Sırma Saç Selam
Arkadaşım önerilerinin çok saol teşekkür ederim.
Ankara da bu işi yapan hemen hemen herkes ile görüştüm diyebilirim. (Hem telefonla hem de yüz yüze)
En sonunda da 2 kişiden ektirme kararı aldım. (Serdar Bey, Şahin Bey)
Bu iki kişi sadece saç ekiyor başka estetikle felan uğraşmıyorlar saç alanında uzmanlaşmışlar
Bu iki kişiye ekim yaptırmış ve forumda paylaşılmış bütün ekimlerini tek tek inceledim
Her iki kişiye de ekim yaptırmış 1-2 arkadaşa özelden sordum ve hepside yapılan işlemden memnun olduklarını söylediler.
Günlerdir kafamı kurcalayan tek şey Serdar hocanın manuel alım yapıyor olması Şahin Bey in micromotor kullanması
Benim açıklığım fazla ve tek seansta kapanmayacak o yüzden donör bölgenin yıpratılmaması gerekiyor yani ikinci ekime de imkan tanınması gerekiyor.
Bu açıdan bakınca manuel alım ile serdar bey ön plana çıkıyor ama serdar beyin ekimlerinde ön hat pek güzel durmuyor.
Şahin beyin ekimlerinde ön hat iyi oluyor genelde ama motor sebebiyle donör acaba çok mu hasar alır 2. ekime yeterince greft kalırmı diye sormadan edemiyorum.
Serdar Bey deneyimli yıllardır bu işi yapıyor cerrah ve hlc gibi son derece profesyonel bir merkezde ekim yapıyor.
Şahin beyde son zamanlarda parlayan bir yıldız gibi ekimde koray hocadan sonra en fazla gündeme gelen kişi
Sonuç olarak hala kafanda soru işaretleri var napsam diye