Gönderen Konu: 21.03.2019 Op Dr İlhan Serdaroğlu 3900 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 16922 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 21.03.2019 Op Dr İlhan Serdaroğlu 3900 greft saç ekimi
« Yanıtla #60 : 27 Ağustos 2019, 12:16:14 »
Öncelikle hayırlı olsun ekim umarım istediğin seviyelere gelir..ekim de saç telleri ince oluşu bence sizin dezavantajınız ayrıca fotoğraflarda belli bölgelerde dökülme çok bariz belli umarım bu greft kaybına sebebiyet değildir.Benim anlamadığım ilhan hocanın evet tamam olmuş dediğim ekimlere nadir denk gelişim. Hintel kardeşim sen yıllardır buradasın fark edip gözlemleyebildin mi bu durumu çünkü fikirlerin bizler için önemli süreçtrn geçen biri olarak da..ilhan hoca için inanılmaz kötü ekimlere şahit olmaya başladım forumda ve forum dışı yerlerde hayrolsun

Saç tellerinin ince olusu hem dezavantaj hem avantaj ince saç yogun şekilde çıkarsa daha doğal durur ama kapatıcılıkta kalın tele göre bir tık geride olur tabi bunun çoklu greft sayısına bağlı durumlarıda var donör yeterli olduktan sonra ince kalın çok önemli değil. Tabi kedi tüyü gibi olmadıkça.

Eren4434

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #61 : 27 Ağustos 2019, 13:19:00 »
Açıkçası İlhan hocanın yaklaşımından ve uygulamadan genel olarak memnunum. Sadece forumu incelediğimde en yoğun çıkış olması gereken dönemde benimde saçımın dökülmesi, umarım mevsimseldir. Zaten iki operasyon planlamıştık. O sürede eğer çıkmazsa dökülen bölümler oralarada sıklaştırma yapılır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 27 Ağustos 2019, 13:49:18 »
Her doktorun olumsuz sonuçları olabilir herkesin saç yapısı açıklığı genetiği farklı.

Bunlara takılmadan kendi sürecinize odaklanın zaten sorunda yok kardeşim moral önemli.
Global Moderator

Eren4434

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #63 : 27 Ağustos 2019, 15:03:24 »
Haklısın hintell benkesinlikle İlhan hocayla olumsuz bir düşüncem yok. Sorumun böyle bir durumla karşılaşılmasıyla alakalıydı sadece.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 27 Ağustos 2019, 17:02:30 »
Güzel olacak saçlar inşallah süreç olumlu şekilde ilerliyor ama saçları biraz uzatmak gerek hocam

Blowteam

• Full Member
« Yanıtla #65 : 27 Ağustos 2019, 21:32:08 »
3000 bin grefte ilhan hoca 10 bin tl ortalama fiyat verdi bu tutar peki normal mi ? Yani fiyata bakıldığında uyguna ekim yapmış olduğu bir cok yorum gördüm bence bu tutar fazla değil mi ? Sizin ekim fiyatı nedir hocam ?

Eren4434

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #66 : 28 Ağustos 2019, 12:50:09 »
3000 bin grefte ilhan hoca 10 bin tl ortalama fiyat verdi bu tutar peki normal mi ? Yani fiyata bakıldığında uyguna ekim yapmış olduğu bir cok yorum gördüm bence bu tutar fazla değil mi ? Sizin ekim fiyatı nedir hocam ?

Fiyatı araştırdığınız belli oluyor ve benim saç Ekimime ve diğer yorumlarınıza baktığımda, İlhan Beye antipatiniz olduğunu düşünüyorum. Bence saç ekimi bir tercihtir. Türkiye bu işte diğer ülkeler ile kıyaslanıldığında fiyat ve performans olarak çok iyi durumda olduğumuz aşikar. İnsanları kimse zorla saç ekimine götürmüyor ve her doktorda olduğu gibi insanların hekim seçme özgürlüğü mevcut. Bu sebeple ben saç ekimim ve gelişimden memnunum. Sadece geçen ay içerisinde yaşadığım saç dökülmesinde mesleğim gereği şantiyede baret kullanmama veya, mevsimsel geçişe veriyorum. Tercih sizin o yüzden.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #67 : 28 Ağustos 2019, 13:08:21 »
Piyasaya bakıldığında ilhan hoca değerli bir hocamız konularda bunlar gereksiz arkadaşımızda ektirmiş konusunu kaliteli bir düzeyde paylaşıyor ben şahsen takip ediyorum. Teşekkür ederim paylaşımım için. İnşallah saçlarında çok çok güzel olur gidişatta bence olumlu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 28 Ağustos 2019, 13:14:13 »
Haklısın hintell benkesinlikle İlhan hocayla olumsuz bir düşüncem yok. Sorumun böyle bir durumla karşılaşılmasıyla alakalıydı sadece.

Biliyorum eren diğer arkadaşın sorusuna isteneden o şekilde cvp verdim.
Global Moderator

Blowteam

• Full Member
« Yanıtla #69 : 29 Ağustos 2019, 08:21:06 »
Fiyatı araştırdığınız belli oluyor ve benim saç Ekimime ve diğer yorumlarınıza baktığımda, İlhan Beye antipatiniz olduğunu düşünüyorum. Bence saç ekimi bir tercihtir. Türkiye bu işte diğer ülkeler ile kıyaslanıldığında fiyat ve performans olarak çok iyi durumda olduğumuz aşikar. İnsanları kimse zorla saç ekimine götürmüyor ve her doktorda olduğu gibi insanların hekim seçme özgürlüğü mevcut. Bu sebeple ben saç ekimim ve gelişimden memnunum. Sadece geçen ay içerisinde yaşadığım saç dökülmesinde mesleğim gereği şantiyede baret kullanmama veya, mevsimsel geçişe veriyorum. Tercih sizin o yüzden.

