22/03/2019 ekimim  (Okunma sayısı 16115 defa)

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlhan SERDAROĞLU-1850 greft 22/03/2019 ekimim
« : 22 Mart 2019, 20:09:26 »

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Daha önceden dediğim gibi Mart ayına İlhan SERDAROĞLU’na gün almıştım. Bugun itibariyle ekimin gerçekleşti. Toplamda 1850 greft ekim oldu sadece donör alan traşlandı ben özellikle o şekilde istedim çok da bi dezavantaj yaratmayacağını düşündüm. Gelelim ekime öncelikle İlhan beyi şu ana kadar değerlendirecek olursam gayet samimi o ve çalışanları, donör alımlarını kendisi yapıyor ekim ve kanal açma işlemini ekibi yapıyor kendiside arada gelip kontrol ediyor. Kendisiyle konuşurken fikir alışverişlerinde bulunuyorsun ama İlhan Beyin de gerçekden de tecrübeli doktor olduğu hissiyatını aldım kendi adıma düşüncem bu. Şu anlık değerlendirmelerim bu kadar ekimden hemen sonra orada kendi çektiğim fotoğrafları paylaşmak istiyorum tabikide ekimin gidişatı daha önemli İlhan Beyi daha net değerlendirebilmem için sonucuda beklemem gerek, fotoğrafların devamıda gelicek inşallah. Pazartesi günü bandajları sökücem kendim, yıkamayıda tarif edildiği şekilde yapıcam, çok zor oldugunu düşünmüyorum ondan dolayı tekrardan kliniğe gitmicem  başka şehirdeyim çünkü. Sizde değerlendiriseniz sevinirim.

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İlhan SERDAROĞLU-1850 greft 22/03/2019 ekimim
« Yanıtla #1 : 22 Mart 2019, 20:52:04 »
Bu arada 4000-5000 greft aynı gün ektirenler nasıl sabrediyor helal olsun 1800 de bile onkdar muhabbet sohbete rağmen daralıyor insan 😊 10:30 da başlayın 15:30 da ekimim bitti arada bi yarım saat fılan yemek arası verildi greftler alındıktan sonra.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 22 Mart 2019, 20:54:59 »
Geçmiş osun bende 73.gundeyim ilk 15 gün dikkat sonra rahat edersiniz bence ilk yıkamayı egerki mümkünse klinikte yaptırın sonrasını halledersiniz ben öyle yapmıştım tabi siz bilirsiniz.Sorular veya kafana takılanlar için konuma bakabilirsiniz yada özelden sorabilirsiniz tekrar geçmiş olsun

mein.teil

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 22 Mart 2019, 20:56:02 »
Hocam gecmis olsun.Yas kac ve ne kadar ücret ödediniz acaba

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 22 Mart 2019, 21:00:06 »
Geçmiş osun bende 73.gundeyim ilk 15 gün dikkat sonra rahat edersiniz bence ilk yıkamayı egerki mümkünse klinikte yaptırın sonrasını halledersiniz ben öyle yapmıştım tabi siz bilirsiniz.Sorular veya kafana takılanlar için konuma bakabilirsiniz yada özelden sorabilirsiniz tekrar geçmiş olsun

Teşekkürler aslında ilk olarak düşüncem klinikte yıkamayı yaptırmaktı ama Serdar hocaya sorduğumda kendisi benımde yapabileceğimi çok zor olmadığını basit bi uygulama olduğunu söyleyince fikrim değişti he gelme demedi bana bıraktı ama yıkama yonunden benımde yapabılecegımı söylemesi rahatlattı bende fikrimi değiştirdim kendim yıkarım dedim. Peki sizce zor bi uygulamamı ilk yıkama neden klinikte yıkanmasını tavsiye ettiniz ?

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 22 Mart 2019, 21:01:26 »
Hocam gecmis olsun.Yas kac ve ne kadar ücret ödediniz acaba

Teşekkürler hocam yaşım 28 5.000 Tl ödedim. İlhan hocanın benım anladığım kadarıyla fiyatlar hemen hemen sabit ortalama ön çizgi ve şakaklara ekim olucaksa fiyatlr 5000-5500 Tl arası.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Mart 2019, 21:03:40 »
Yani zorluğundan ziyade ben cesaret edememiştim sonuçta hassas bir süreç bandaji çıkarabileceğimi düşünmedim ve pişman da olmadım ama yapabilirim derseniz size kalmış

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 22 Mart 2019, 21:04:01 »
Öncelikle saç ekiminiz hayırlı olsun güzel bir planlama gibi duruyor sıklıkta umarım kendi saçlarınıza göre dengeli olur ön cizi tasarımınız güzel problemsiz güzel bir ekim gibi duruyor şimdilik inşallah sonuçta güzel mutlu edici olur.

