Gönderen Konu: Melike Külahçı - 2500 greft 15/01/2019  (Okunma sayısı 29018 defa)

Comple

• Jr. Member
  • **
Ynt: Melike Külahçı - 2500 greft 15/01/2019
« Yanıtla #30 : 22 Mart 2019, 14:26:10 »
Genç kardeşim, konunu tamamen okumaya şimdi vaktim oldu. Ekimden 1-2 gün sonrası fotolarının olmaması yorum yapmamızı zorlaştırıyor. Az buçuk anladığım kadarıyla planlama güzele benziyor ama sanki biraz daha sık olabilirdi diye de düşünüyorum. (Umarım çoklu greft sayısı fazladır) Onun dışında bu doktoru ilk defa duydum ve böyle pek bilinmeyen bir doktorun 2500 grefti 9 bin tl'ye ekmesini de yadırgadım. Dediğim gibi planlama güzel gibi duruyor ve artık ekimini yaptırmışsın. Sen sürecine normal şekilde devam et, ayrıca 3 ayda da saç çıkmaz. Böyle bir beklentiye girme, çıkışlar ve ataklar kişiden kişiye değişse de, 3 ay çok erken çıkış için.

Peki hocam. İnternetteki yazılar genelde 2-3 ay dediği için geriliyorum. Tam olarak niyeyse kimseye anlatamıyorum derdimi ama benim sorunum niye saçlar 2 ayda çıkmadı değil. Benim sorunum saç olarak değilse bile ince tel olarak veya çok kısa tüy olarak bişeyler çıkması gerekiyor bu zamana kadar. Bu dediğim bile olmadı. Diğer yandan da tek tük saç telleri görüyorum ki onların çıkması diğerlerinin çıkmaması kafa karıştırıyor. Dediğiniz gibi biraz daha bekleyeceğim ama. İlginize teşekkür ediyorum

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #31 : 22 Mart 2019, 14:42:00 »
Ben hiçbir şey anlamadım yada anladım da inanamadim arkadaşım senin problemin 2.ayda saç çıkmaması mı gerçekten ?? Hayret bişey bu da moda oldu arkadaşım 6.aydan önce bir şey bekleme he 6.aya kadar paylaşım yap tabiki ama çıkmadı olmadı ne demek 6.ayda çıkmazsa sorun var denir zaten cidden çok arttı bu aralar 2. 3.ayda sonuç arayanlar bunu da arkadaş ortamında söylenenlere bağlıyorum.Bana da 2 adet saçları fırça arkadaşım geçen gün senin saçlar çıkmayacak heralde dedi kahkaha attım kafenin ortasında sonra anlattım durumu hiçbir bilgileri olmadığını vurunca yüzlerine anladılar.Takilmayin kimseye daha zamanı var.

Anlattım. Bir kez daha söyleyeyim. 2 ayda saç çıkmasını beklemiyorum. Ben de sizin dediklerinize inanamadım. 2 ayda saç olarak değilse bile ince tüy veya kısa tüy olarak bir şekilde birşeylerin çıkmış olması gerekiyordu ki forumda çoğu kişinin öyle gözükiyor. Diğer yandan da bikaö telin çıktığını görüyorum. Ama diğerleri yok. Nesi bu kadar karışık anlamıyorum. 2 ayda ince bi tel bile çıkmayacaksa o çıkan 5 10 tel niye ? O çıkan 5 10 tel doğru olansa diğerleri niye çıkmıyor ?

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 22 Mart 2019, 14:47:47 »
ekimin ortalama sonucu için bile en az 6-7 ay beklemek gerekir. bunu forumda 2 saat takılan bilir. burda ikinci ayda merkezi kötülemek ve mahkeme tehditleri hem ayıp hem ahlaksızlık. adamlarında emek verdiği bi işketmesi var sonuçta.

"Hem ayıp hem ahlaksızlık. Emek verdiği işletme var sonuçta"

Talihsizlik, aceleye gelmiş bi yazı olarak görüyorum. Forumun tehdit unsuru olarak kullanılamayacağını söyledim zaten. Anlatmak istediğim eğer başarısız olursa bunu tabiki de insanlarla paylaşacağımdı. Onların emek verdiği bir işletmesi var ve biz de karşılığında çalışıp didinip para veriyoruz. O para da bizim emeğimiz. Ve karşılığını alamayacaksak elbette söyleyeceğiz.

