13 gün yada 14 gün net bir resım var mı ? sabahtan beri ekimi inceliyorum planlama çok seyrek garıp bır planlama olmuş kabuk dökümü saçlar çok seyrek .. halbukü açıklık fazla değilmiş arkadaşımız endişelerinde haklı gibi bu ekımın sonucu çok mutlu edıcek gibi durmuyor.. umarım aksi olur ve mutlu eder ve umarım olumsuz durumda merkezı bu işlemın arkadasında durur..
Hocam resimler çok net değil ama bana göre sol, resime göre sağ şakak bölgesinin diğer tarafa göre bariz seyrek olduğu anlaşılıyor. Daha önce de dedim bunu forum üyeleri senin aynada bakman lazım resimden anlaşılmaz gibi bir şey dedi ama buradaki bariz bir seyreklik olduğundan bence belli oluyor. Yada siz iki tarafın da mı seyrek olduğunu düşünüyorsunuz ?
Benim aklıma gelen ihtimal şu. Başka şehirde olduğumdan telefonla görüşme yaptım ve bana maksimum sayıda greft ekileceğini söylediler. Fiyatta da ona göre anlaştık. Bu sırada greft sayısı vs hakkında konuşmanın pek bir manası olmadığını düşünüyorum çünkü hem kandırabiliyorlar hem de güzel sonucun tek kriteri o değil. O yüzden biz doğal ve güzelmbir sonuç üzerinde sözleştik. Bu üsteki arkadaşa da cevap olmuş olsun. O yüzden yöntem vs fazla hangi işlemin yağıldığını takip etmedim. Diyeceğim şuydu. Acaba biz telefonda 9000 tlye sözleştiğimizde 1800 civarı greft ekilmeye karar verdildi de o yüzden de 9000 tl denildi. Çünkü ilk gittiğimde dediğim gibi vertex bölgesini farketmedi ve 1800 greft yeter dedi. Sonra ben vertexi de söyleyince tamam 2500 yapalım dedi. Ama aslında acaba 1800ü 3 sağ sakak sol şakak ve vertex olarak 3 bölgeye dağıtmış olabilirler mi ? Bir endişem de bu.