Yıkamaları ve kabuk dökümünü kişinin kendi yapması bence daha sağlıklı bunun sebebi ise hiisederek yapmak bir başkasının yapmasından daha hassas ve dikkatlıdir

Kabul dökümüne aynı şekilde Kişinin hissederek yapması ile hissetmeyen bir kişisinin gösterdiği hassasiyet aynı olmaz.
Global Moderator

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 22 Mart 2019, 21:10:55 »
Yani zorluğundan ziyade ben cesaret edememiştim sonuçta hassas bir süreç bandaji çıkarabileceğimi düşünmedim ve pişman da olmadım ama yapabilirim derseniz size kalmış

Bakalım şu anlık casaret edebileceğimi düşünüyorum bu arada ekiminizi inceledim güzel duruyor inşallah istediğiniz saçlara kavuşursunuz hele kabuk dökümünden sonraki hali çok iyi duruyor 👍

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 22 Mart 2019, 21:14:34 »
Öncelikle saç ekiminiz hayırlı olsun güzel bir planlama gibi duruyor sıklıkta umarım kendi saçlarınıza göre dengeli olur ön cizi tasarımınız güzel problemsiz güzel bir ekim gibi duruyor şimdilik inşallah sonuçta güzel mutlu edici olur.

Yıkamaları ve kabuk dökümünü kişinin kendi yapması bence daha sağlıklı bunun sebebi ise hiisederek yapmak bir başkasının yapmasından daha hassas ve dikkatlıdir

Kabul dökümüne aynı şekilde Kişinin hissederek yapması ile hissetmeyen bir kişisinin gösterdiği hassasiyet aynı olmaz.

Teşekkürler Hintell yorumların için yıkama konusunda evet haklı olabilirsiniz bi başkasının uygulayacağı baska belki daha fazla olabilir ilhan hoca duşun altına gir tazyikli su olmasın şampuanı var olan saçlarında köpürt köpükleri de çok hafif ekim alanına hashas öne doğru dokunarak sür dedi. Sıklık yönünden bende merak ediyorum var olan saçlarımın kaliteli olduğunu söyledi hoca bakalım hayırlısı olur inşallah paylaşımlara devam edicem ilerleyen günlerde de .

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 22 Mart 2019, 21:59:33 »
Bakalım şu anlık casaret edebileceğimi düşünüyorum bu arada ekiminizi inceledim güzel duruyor inşallah istediğiniz saçlara kavuşursunuz hele kabuk dökümünden sonraki hali çok iyi duruyor 👍

Teşekkür ederim inşallah evet kabuk dökümü sonrası baya hoş bir deneyim oluyor şu an yerini durağanlık alsa da 6.ayi beklemekten başka çare yok maalesef inşallah beklediğim gibi olur.Cesaret edebiliyorsaniz sıkıntı yok zaten halledersiniz ben biraz fazla temkinli bir insan olmamdan kaynaklı hemde müsait zaman olduğu için gitmiştim

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 22 Mart 2019, 22:02:06 »
Bu arada senin saçlar mükemmel kaliteli inşallah eğer bir sorun çıkmazsa en iyi ekimlerden biri olursun forumdaki.çok kalın telli saçlar benim teller seninkilerin yanında tüy gibi resmen

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 22 Mart 2019, 22:39:57 »
Bu arada senin saçlar mükemmel kaliteli inşallah eğer bir sorun çıkmazsa en iyi ekimlerden biri olursun forumdaki.çok kalın telli saçlar benim teller seninkilerin yanında tüy gibi resmen

Bakalım hocam hepimiz için hayırlısı İnşallah istediğimiz gibi sonuçlanır ekimimiz. İşin içine girmediğin zaman basit geliyor ama içine girdikten sonra ekim anındaki sıkıntı ilk günler zormuş 😊

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 24 Mart 2019, 08:53:37 »
Merhaba arkadaşlar. Bugun ekimden sonraki 2. Gün. Normalde yıkamayı 3. Gün yapıcamtım daha dorusu yine 3. Gün yapıcamda bandajı söktüm donorün görüntüsünü atıyorum. Bandaj yapıkanlıdıgını yitirmişti sürekli kafamdan aşagıya doğru kayıyordu normalde de 48 saate bandajı söküp yıkayanda var da ben şimdilik bandajı sökeyim yukamayı yarin kendim yapıcam.

Paysdt

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Mart 2019, 09:04:07 »
Yorumlarsanız sevinirim bu arada bandajı sökmekle dorumu yaptım yanlısmı yaptım normalde yarin sabah sök demişlerdi ama çok sağlıklı durmuyodu aşa kayıyordu zaten doner alanın bir kısmı açıkta kalıyordu. Ama bandajı sökmek bile rahatlattı diyebilirim psikolojik olarak yani

Facebook Twitter Instagram