Ayrıca profiline baktım 2 yıldır üyesin 12 yazı yazmışsın. Biri zaten benim başlığıma. O kadar az yazan biri olarak bile çok önemli gördün sanırım burdaki konuyu.

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #33 : 22 Mart 2019, 16:18:05 »
Olası bir başlık silmem için bunu meşru kılmama gerek yok foruma uygun olmadığını düşünürsem silerim nerde veya nasıl modluk yaptığın beni alakadar etmez senin ekim merkezinde beni alakadar etmez saç ekimini yaptırdığın ekim merkezi bana göre çok iyi bir merkez değil zaten... forumda da gördüğün gibi tercih edilen bir yer değil  . ama sen henüz kısa zamanda ekşide paylaşcağım mahkeme  vs gibi konulara girersen bu uygun olmaz sanki ekimini sorun yaşadığın için daha çok kişiye ulaştırıp ekim merkezine bir tehtit seklinde kullanmaya çalışır gibi gibi bir izlenim yarattın yada ben öyle alğıladım. Durum sana özgü bir şey değil genel bir kuraldır forumda.  4 yıldır da siyasal bilimler fakültesinde okuyorsan her seyın bır suresı olduğunu iyi bilirsin henüz 2 ci ayında bu sekıl de davranmaman gerektiğini bilmelisin..en azından araştıracak zekaya sahip olduğunu düşünüyorum. ekimin olumsuzda sonuçlanabilir ama herşeyın bır zamanı var sende sabırla bu süreçlere göre hareket etmelısın her 2 ayında olan senın gibi davranırsa forumdaki   psikoloji alt üst olur henüz erken bu kelımelere gerek yok.

En son yazdıklarımla yeterince ifade edebildiğime inanıyorum. Forumun bizim tartışmamızla vakit kaybetmeye hakkı yok. Ben daha fazla uzatmayacağım bu yersiz tartışmayı.

Bikaç tel saçın 2. Ay dolmadan ince tel olarak çıkması fakat diğerlerinin hiçbir şekilde çıkmaması hakkında bir fikri veya bilgisi olan varsa konuyu takipteyim arkadaşlar.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 22 Mart 2019, 16:33:38 »
Peki hocam. İnternetteki yazılar genelde 2-3 ay dediği için geriliyorum. Tam olarak niyeyse kimseye anlatamıyorum derdimi ama benim sorunum niye saçlar 2 ayda çıkmadı değil. Benim sorunum saç olarak değilse bile ince tel olarak veya çok kısa tüy olarak bişeyler çıkması gerekiyor bu zamana kadar. Bu dediğim bile olmadı. Diğer yandan da tek tük saç telleri görüyorum ki onların çıkması diğerlerinin çıkmaması kafa karıştırıyor. Dediğiniz gibi biraz daha bekleyeceğim ama. İlginize teşekkür ediyorum
Hayır kardeşim 2 ayda öyle çıkış olmaz. Bu saç telleri tüy tüy olsa bile, aynı anda baş göstermez bir kere. Kaldı ki o çıkıyor zannettiklerin muhtemelen şoktan kurtulanlar. Stres yapma, planlaman güzele benziyor. Bu süreci kendine işkenceye çevirme. Daha bunları konuşmak için çok erken.

