Saç Ekimi Sonuçları
Yok kardeşim, bu konuda herhangi bir tecrübem yok. Ne desem yalan söylemiş olurum, hakkında hayırlısı olsun.
Yazık olmuş,Daha önce ekilen kökler, bir sonraki ekime engel teşkil eder mi acaba? Eder ise bir sonraki ekime maliyeti ne olur? Velev ki 9000 tl aldınız; başka bir yere yaptıracağınız ekim için yetecek mi- Bu nedenle soruyorum.
Maalesef iş iadeye gelince gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Zaten arkadaşın yaşadığı durum bugüne kadar herşeyi özetliyor. Çözüm için yol gösterme yerine biri diğerine göndermekle süreç bugüne gelmiş. Inşallah arkadaş parasını alırda en azından maddi yönden kafasını rahatlatır. Ama görünen başı biraz daha ağrıyacağa benziyor.
Bu Doktorun ismini google yazınca direkt bu konu çıkıyor .Bu doktor halen saç ekimi yapıyorsa bu riski göze alamaz mecbur iade yapar hatta arkadaş istese üstüne para bile alır
Ne zaman görüşüceksin merkezle?
Kardesim gecmis olsun benimde patladi gibi burdan bakabilirsin; https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9399.60Ama bekliyorum daha bi yil tamamlanmadi ektirdigim yerle gorustu 4-5 senas ucretsiz prp yapcaklar ilkini gecen yaptiridm bisey cikacagini zannetmiyorum ama iyiki bu forum var insanlar en azindan bilinclenir ben sahsen ekimden memnun kalmazsam ilan edecegim iyisiyle kötüsüyle ektirdigim yerin neler yapip yapmadigini
geçmiş olsun kardeşim umarım iade alırsın. o kadar çektiğin ıstıraba rağmen paranı iade etmiyorsa o doktora yazıklar olsun.işin gerçeği paranı iade etse bile durumu telafi etmemiş olacak ama işte en azından teselli olur sana bir parça.
Kardeşim zaten yaptırmayacaksın biliyorum ama olur da en ufak bir acaba yaptırsam mı diye düşüncen varsa, lütfen iyi düşün.
Yok hocam. Kesinlikle!Hatta şöyle söyleyeyim; içimde en ufak bir zerresi dahi olmuş olsaydı böyle bir fikrin şu süreçteki umursamazlıklarından ve sorumsululuğu üstlenmemelerinden sonra üstüne para verseler yaptırmam aynı yerde. Yarın sabah arayıp pazarlama müdürüyle bir konuşacağım.
paranı alamazsan mahkemeye ver yargıtayın emsal kararları var hem maddi hem manevi tazminat alabilirsin benimde başıma geldi ama ben ikinci ekimi yaptım doktorun samimiyetine güvendim