Benim bir antipatikliğim neden olsun görüşme esnasında kendini kaf dağında görür gibi konuşur üstüne üstlük bir koray erdoğan olmadığını farkında olmayısını beyan ettiğim için Se düşünce tabi ki saygı duyarım dediğim gibi inşallah çok güzel bir sonuç çıkar sizin adınıza bizim hepimizin ortak amacı budur. Fakat ekim durumu forumdaki bir çok konu sadece bana ilhan hocanın yanlış bir tercih olduğunu gösterir. Yapan arkadaşlar saygı duyup takip etmek olmayan arkadaşlara da bilgi paylaşmak burada bence hepimizin görevi.
Tekrar merhaba, ben kaf dağı konusuna kayılmıyorum, yaklaşımınız sizinde belirttiğiniz üzere, kimse mesleğinde bir yere gelmiş bir konu ile ilgili karşılaştırılmayı tercih etmez, hepimizin mesleği ne olur ise olsun başka bir meslektaşlarıyla kıyaslanması hoşuna gitmeyeceğini düşünüyorum. Dünyada ameliyatların (saç ekimide neredeyse bir kalp ameliyatı gibi uzun süren ve ciddi bir emek içeren, öncesi ve sonrası ile bir süreç olduğunu görmezden gelmezsek) başarı oranlarına bakmanızı tavsiye ederim. Size veya bana göre yanlış tercih ne farkederki ben İlhan Bey’i tercih ettim. Siz tercih etmeyebilirsiniz ama buradaki insanları manipüle edemezsiniz. Dünde dediğim gibi insanların hekim seçme özgürlüğü vardır. Yerinizde olsam saç Ekim’i niyetiniz var ise, farklı hekimler ile görüşür, fiyat alır kendimce değerlendirir, bütçenize göre en uygununu bulurum, ama 10 yıl eğitim görmüş, mesleğinde başarılı iki meslektaşı muayenehanesinde iken birbiriyle kıyaslamam. İyi dileklerin içinde teşekkür ederim.