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 22 Mart 2019, 18:54:14 »
Birileri çıkıp üst perden konu sahibi genç kardeşimize ahlahsızlık etmekle ayıp etmekle mahkemelik olursan kaybedersin demekle erdem sunuyor akıllarınca. Yahu daha 23 yaşında öğrenci bir kardeşimiz zor şartlar altında para biriktirip fazla araştırmadan ekim yaptırmış belli oluyor. Gidişattan endişe ederek konu açmış fikir soruyor ve ekim yaptırdığı merkeze sövüp saymadan kabul edilebilir sınırlar içinde pişmanlığını dile getiriyor ne var bunda . Ayrıca zaten kendisine iki ay süreç için erken sabretmesi yönünde zaten söyleniyor ama sürecin kötü gitmesi halinde netice kötü olursa ne yapması gerektiğine ilişkin fikir almak istemesinde ne gibi bir sakınca var. Birde kesinlikle sonucu kötü olursa ekim merkezi mağduriyetine ilişkin hiç bir şey yapmazsa mahkemeye gitmesi halinde kazanamazsın hekimden kaynaklı değildir diyerek karar veriliyor gibi hakim olup hükmü verenlere de sesleniyorum her vatandaş  o sebeple veya bu sebeple kendinden veya doktordan kaynaklı olsun bir mağduriyet oluşmuşsa ve giderilmemişse hakkını mahkemede arar her vaka kendi içinde kendine özgü bakılarak hakim delilleri inceler yok biri verdi de ekim merkezi kazandı da falanda filanla hukuk olmaz na bakılırsa haberlerde saç ekimi nedeniyle davayı kazanan tazminat alabilen de var davayı kaybedip ekim merkezinin haklı  görüldüğü örneklerde var demek istediğim peşinen hakim gibi hüküm vermek yalnış. Konu sahibi genç arkadaşımızın sonucunun iyi olmasını diliyoruz ama olmaması halinde de hakları ne yapabileceğine ilişkin bilgi vermek ne ekim merkezini kötülemek anlamı taşır ne de bu ekim patlamış sonucu taşır bu  öncelikle bilinmeli. Son olarak formda https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=7322.0 linkinde ham nickli kişinin  konusunda daha dört aylık ve   saç çıkışlarınında var olmasına rağmen Türkiyenin sayılı fue saç ekimcisi Muttalip Keser hocaya beddualar dolandırıcı olmakla umut satmakla itham edilirken ahlahsızlık ediyorsun diye tek bir ses edemeyenler burda gariban bir öğrenciye erdem satıyorsunuz ayıp oluyor. Transmedin formda doğru düzgün sonuçlanmış güzel bir ekimi yok bilen biliyor ambalaj reklam ve pazarlama konularında başarılı bu genç kardeşimizin sonucunun güzel olmasını dilemekten ve ona süreçle ilgili her türlü olasılık durumuna ilişkin bilgi vermek yardımcı olmak mağduriyet durumunda yapılabilecekler hakkında bilgi vermek form üyelerinin yapması gerekendir asıl erdem oke.

emretasdemir

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 22 Mart 2019, 19:07:57 »
Fazla heyecan yapmışsın arkadaş kimse kimseyi kotulemiyor sakin ol diyor sadece.Ayrica attığın linkteki konunun 20+ sayfa mesajı var bı oku bakalım hepsini sonra yazdığını gözden geçir o arkadaşa dedikleri için neler yazılmış bak bakalım.Bende öğrenciyim bu arada bende 23 yaşındayım ama ne kadar zor da gelse sakince 6.ayi beklemeye çalışıyorum.