Benim bir antipatikliğim neden olsun görüşme esnasında kendini kaf dağında görür gibi konuşur üstüne üstlük bir koray erdoğan olmadığını farkında olmayısını beyan ettiğim için Se düşünce tabi ki saygı duyarım dediğim gibi inşallah çok güzel bir sonuç çıkar sizin adınıza bizim hepimizin ortak amacı budur. Fakat ekim durumu forumdaki bir çok konu sadece bana ilhan hocanın yanlış bir tercih olduğunu gösterir. Yapan arkadaşlar saygı duyup takip etmek olmayan arkadaşlara da bilgi paylaşmak burada bence hepimizin görevi.

Eren4434

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #70 : 29 Ağustos 2019, 08:51:51 »

Benim bir antipatikliğim neden olsun görüşme esnasında kendini kaf dağında görür gibi konuşur üstüne üstlük bir koray erdoğan olmadığını farkında olmayısını beyan ettiğim için Se düşünce tabi ki saygı duyarım dediğim gibi inşallah çok güzel bir sonuç çıkar sizin adınıza bizim hepimizin ortak amacı budur. Fakat ekim durumu forumdaki bir çok konu sadece bana ilhan hocanın yanlış bir tercih olduğunu gösterir. Yapan arkadaşlar saygı duyup takip etmek olmayan arkadaşlara da bilgi paylaşmak burada bence hepimizin görevi.

Tekrar merhaba, ben kaf dağı konusuna kayılmıyorum, yaklaşımınız sizinde belirttiğiniz üzere, kimse mesleğinde bir yere gelmiş bir konu ile ilgili karşılaştırılmayı tercih etmez, hepimizin mesleği ne olur ise olsun başka bir meslektaşlarıyla kıyaslanması hoşuna gitmeyeceğini düşünüyorum. Dünyada ameliyatların (saç ekimide neredeyse bir kalp ameliyatı gibi uzun süren ve ciddi bir emek içeren, öncesi ve sonrası ile bir süreç olduğunu görmezden gelmezsek) başarı oranlarına bakmanızı tavsiye ederim. Size veya bana göre yanlış tercih ne farkederki ben İlhan Bey’i tercih ettim. Siz tercih etmeyebilirsiniz ama buradaki insanları manipüle edemezsiniz. Dünde dediğim gibi insanların hekim seçme özgürlüğü vardır. Yerinizde olsam saç Ekim’i niyetiniz var ise, farklı hekimler ile görüşür, fiyat alır kendimce değerlendirir, bütçenize göre en uygununu bulurum, ama 10 yıl eğitim görmüş, mesleğinde başarılı iki meslektaşı muayenehanesinde iken birbiriyle kıyaslamam. İyi dileklerin içinde teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 29 Ağustos 2019, 11:58:48 »

Dostum bence çok yanlış bir yaklaşım bu arkadaşımız İlhan hocaya ektirmiş ve konusunu paylaşıyor umudumuz  çok güzel saçları olması.
bu konulara ne gerek var ?

Ayrıca ilhan hoca ile Koray hocayı kıyaslamak ıçın fiyatları aynı olması gerek o yüzden kıyas yapılacak bir durum yok gerekte yok etik de olmaz
arkadaşımız saç ekımı paylaşımı yapmış  doktorunu seçmiş ekimini yaptırmış ve dürüstçe paylaşımını yapıyor  konusunda bu tarz yazılardaki amaç nedir ? mantık dışı ve farklı amaçları olan kişilerin yazacağı yorumlar siz bur da 2 doktorada zarar veriyorsunuz bu tarz yorumlarla doğru değil lütfen yapacaksanız ekim hakkında yorum yapın.

Global Moderator

Eren4434

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #72 : 29 Ağustos 2019, 14:04:05 »
Dostum bence çok yanlış bir yaklaşım bu arkadaşımız İlhan hocaya ektirmiş ve konusunu paylaşıyor umudumuz  çok güzel saçları olması.
bu konulara ne gerek var ?

Ayrıca ilhan hoca ile Koray hocayı kıyaslamak ıçın fiyatları aynı olması gerek o yüzden kıyas yapılacak bir durum yok gerekte yok etik de olmaz
arkadaşımız saç ekımı paylaşımı yapmış  doktorunu seçmiş ekimini yaptırmış ve dürüstçe paylaşımını yapıyor  konusunda bu tarz yazılardaki amaç nedir ? mantık dışı ve farklı amaçları olan kişilerin yazacağı yorumlar siz bur da 2 doktorada zarar veriyorsunuz bu tarz yorumlarla doğru değil lütfen yapacaksanız ekim hakkında yorum yapın.

Hintell merhaba açıkçası bende seninle aynı fikirdeyim. Bu tarz konuların gereği yok. Yıllarca kel gezdik bi zararını görmedik, bu saatten sonra eski halime dönsem yine bana koymaz. Eski halime kıyasladığımda da çok iyi durumda saçlar. İlhan hocanın ve ekibinin ellerine sağlık.

Eren4434

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #73 : 10 Eylül 2019, 12:42:10 »
5.5 aylık durum bu yönde arkadaşlar.

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #74 : 10 Eylül 2019, 12:45:20 »
Hayirli olsun on cizgiyi cok begendim. Cikislarin da guzel gorunuyor. Ilk sayfada sol taraftaki kabuklar biraz urkutucuydu ama sorun cikarmamis neyseki.

Facebook Twitter Instagram