Birileri çıkıp üst perden konu sahibi genç kardeşimize ahlahsızlık etmekle ayıp etmekle mahkemelik olursan kaybedersin demekle erdem sunuyor akıllarınca. Yahu daha 23 yaşında öğrenci bir kardeşimiz zor şartlar altında para biriktirip fazla araştırmadan ekim yaptırmış belli oluyor. Gidişattan endişe ederek konu açmış fikir soruyor ve ekim yaptırdığı merkeze sövüp saymadan kabul edilebilir sınırlar içinde pişmanlığını dile getiriyor ne var bunda . Ayrıca zaten kendisine iki ay süreç için erken sabretmesi yönünde zaten söyleniyor ama sürecin kötü gitmesi halinde netice kötü olursa ne yapması gerektiğine ilişkin fikir almak istemesinde ne gibi bir sakınca var. Birde kesinlikle sonucu kötü olursa ekim merkezi mağduriyetine ilişkin hiç bir şey yapmazsa mahkemeye gitmesi halinde kazanamazsın hekimden kaynaklı değildir diyerek karar veriliyor gibi hakim olup hükmü verenlere de sesleniyorum her vatandaş o sebeple veya bu sebeple kendinden veya doktordan kaynaklı olsun bir mağduriyet oluşmuşsa ve giderilmemişse hakkını mahkemede arar her vaka kendi içinde kendine özgü bakılarak hakim delilleri inceler yok biri verdi de ekim merkezi kazandı da falanda filanla hukuk olmaz na bakılırsa haberlerde saç ekimi nedeniyle davayı kazanan tazminat alabilen de var davayı kaybedip ekim merkezinin haklı görüldüğü örneklerde var demek istediğim peşinen hakim gibi hüküm vermek yalnış. Konu sahibi genç arkadaşımızın sonucunun iyi olmasını diliyoruz ama olmaması halinde de hakları ne yapabileceğine ilişkin bilgi vermek ne ekim merkezini kötülemek anlamı taşır ne de bu ekim patlamış sonucu taşır bu öncelikle bilinmeli. Son olarak formda https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=7322.0 linkinde ham nickli kişinin konusunda daha dört aylık ve saç çıkışlarınında var olmasına rağmen Türkiyenin sayılı fue saç ekimcisi Muttalip Keser hocaya beddualar dolandırıcı olmakla umut satmakla itham edilirken ahlahsızlık ediyorsun diye tek bir ses edemeyenler burda gariban bir öğrenciye erdem satıyorsunuz ayıp oluyor. Transmedin formda doğru düzgün sonuçlanmış güzel bir ekimi yok bilen biliyor ambalaj reklam ve pazarlama konularında başarılı bu genç kardeşimizin sonucunun güzel olmasını dilemekten ve ona süreçle ilgili her türlü olasılık durumuna ilişkin bilgi vermek yardımcı olmak mağduriyet durumunda yapılabilecekler hakkında bilgi vermek form üyelerinin yapması gerekendir asıl erdem oke.
Hocam ilginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum öncelikle.
Amacım sizin dediğiniz gibi fikirlerini sormaktı. Hatta profilime bakılırsa ilk başta açtığım konunun sadece "2 ayda bu normal mi" diye bir soru olduğu görülebilir.
Her neyse ben buradaki arkadaşların dediği gibi beklemeye karar verdim. Aklıma takılan sorular oldu ve sordum. Herşey benim öngördüğüm gibi gitseydi ve aklıma takılan bişey olmasaydı ben burada yazmayacaktım evet. Vefakat aklıma birşey takılınca onu burada sormak sitenin emeklerine hakaret demek olmuyor. Bunu ekim merkezine bir tehdit unsuru olarak görmek gergin bir ruh haliyesi gerektirir ki gergin olması gereken bizleriz diye düşünüyorum. Ayrıca bunu merkeze karşı tehdit olduğu ya da ona doğru gittiği söylemiyle başlığı silmekle tehdit etmek paradoks bana kalırsa.
Çok açık ve kısaca özet geçmek gerekirse aklıma takılan sorularım oldu, başta çok güvendiğim ve bu zamana kadar olumsuz bir hisse kapılmadığım ekim merkezine karşı olası bir başarısızlıkta ne gibi önlemler alabilirim diye sordum ve şuanki durumumun normal olup olmadığını sordum fakat ortam benim hiç de aklımın ermeyeceği şekilde gerildi.