Dostum klinik ile aranızda geçen bu son diyaloğa göre paranızı iade edeceklerini düşünüyorum,aksini yaparlarsa çok ultra bir iş yapmış olurlar bence sen görüşmeye git ,durumu tekrar tekrar teyit etmene gerek yok.
Bir aradım hocam gitmeden iyi ki de aramışım.
1- Telefonu açan yetkiliye 15 ocaktan sonrası için sözleşmiştik dememle birlikte resimlerinizi yollayın nasıl bir ekim yapılır bakalım demesi bir oldu. İsmim kayıtlı değil mi diye sordum beni yeni saç ektirecek biri sanması üzerine. Yani aynı müşteri hizmetleri numarasından arayan iki kişinin birbirinden haberi yoktu.2- Beni daha önce konuştuğum kişiye yönlendirdi. Onunla konuşup olanları anlattım. Dedim ki; siz Melike hanıma soracaktınız iade olup olamayacağını, ona göre bana döncektiniz. İade olmuyor da sadece ikinci ekim ücretsiz olacaksa ben bunu istemiyorum demiştim diye hatırlattım. Ve o konuşma yaklaşık 25 dk sürüp sonunda kısır döngüye girince kapatmıştık. Yani iyice anlaşıldığını düşünüyordum. Bunun üzerine 10 gün sonra aranıp bunun için Melike hanımın görmesi gerekiyor dediklerinde tamam dedim. Ver şimdi son bir teyit için aramak istediğimi söyledim. Bu sefer de yine "ben bişey diyemem melike hanımın görmesi lazım" deyince "iyi de geçen sefer zaten bu olmadı mı" diye sordum. Bu sefer beni bundan önce arayan pazarlama müdürüne sevk etti.
Yani müşteri hizmetlerindeki iki kişi ile pazarlama müdürü arasında da tam bir kordine yok.3- Pazarlama müdürüne sevk edicekti ama sonra toplantıdaymış diyerek ulaşamadığını söyledi. Aradığımı ona bildirmiş.
Yani arkadaşlar kurumdaki hiçkimsenin diğerinden haberi yok sanırım bu durumda bana bir tavsiye verebilir misiniz ne yapmam doğru olur. Şuan pazarlama müdürlerinin aramasını bekliyorum.
Bu arada konunun başında belirtiğim donör bölgeden 1800 greft alınıp bana 2500 ekim yapıldığı söylenmesi gibi bir endişem vardı greftleri alanla yerleştirenlerin farklı insanlar olması ve aralarındaki iletişim hatası yüzünden. Başta kuruntu diye düşünüyordum ama şuana kadar konuştuğum 4 kişinin benden ve durumdan haberi yok her seferinde yeniden anlatmak zorunda kalıyorum.