Saç Ekimi Sonuçları
moralini bozmak istemezdim ama doneri çok kötü hasat etmişler 3 ay olmuş dahada zor düzelir sanırım ,ekim merkezine sordunmu bu durumu??
Artık çıkış sürecindesin önündeki 3 aylık süreçte çok değişim olur bence, çok güzel bir sonuç alacaksın gibi duruyor
toplarda donor keske daha geniş alsaydı benim saç ekimimde yanlardanda alındı 1-2de bile belli olmuyor gibi bir şeydi bu arada süreç iyi gidiyor 6-7-8arası tatmin eder gibime geliyor bu saç seni
Alıntı yapılan: Hintell - 16 Haziran 2019, 13:16:20Donör bölgesini çok kısaltırsan belli olur evet ama henüz zaten tanamen toparlamamış 6,cı aylar da daha iyi olucaktır ama kısa kestirince gene izler belli olur da bu kadar olmaz.Bazen diyorum ki acaba geçişler bu kadar net olmasaydı bu kadar belli olmazdı acaba dorumu dusunuyorum. Mesela alt kısım pat diye kesilmiş altta doru daha homojen geçerken azalacak şekilde alımlar olsaydı bu kadar belli olmazdı dıye dusunuyorum.
Donör bölgesini çok kısaltırsan belli olur evet ama henüz zaten tanamen toparlamamış 6,cı aylar da daha iyi olucaktır ama kısa kestirince gene izler belli olur da bu kadar olmaz.
Alıntı yapılan: Paysdt - 16 Haziran 2019, 13:21:24Alıntı yapılan: Hintell - 16 Haziran 2019, 13:16:20Donör bölgesini çok kısaltırsan belli olur evet ama henüz zaten tanamen toparlamamış 6,cı aylar da daha iyi olucaktır ama kısa kestirince gene izler belli olur da bu kadar olmaz.Bazen diyorum ki acaba geçişler bu kadar net olmasaydı bu kadar belli olmazdı acaba dorumu dusunuyorum. Mesela alt kısım pat diye kesilmiş altta doru daha homojen geçerken azalacak şekilde alımlar olsaydı bu kadar belli olmazdı dıye dusunuyorum.10 numara tespit dostum. Alım yapılan bölgeden sınıra yaklaştıkça azalarak atış yapılıp yumuşak bir geçişin olması, bu izlerin olmamasını sağlar. Ekimcilerin hemen hepsi bu hatayı yapıyor. Çok teknik, zeka gerektiren bir iş de değil. Nasıl düşünülemez ben de anlamıyorum. Bu arada sürecin hayırlı olsun.