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 22 Mart 2019, 19:25:23 »
Birileri çıkıp üst perden konu sahibi genç kardeşimize ahlahsızlık etmekle ayıp etmekle mahkemelik olursan kaybedersin demekle erdem sunuyor akıllarınca. Yahu daha 23 yaşında öğrenci bir kardeşimiz zor şartlar altında para biriktirip fazla araştırmadan ekim yaptırmış belli oluyor. Gidişattan endişe ederek konu açmış fikir soruyor ve ekim yaptırdığı merkeze sövüp saymadan kabul edilebilir sınırlar içinde pişmanlığını dile getiriyor ne var bunda . Ayrıca zaten kendisine iki ay süreç için erken sabretmesi yönünde zaten söyleniyor ama sürecin kötü gitmesi halinde netice kötü olursa ne yapması gerektiğine ilişkin fikir almak istemesinde ne gibi bir sakınca var. Birde kesinlikle sonucu kötü olursa ekim merkezi mağduriyetine ilişkin hiç bir şey yapmazsa mahkemeye gitmesi halinde kazanamazsın hekimden kaynaklı değildir diyerek karar veriliyor gibi hakim olup hükmü verenlere de sesleniyorum her vatandaş  o sebeple veya bu sebeple kendinden veya doktordan kaynaklı olsun bir mağduriyet oluşmuşsa ve giderilmemişse hakkını mahkemede arar her vaka kendi içinde kendine özgü bakılarak hakim delilleri inceler yok biri verdi de ekim merkezi kazandı da falanda filanla hukuk olmaz na bakılırsa haberlerde saç ekimi nedeniyle davayı kazanan tazminat alabilen de var davayı kaybedip ekim merkezinin haklı  görüldüğü örneklerde var demek istediğim peşinen hakim gibi hüküm vermek yalnış. Konu sahibi genç arkadaşımızın sonucunun iyi olmasını diliyoruz ama olmaması halinde de hakları ne yapabileceğine ilişkin bilgi vermek ne ekim merkezini kötülemek anlamı taşır ne de bu ekim patlamış sonucu taşır bu  öncelikle bilinmeli. Son olarak formda https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=7322.0 linkinde ham nickli kişinin  konusunda daha dört aylık ve   saç çıkışlarınında var olmasına rağmen Türkiyenin sayılı fue saç ekimcisi Muttalip Keser hocaya beddualar dolandırıcı olmakla umut satmakla itham edilirken ahlahsızlık ediyorsun diye tek bir ses edemeyenler burda gariban bir öğrenciye erdem satıyorsunuz ayıp oluyor. Transmedin formda doğru düzgün sonuçlanmış güzel bir ekimi yok bilen biliyor ambalaj reklam ve pazarlama konularında başarılı bu genç kardeşimizin sonucunun güzel olmasını dilemekten ve ona süreçle ilgili her türlü olasılık durumuna ilişkin bilgi vermek yardımcı olmak mağduriyet durumunda yapılabilecekler hakkında bilgi vermek form üyelerinin yapması gerekendir asıl erdem oke.

Hocam ilginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum öncelikle.

Amacım sizin dediğiniz gibi fikirlerini sormaktı. Hatta profilime bakılırsa ilk başta açtığım konunun sadece "2 ayda bu normal mi" diye bir soru olduğu görülebilir.

Her neyse ben buradaki arkadaşların dediği gibi beklemeye karar verdim. Aklıma takılan sorular oldu ve sordum. Herşey benim öngördüğüm gibi gitseydi ve aklıma takılan bişey olmasaydı ben burada yazmayacaktım evet. Vefakat aklıma birşey takılınca onu burada sormak sitenin emeklerine hakaret demek olmuyor. Bunu ekim merkezine bir tehdit unsuru olarak görmek gergin bir ruh haliyesi gerektirir ki gergin olması gereken bizleriz diye düşünüyorum. Ayrıca bunu merkeze karşı tehdit olduğu ya da ona doğru gittiği söylemiyle başlığı silmekle tehdit etmek paradoks bana kalırsa.

Çok açık ve kısaca özet geçmek gerekirse aklıma takılan sorularım oldu, başta çok güvendiğim ve bu zamana kadar olumsuz bir hisse kapılmadığım ekim merkezine karşı olası bir başarısızlıkta ne gibi önlemler alabilirim diye sordum ve şuanki durumumun normal olup olmadığını sordum fakat ortam benim hiç de aklımın ermeyeceği şekilde gerildi.

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 22 Mart 2019, 19:26:08 »
Fazla heyecan yapmışsın arkadaş kimse kimseyi kotulemiyor sakin ol diyor sadece.Ayrica attığın linkteki konunun 20+ sayfa mesajı var bı oku bakalım hepsini sonra yazdığını gözden geçir o arkadaşa dedikleri için neler yazılmış bak bakalım.Bende öğrenciyim bu arada bende 23 yaşındayım ama ne kadar zor da gelse sakince 6.ayi beklemeye çalışıyorum.
O attığım linkteki konun 20+ sayfa mesajın neredeyse yarısını ben yazmışım oku diyorsun o arkadaşa denilenlerin bir çoğunu ben söylemişim sen iyice bir oku çoğu mesajda silindi ordan bunu da bil. 6 ay beklemesi yönünde Bizde aksini söylemedik iki ay süreç için çok erken diye sabretmesi gerektiğini ifade etmişiz ama konu sahibi arkadaşın sonuç kötü olursa ne yapabileceğine ilişkin bilgi istemesi ve kötü olması durumda hakkını arayacağını söylemesine karşın ahlahsızlık ettiği gibi söylemlerede  konusuna  bilgi veren mesaj atan biri olarak burdan bi cevap vermek gereği oluşmuştur.Hiç öyle heyecanım falanda yok rahat ol bu konuda.

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #39 : 22 Mart 2019, 19:30:50 »
Hayır kardeşim 2 ayda öyle çıkış olmaz. Bu saç telleri tüy tüy olsa bile, aynı anda baş göstermez bir kere. Kaldı ki o çıkıyor zannettiklerin muhtemelen şoktan kurtulanlar. Stres yapma, planlaman güzele benziyor. Bu süreci kendine işkenceye çevirme. Daha bunları konuşmak için çok erken.

Peki hocam. Siz de ekim yaptırdıysanız sürecin psikolojik anlamda çok dalgalı geçtiğini biliyorsunuzdur. Birkaç ay daha bekleyeceğim. Sadece Melike Külahçı adını gerçekten çok duymuştum ve bir şüphe beslemeden gitmiştim. Şimdi burda iyi olmadığına dair yorumlar okuyunca ve benim de aklıma az önce söylediğim sorular takılınca sonu kötü olursa diye şimdiden bir plan hazırlamak istedim kendi kafamda.

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 22 Mart 2019, 19:39:55 »
derman1903 kardesım lafın bana sanırım ?
Yok hintel başkan seninle bir alakası yok sen form kurallarını işletmeye çalışıyorsun olası durumlar karşısında formun bu tür şeylerde ekim merkezleriyle sıkıntı oluşmaması için formun menfaati yönünde uyarılarda bulunuyorsun konuyu okursan ahlahsızlıkla itham edenler vardı genç arkadaşımıza ona bi cevap mahiyetinde mesaj yazdım  kendi üzerine alınma seni biliyoruz form için gereklisin takdir ettiğim birisin.

lkmn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 22 Mart 2019, 19:45:24 »
"Hem ayıp hem ahlaksızlık. Emek verdiği işletme var sonuçta"

Talihsizlik, aceleye gelmiş bi yazı olarak görüyorum. Forumun tehdit unsuru olarak kullanılamayacağını söyledim zaten. Anlatmak istediğim eğer başarısız olursa bunu tabiki de insanlarla paylaşacağımdı. Onların emek verdiği bir işletmesi var ve biz de karşılığında çalışıp didinip para veriyoruz. O para da bizim emeğimiz. Ve karşılığını alamayacaksak elbette söyleyeceğiz.

Ayrıca profiline baktım 2 yıldır üyesin 12 yazı yazmışsın. Biri zaten benim başlığıma. O kadar az yazan biri olarak bile çok önemli gördün sanırım burdaki konuyu.

yani diyosun ki 2 ayda sonucu öngörüp merkez hakkında her tehdidi yazarım bu tavrı bi garip bulanları da merkezin ajanlığı ile suçlarım :)

kardeş ne içtin sen

haksızlık karşısında susmak buna alet olmaktır.
haklı olabilirsin ama haksız da olabilirsin.
sadece bunu şu aşamada bilemezsin.

bi sakin ol, relax

Comple

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #42 : 22 Mart 2019, 19:49:23 »

yani diyosun ki 2 ayda sonucu öngörüp merkez hakkında her tehdidi yazarım bu tavrı bi garip bulanları da merkezin ajanlığı ile suçlarım :)

kardeş ne içtin sen

haksızlık karşısında susmak buna alet olmaktır.
haklı olabilirsin ama haksız da olabilirsin.
sadece bunu şu aşamada bilemezsin.

bi sakin ol, relax

Şuan ne durumda olduğumu sormak için başlık açtığımda ahlaksızlıkla suçlanırsam cevabını alırsın.

lkmn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 22 Mart 2019, 20:04:08 »
Şuan ne durumda olduğumu sormak için başlık açtığımda ahlaksızlıkla suçlanırsam cevabını alırsın.

tmm kardeşim,
herkesin iyi niyetli olduğuna eminim.
burda herkes ekimin şok vs süreçlerini biliyor ama sanırım başa gelince haklı olarak stres yapabiliyor.
umarım iyi sonuçlar alırsın.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 22 Mart 2019, 21:26:41 »
Bu Ekim DHİ ? Melike Külahcı DHi Ekim yapıyor mu idi?

Facebook Twitter Instagram